Afyonlu tesetturlu kizlar sorum size
kizlar afyonda tesettur guzel yapan bir kyafor onerirmisiniz dugunum icin gercektn.guzel ve modern yapan
kizlar afyonda tesettur guzel yapan bir kyafor onerirmisiniz dugunum icin gercektn.guzel ve modern yapan
Hemen yadırgama faslına geçilmiş...Afyon'lu değilim bilmiyorum bilsem yardımcı olurdum
...Size ömür boyu mutluluklar diliyorum..
Ama size tavsiyem tesettürlü gelinler başlarını çok şaşalı yapabiliyor, eşarp büzüşüyor büzüşüyor kabartılıyor, çirkin oluyor..Gayet sade ve narin bağlatın derim başınızı..Duvak zaten tamamlayacaktır şıklığınızı..
Bu tarz duvaklara bayılıyorum... link
kesinlikle bende onlardan istemiyorum sah sahli olmasin ne bilim buzup.buzup kabartmalardan nefret ediyorum genldede oyle oluyor sade bir sey yapilmasni istiyorum gisterdkleriniz arasndada var begndgm turler
Cevap
3Cevap
afyonlu tesettürlü diyince ulan hap atanlarıdamı var diye geçirdim bir an içimden Allahım sen günah yazma :)
o nie
hem tesettürlü hemde başkalarına göstermek için güzel ve modern?
dugunum icin dedim dikkatini cekerim bende insanim sonucta benimde heveslerim var tesetturlu olmakla bir ilgisi yok dugunde tac duvak taktrmanin
tesettürün mahiyetlerinden bir tanesi ziynetini süs eşyalarını hanıma mahrem olan yerlerin gizlenmesi, bir gün düğün yapıp o tesettürü yerleremi sermek gerek nefsi tatmin için.
ben ziynetlerimi evlenecegm erkekten baskasna acmayacagim zaten gelinligimde kapli esarbmida pasalat gibi yapip oyle dugunumu yapacagim lakin esarbimin guzel yapilmasini cins bir sekilde abarti olmamasi icn guzel yapan esarptan anlayan bir kuafr ariyorum sizi nie gerdi anlayamadim
bende diyorumki eşarbınızı gelinliğinizi süslü yapmanız ziynetiniz oluyor bununda başkasının görmesi tesettüre aykırı oluyor
ne ilgisi var kardesim esarp baglatip.duvAk taktracam bunuda duzgun yapan biri istiyorum nesi garip bunun ayrica sizi ne ilgilendirir her koyun kendi bacagindan asilir herkes kendisine baksin bence sorumdan alakasiz seyler bunlar bilip bilmeden camur atiyorsun ki benim esarbm ziynetim seni ne ilgilendirr testturlulerle ilgli bir sorunun varsa bunu kullananlarla tartis yanlis yerdesi cunku
beni hiç ilgilendirmiyor sadece hatırlatayım dedim, sizin belki verdiğiniz bu tavizler yüzünden islami tesettür bu halde yerlerde..
bilmeden kimseye iftara etmeyiniz tesetturu hakkiyla yapnlarda var ve bunu kullananlarda lutfen benide bunlarla kiyaslamayiniz gidin bunu onlarla tartsin benm aklim yerinde hatrlatmaniza ihtiyacim yok zaten bilincide olmasam tesettre girmezdim
arkadasım seni ne ilgilendirir sen namazını kılıomusun aksatmadan allahın butun yasaklarını(zina kadına bakmama hızsızlık)vb gibi seyleri yapıormusun da baskalarının yapmadıklarına bakıorsun önce kendine bakmalı insan sonra baskalarını eleştirmeli ...
tesettüre girip böyle süslenip düğün yapmak tesettüre sığmıyor işte bunu bahsediyorum
wonderfuk; emri bil maruf ve nehyi anil münker iyiliği emredip kötülükten men etmek müslümanın üstüne farz, bende yanlışı gördüm söylüyorum gayet kendime bakıyorum
yanlis oldugunu nerden biliyorsun ben testturumu guzel.yapacak bir kuafr ariyorum beyefendi zaten bende testturu yanlis kullananlara karsiyim fakat bilhare evde duvagimi tacimi kendim takamam peygamber efendimizdr dugunu tasviplemistir nikahi duyurlmasni tasviplemistir o zamanda dugun vardi
o zamanki düğünü inkar etmedimki ben, fakat buyrun araştırın o zaman namahrem mahrem karışık düğünmü varmış? veya hanımların erkekleri gördüğü düğünmü varmış veyahut hanımın başı yapılmış örtüsünü gördüğü erkeklerin olduğu düğün...
tamam haklısınız belki bizde bilioruz gelinlik olsun süslenme olsun bunların caiz olmadıgını ama el yüz ve ayak kapalımı gelinlikte evet belki vucut hatları belli oluyordur onuda duvagın tülüyle zaten kapanmıs oluyo he süsleme dediklerimizde sadece esarbı büzüstürüp kıvırmaktan ibaret bu kızda sade bir gelinlik istediğini söylemiş o zaman sorun yok demektir kardesim
karisik olacagni nerden biliyorsnz napim gelnlik giymimmi tovbe estgfrllh kndmmi tkacak duvgmi debe hirgcu gibi esarp bgltcm dmiyom onunu cati yptrcm demiyorum guzel bglynidern bir kuafr ariyorum ve esarp ypn gnl kuafrler bahsettgm sekiller ypior bnse bnu istmdgm icn arastrmya grdim peki senn su an yptgn iftraya grmiyormu senn attgn camur dgl mi
canım bu sözlerim sana degildi zaten cevap verene onun okuması gerek demek istediğim bizim de isteklerimiz olabilio bizde insanız yani
Tamam eğer karışık değilse ben üstüme alıyorum lafımı. Siz bir gelinliğin kimin kültüründen geldiğini araştırın. Kimseyede çamur atmadim ben haramlik selamlik ise başım üstüne
katiliyorum size wonderful sonucta bizde insaniz bizimde isteklerimiz var ve sonucta tesetturluyuz die peygamber degiliz ki gunahsiz hatasiz olalim hasa su an senin bizimle.konusmanda haram sonucta erkeksin neden bu konulari.iyi biliyosan bir bayanla konusmnda haram nie hala israrla dev ediyorsu
Sesini duymuyorum kim olduğunu ismini cismini yaşını başını hiçbir şeyini bilmiyorum. Keyfe keder muhabbet amaçlıda konuşmuyorum. Tek amacım tesettür meselesini söylemekti
olabilir babam degilsin annemd egilsin ya da abm ya da esim degilsinki boyle.konusasin bir erkegin yanlisini duzetl baynn dgl tanimiyrsn sncta bni bilip bilmedende ileri geri konusmanda dogru dgl.ve yine ki harama giriyor
Bilip bilmeden felan konuşmadım hakkı söyledim ben emri bil maruf niyetiyle sende bunlar bende yok Allah razı olsun dersin susarsin. Ney harama giriyor namahremle iletişimin harama girmesi için gereken şeyleri söylermisiniz
eger bir ayibim gunHim varsa bunu ortmede gece gibi ol demis boyle cumle alem.duyur dememis faka benim burada bir yanlisim yokki sen duzeltesin de bende allah razi olsun diyeyim benim esarbmi susulu yaptracagmi nerden biliyorsun tesetturumu yerlere serdigimi gozunle gordunmu ki szin gibiler yuzunden tesettur yerlerde gibi konusuyorsun ayrica evet tanimadgin bir bayanla iletisime gecmek bize oldgu gibi sizede haram
Ortalığa felan sermedim sizde gizli sordunuz bende gizli cevapladım farkindaysaniz. Sizinle iletisime felanda geçmedim ben. Ben başında söylediğim gibi eğer ortam haremlik selamlik ise üstüme alıyorum bütün söylediklerimi.
sonucta senin bir erkek.oldugunu ben biliyorum benim bayan.oldugumu sen bende seni uyriyrum allah razi olsun demek yerine kabul etmemk icn bhane uretip seytanla isbirligi ypiyorsunuz hani sz cok bilem gunahsiz sniz ya
Günahsızım felan demedim ben. Allah razı olsun
açıl susam acıl bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar