Kylie Jenner:

Selena Gomez:

İkisi de birebir aynı değil fakat aynı marka ve benzer elbiseler olduğu için karşılaştırmayı yaptım...

Selena Gomez:

Selena Gomez
Kylie Jenner
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Pembe olan elbise En ünlü Balmain elbiselerinden biri. Ve tabi ki en iyi Kylie taşımış 💞
Kesinlikle kyline jenner.
Kyline far paleti aldım 270 tl beni yaktın kylineeee
adını bilmeden almasaydın keşke :(
Adini biliyordum ya bilerek o markayı seçtim
Ben 180 falan diye okudum
Adı Kyline değil , Kylie :D
Buna mi takıldın
Yaşın kaç
yooo takılan ben değilim ki sensin :D sürekli olarak o markayı tercih ettim fiyatı şu kadar falan diye sen diyosun :D
Sürekli mi
Buna mi takildin
yaşın kaç
Işteyim şu an eve çıkınca seti çeker atarim istersen videosunu çekerim.
Imaan hoş değil. Bana gizliden çıkıp yazar mısın?
Hayır burda bir çok kişi beni marka takımımla bilir bu benim takıntim ve huyum
Takintimla*
bişeyleri kanıtlamana gerek yok ki , ben inanmıyorum diye bişey demedim çünkü :D İyi günlerde kullan, onlar eskisin sen eskime :D sadece ismi farklı ve yanlış yazman dikkatimi çekti o kadar :D
Dikkat etmem yazarken yazılışına
Tommy hilfiger e de sürekli halfayder yazarım
doğrudur :D ama marka takıntısı olan biri için markanın ismini doğru söylememen dikkatimi çekti o kadar :D benim mesela hiç öyle takıntılarım yoktur fakat isimlerini gene de doğru bilirim :D olsundu , güle güle kullan :)
Ismini yanlış bilmem🤣yazarken takmam
hımm anladım :) olsun dediğim gibi :) benimde takıntım bu sanırım
Gizliden cikarsan yazarsan aslında olayım benim dediğim gibi olduğunu isbat etmek isterim bunu takıntı yaptim şu an. Ben böyle şeylere takarım
iyi günlerde kullan tekrardan :D baya övülen bir makyaj seti çıkardı, kendi markasını oluşturduğunda baya ses getirmişti:D güzel olmalı diye düşünüyorum :D
Güzel degil
Akmıyor asla denildi hatta dağılmıyor falan
yoo hiç önemli değil bence kanıtlaman gereken birşey değil çünkü :)
Benim mi beklentim büyüktü herkes mi abartı yapıyor bilmiyorum meybelin far yani maybelline 🤣 aynı
hadi yaa :D boşuna gitti para desene :D
bundan mı basediyorsun? çünkü ben bunu bayılarak kullanıyorum :D
Danla bilic var duydun mu hic
*bahsediyorsun
aynen duymaz mıyııımmm :D onun çıkardıkları daha mı iyi yoksam? :)
Yuvarlak bir palet benim ki aynı az çok zaten
Onun ki hediye gelmişti arkadaşa
bana verdi.
Inanılmaz
Ruj ve fondöten onunki far değildi farı var mı bilmiyorum
ooo yapma ya :D bende mi alsam ne etsem :D baya reklamını yapmıştı çok yükseldim ama bir türlü alamamıştım , sende onay verdiğine göre bir denerim :)
Benim makyaj olayında bir sorunum var
Eyeliner bulamıyorum hangisini çekersem cekeyim üst kapağa geciyo. Duyduğun ya da övülen var mı
krem farı var diye biliyorum yanlış hatırlamıyosam ya

maybelline'nin şöyle bir şeyi var , baya memnun kaldım diyebilirim :) hemen kuruyor hiç bulaşma yapmıyor , jel diye belkide bilemiyorum ama sürüşü falan da rahat geldi bana :D
Ya yok olmuyor bunlar
Nasıl desem keçeli uçlu istiyorum
Likit
hımm anladım az çok dediğini :D fakat ben o kadar eyeliner sürmediğim için , kırk yılın başı falan sürüyorum ondan dolayı çok marka deneyemedim :D
selena gomez
Cevap
0Cevap
Selena'ya çok yakışmış Kylie Jenner'den tiksiniyorum
Kylie nin hatları daha belirgin olduğu için ve malum koca popo, koca göğüs e bir de incecik bel. Sevmesemde kendisini çok hoş olmuş
İkisinede yakışmış ama Kylie Jenner'a çok güzel olmuş ya
Zilleri takip oynayalım
Selena ama sanki aynı elbise değil
evet zaten detayda belirttim. aynı marka , birebir aynı elbise değil fakat benzerlik olduğu için hemen hemen o yüzden karşılaştırdım diye.
Kylie Jenner
Kylie Jenner'a süper olmuş bence 🤷🏼♀️😍
tabiki de selena
Selenaya
İkisine de yakışmış
Selana
Kylie tabi ki <3
Selenaya
Kylie jenner
Kylie jenner
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar