Burcu Biricik bence gerçekten güzel bir kadın. Penti'nin onu reklam yüzü seçerek doğru bir tercih yaptığını düşünüyorum. Reklam da çok güzel olmuş. Güzelliğinin yanında bir de çok tatlı ve seksi olmuş reklamda. Çoraplar da çoook yakışmış. Siz neler düşünüyorsunuz bir kadın gözüyle arkadaşlar?
Kızlar, Burcu Biricik sizce de Penti'nin yeni reklam yüzü olarak çok güzel ve seksi değil mi?
Sempatik ya bayıliyorum bu kadına fizigi de hoş zaten doğru reklam (bu arada diger sorun için uzun uzun oturulur konusulur ayaküstü bisey de yazmak istemedim ama soyle diyim kisaca himaye altina girmeden yaşayamayan fikirlerini bile o erkek dogrultusunda yoneten kalitesiz duzeyde kizlara diycek tek bir sözüm bile yok. Birey olduklarina da şüphem var.)
Penti'nin her sezon farklı oyuncularla çalışması fikrinin iyi bir reklam stratejisi olduğunu düşünüyorum. Burcu Biricik iyi bir oyuncu. Enerjik bir kadın. Bu reklama da enerjisini çok iyi yansıttığını düşünüyorum.
Bu kadar basit. Ama işte gel de anlat yobaz zihniyetli insanlara. Şu ana kadar tüm sorularıma yaptığınız yorumlara, hatta her kelimesine katılıyorum, altına imzamı atarım.
Kesinlikle yüzde bin katılıyorum. Gerçi reklamı aşırı bulanlar, fazla seksi diyenler oldu ama katılmıyorum ben. Çorap reklamı sonuçta bu ya diş macunu değil ki
Açıklık kavramı kişiden kişiye değişir. Kimisi çarşaf giyer, kimisi pardesü olmadan dışarı çıkmaz, kimisi bacak ya da göğüs dekoltesi olmadan kendisini çok boğulmuş hisseder. Aşırı diyen insanlar kendi uç noktaları ile mukayese ediyorlar. Bu yüzden de kişiden kişiye değişiyor
Penti'nin her sezon farklı oyuncularla çalışması fikrinin iyi bir reklam stratejisi olduğunu düşünüyorum. Burcu Biricik iyi bir oyuncu. Enerjik bir kadın. Bu reklama da enerjisini çok iyi yansıttığını düşünüyorum
'Blogistgirl' olan ismimi değiştirerek 'Blogist' olarak yeniden üye oldum. Dileyen buradan takip etmeye devam edebilir.
Benim bildiğim kadarıyla ilk Aleyna Tilki'ye teklif edilmiş ama o ben iç çamaşırı reklamında oynamam, yaşıma uygun değil gibi şeyler söyleyince Burcu Biricik almış işi. Ve Burcu'ya çok yakışıyor bence.
Bence çok neşeli ve sıcak bir kadın diye seçmişlerdir diye düşünüyorum daha güler yüzlü kişileri tercih ediyorlar bence daha öncede aslı enver vardı burcu biriciği bende çok severim bu arada güzel kadın
Katılmıyorum. Bu bir kadının hayatının günlük döngüsü olarak yansıtıldı ve reklamın güzel olmasının sebebi bu döngüyü ifade edebilmesi kimsenin evinde çarşaf altından çorap giydiğini düşünmüyorum.😊
Ayyynen öyle. Ama işte bunu yobaz dolmuş olan bir topluma gel de anlat. Çorap gibi bir kadının en güzel aksesuarlarından, en doğal şeylerden birine bile karışma hakkını görüyorlar kendilerinde. Deliricem artık
Yani zevk meselesi ben hafif balık etine kaçan dolgun kadınları beğeniyorum ve yüzü etli olanları bunun hem fiziği hem de yüzü çok ince geldi bana. Tabi tanımıyorum da belki güzel kadındır bu resimlerden yola çıkarak söyledim.
En İyi Cevaplar