+1 yılBenimkiler eşit gibi de ben sanki başka sonuçlar biliyorum: daha analitik düşünebilen falan gibi birşeydi okuduğum sanırım.
Birde işi gücü olmayan ingilizlerin var bir araştırması, testesteron ve östrojen hormon düzeyine bağlamışlar, bir kitap adı geçmişti zamanında adını hatırlamıyorum.
Yüzük parmağı uzun olan biri
-Dışa dönük biridir
-Risk almaktan korkmaz
-Agresif olur
Yüzük parmağı kısa olan biri
-Duygusal olur
-Ev dekorasyonda iyidir
-Meme kanseri riski taşır
-Erkekse potansiyel homoseksüeldir
-Erkekse erken yaşta kalp krizi riski taşır
-Konuşarak etkileme kabiliyeti yüksektir
gibi şeyler vardı. İnandım mı yoo güldüm geçtim valla :D03 Yorumla- +1 yıl
senin parmaklar eşit galiba, her gruba uyuyorsun :) karakter analizinde bir parmak kalmamıştı zaten kullanılmadık onu da bulmuşlar :D aman kanserden de allah hepimizi esirgesin.
En İyi Cevaplar
kısa, ama biraz bakmaya devam edince eşit gibi sanki
12 Yorumla
Moda & Stil konusunda 616 cevap paylaştı. BBC belgeselinde izlemiştim. Araştırmacı, erkeklerden oluşun bir grup arası koşu yarışması düzenliyor ve de yarış gerçekleşmeden kimin birinci, ikicinci vs. olduğunu biliyor. Bu kişi ne muneccim ne de başka biri. Sadece bir bilim adamı. Yarış öncesi erkeklerin işaret parmakları ile yüzük parmakları ölçüsünü alıyor. Hipoteze göre yüzük parmağı, işaret parmağına göre daha uzun olan erkekler daha iyi bir koşucu, daha iyi bir sporcu kısacası daha sağlıklı.(kalp-damar hastalıkları geçirme riski daha az). Sorunun bununla alakası olabilir mi? (:
14 Yorumla
sağ elimde işaret parmağım ve yüzük parmağım eşit ve ilk defa fark ediyorum ki sol elimde işaret parmağım yüzük parmağımdan epeyce kısaymış çok ilginçtir ki şimdi suan fark ediyorum ve cevabı duymak için sabırsızlanıyorum ...
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorunun gerekçesini ben biliyorum ama söylemeyeyim şimdi ADAaa'nın sürprizini mahvetmeyelim :))
İkisi arasındaki uzunluk farkı pozisyona göre çok değişiyor. Avuç içleriniz aşağı bakacak şekilde tutarsanız başka, avuçlarınız yukarı bakacak şekilde tutarsanız başka, avuçlarınızı kendinize çevirip 90 derece bükerseniz başka. Avuçları yukarı bakacak şekilde dümdüz açtığımda yüzük parmağım biraz kısa görünüyor mesela, avuçlarımı kendime doğru büktüğümde bu sefer yüzük parmaklarım daha uzun :) Bir de, nerden itibaren ölçmek lazım, avuç içindeki çizgiden mi, yoksa elin dışındaki eklemden mi? :))23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılValla benim geometri bilgim bu kadarına yetiyor, fazlasını karıştırma:)
u +1 yılKesin bu teoriyi boş zamanı olan bir İsviçreli bilim adamı sallamıştır. En kısa zamanda Bülent ERSOY'un uygun bir resminden doğrulama yapacağım :))
link
Şu resimde görüldüğü üzere; Bülent ablanın yüzük parmağı daha uzun. Teori yanlış :)))33 Yorumla- +1 yıl
eline koluna sağlık hakan hocam, erkeklik yüzük parmağıyla olsaydı görüldüğü üzere bülent abla en delikanlı insan olurdu:)
- +1 yıl
Teşekkürler :)
hayır ya kesinlikle katılmıyorum :) ufacık eğilimli değilim peki sag elinde normal olup sol elinde isaret parmagı biraz uzunsa o zaman ne oluyoruz yarı eğilimli mi :D
14 YorumlaBen bu tür genellemeleri pek inandırıcı bulmuyorum; her bir insanın parmak işaretleri bile farklı iken nasıl oluyor da 3 bin 5 bin kişilik bir insan grubunu teste tabi ederek 7 milyar insanın kaderini belirleyebiliyorlar? dünyada 7 milyar insan var ve 7 milyar insanın 7 milyarı da farklı karakteristik özellikler taşıyabilir bunu hiç kimse şahsın kendisi kadar iyi bilemez. benim işaret parmağım yüzük parmağımdan daha uzun ne yani benim eşcinsel olma veya daha farklı negatif özelliklere sahip olduğum anlamına mı geliyor bu? sadece gülüyorum :) sapına kadar erkeğim ve taş fırınım hiç bir kadınsı özelliğim yok. böyle saçma şeylere çok inanmayın derim
00 YorumlaValla güzel soru. En azından sitede kimin yüüzk parmağı uzun haritası çıktı.
Yüzük parmağı uzun olan kızları özellikle gözlem altına alıp her türlü soru cevap ve yorumlarından itina ile geri mühendislik yapacağım :)
Freud'a sellektör yapıyorum valla. Hehheety Türk Freud geliyor :)01 Yorumla
+1 yılkısa. bununla ilgili bir şey duymuştum ama hatırlamıyorum şimdi.
15 Yorumla- +1 yıl
merak eden google a sormuştur ki. :)
- +1 yıl
analitik düşünme, sorumluluk alma, hızlı kar alma ile ilgili değil mi?
Ada, bu sitedeki hiç bir soruyu bu kadar merakla beklemedim :D
haydin11 Yorumla
+1 yılbence senin iki elden de gelmiş özellikler :) demekki sadece sağa bakmak yetmiyomuş. Bu arada galiba benim sağda yüzük uzun gibi, solda eşit gibi. Eşitikte birşey yazmıyor, acaba onlar da biseksüel falan mı oluyor, arada kaldıkları için :|
01 YorumlaHayırdır testesteron ölçümü mü yapıyorsun çaktırmadan kız? Nereden öğrendin bakayım sen bunu? Pek bilmez kimseler. En testesteronluyu potansiyel sevgili adayı mı seçiceksin napacaksın? Neyin peşindesin? :) Benim yüzük uzun, uzun uzun :D
03 Yorumla- +1 yıl
Yooö işte sen oradan buradan duyduğunu gerçek sanıyorsun problem o...
Yüzük parmağının uzun olması testesteron fazlalığına işarettir. Eşcinsellerin testesteronlerı normalin 2 katı kadardır. Ama testesteronu normalden fazla olan eşşcinsel olacak anlamına gelmez bu. Normalden fazla testesteron daha fazla erkeklik demektir, belli bir limite kadar... Daha kıllı olur, daha kaslı olur, yatakda daha iyi olur vs... Eşcinsellik konusunda şüphen olmasın yoksa, üzülürsün :)
link
:)))))) sonuçlar apayrı ama...02 Yorumlaaaa bunu ben de biliyorum eğer bir kişinin işaret parmağı yüzük parmağından büyk ise prostat bu yönden ben şanslıyım çünkü üzun değil yanlış biliyosam düzelt lütfen aklımda böyle kalmış
03 YorumlaÜzgünüm ama dayanamadım :)
link011 Yorumlailk defa duyuyorum bak şimdiii ama Allahtan işaret parmağım uzun değilde bu guruba karışmamısz..:))...
02 Yorumlabu arastirmayi es cinsel arkadaslarimin parmaklarina bakarak genisletip dogru olup olmadigini belirtecegim adacim ;)))
01 Yorumla
+1 yılişaret parmağım kısa
ama ayak işaret parmağım hepsinden büyük :D13 Yorumla- +1 yıl
Aaaa. Süper. Senin beyin yapında farklıdır o zaman kesin.
İşaret parmağı uzun olan bayanların eğilimleri de farklı oluyor. Erkek gibi aynen.
Futbol oynayan bayanların yüzük parmakları parmakları genelde uzun oluyor mesela.
Erkeksi özelliklerin var mı fark ettiğin? Bazı kızları sevmediği ama senin hoşuna giden?
Beyin yapın nasıl? Olaylara diğer kızlarda farklı pencerelerden mi bakarsın yoksa pek bir farkın yok mu?
Beyaz önlüğümü getirin, bilim adamı olarak inceleme yapacam :D - +1 yıl
elim işte kısa :D
erdemcim ben futbol oynamışımdır zamanında el işaret parmağım kısa ama ayağımınki uzun.
ben olaylara herkesin baktığı yönden bakmam,daha farklı düşünürüm.
+1 yılElbette benim de işaret daha kısa.Tüm psikoloji öğrencilerinin 2. sorusudur bu. İlki de bir ağaç hayal et, bir ev hayal et şeklinde olan.
00 Yorumlaçok saçma bi tespit. bilimsel bi açıklaması olamaz.
02 Yorumla
+1 yılgenelde erkeklerde yüzük parmağı, kadınlarda işaret parmağı 2. uzun parmaktır.
02 Yorumla- +1 yıl
yüzük parmağım daha uzun :)
yüzük parmağım 1 cm kadar uzun. umarım kötü birşey yoktur soruda
01 Yorumla
u +1 yılOnun sebebi ile ilgili soru daha önce sorulmuştu ADAaa :))
Benim yüzük parmağım uzun :)05 Yorumla- +1 yıl
Hımmm demek senin sorma sebebin farklı. Söyle de öğrenelim bari.
- +1 yıl
Yalnız 5 dakika içerisinde sebebini söylemezsen bir daha sorularına cevap vermem. Yarın iş var yatacağız be kardeşim...
- +1 yıl
Süren doldu :))
İşaret parmağı yüzük parmağından uzun olan var mı ? eğer öyle biri varsa kesin evrime uğramıştır :)
06 YorumlaHı ben bunu biliyorum. Eşit gibiler ama yüzük birazcık daha uzunca
@buble söylemiş zati :D04 Yorumlakısa benimkide ama ne olduğunu merak ettim doğrusu...
04 Yorumla
+1 yılBenim sol eldeki hemen hemen eşit gibi yaw :))) sağ taraftaki yüzük parmağım uzun...nolcak simdi ? :D
03 Yorumla- +1 yıl
ohhh :)) iyi ozaman :D
+1 yılbende baska bilyiorum..Eger isaret parmagi yüzük parmagindan uzun ise,sevgiline esine sadik olmayanlardan oluyormussun :)
02 Yorumla- +1 yıl
=) aman ne olcak ya bahtili inanc iste cok sevinme ;)
Yüzük parmağı işaret parmağından uzun olanların testosteron hormonu fazlaymış.. BBC'nin The Secret of The Sexes belgeselinde seyretmiştim..
00 Yorumlabenim yüzük parmağım daha uzun ama istediğim zaman ikisinide aynı uzunluğa getirebiliyorum...teorine göre ben nefes alan herşey kategorinde bir insanmıyım ?
00 Yorumla
+1 yılerkeklerde bir tek benim mi işaret parmağım daha uzun yauw :/
07 Yorumla- +1 yıl
farklı olmak iyidir, her ne kadar açıklayacağın sonuç benim için kötü olsada:)
- +1 yıl
hadi bakalım görücez:)
- +1 yıl
sensin eşcinsel:)
- +1 yıl
eşcinelliğin nesi iyi yau:) ayrıca yüzük parmağımı çekiştirdim biraz uzadı gibi, şimdi yüzük parmağım daha uzun:)
İşaret parmağım yüzük parmağımdan daha uzun. neyin göstergesiymiş ki bu?
011 Yorumla- +1 yıl
elbette :D ben zaten bunu anlatmaya çalışıyorum ama ben bana kızdığın için öyle a ları uzattığını sanmıştım ondan güldüm :D tepki tolicağımı bilerek sormuştum zati :) ellerden bile anlaşılıyo ne kadar ilginç bişey Allah nasılda yaratıyo baksana.eşcinsel olmasada insan buna eğilimli olabiliyomuş işaret parmağı büyükse.o tez hocanın işaret parmağı büyükmü acaba yüzük parmağından bakabilirmisin?
:))))))))))))))))))))))))
erkeklerdemi kadınlardamı yoksa her ikisindemi05 Yorumlavarrya bunun altından saçma bişi çıkarsaa ömür boyu bırakmam yakanı :D
01 Yorumlaevet işaret parmağım daha uzunn yoksa ölecek miyimm :)
02 Yorumlabariz kısa. sonunda kötü bişey çıkarsa fena yaparım =)
01 Yorumla
+1 yılBenim işaret parmağım yüzük parmağımdan daha uzun. Eşcinsel de değilim eğilimim de yok valla, erkek severim.
01 YorumlaSakata geliyorduk az kalsın :) Öyle bir şey olmuş olsaydı o parmağı kökünden kesip atardım ::)
02 YorumlaYüzük parmağı uzun olan sakata mı geliyor :) Benim de yüzük parmağım uzun :)
01 Yorumla
+1 yılhayır bilimsel acıklamasını soyluyorum bas parmagı uzun olanların testeron sayıları daha az national geographic erkekler hakkkında hersey belgeselinde geciyo
00 Yorumla
+1 yılaynen işaret parmağım kısa valla sakata geliomuşuz Allahtan kısa yani .
00 Yorumlayuzuk parmagi hangisi
110 Yorumla- +1 yıl
Serçe parmak hangisi?
:)))) - +1 yıl
:)))
- +1 yıl
Hahahaha :))
- +1 yıl
D'accord :)))
Moda & Stil konusunda 375 cevap paylaştı. işaret parmağım daha kısa yüzük parmağım uzun
00 Yorumlayok cok sukur kısa :D
00 Yorumlayüzük parmağım daha uzun. merakla bekliyorum.
01 Yorumlayüzük parmağım daha uzun
07 Yorumla
+1 yılİşaret parmağım yüzük parmağımdan kısa
00 Yorumlaevet saat 00.00 oldu meraktayız :D
00 Yorumla
+1 yıleşit benimki ne olcak ki merak ettim
03 Yorumla- +1 yıl
kararsızlık var evt ee kısa veya uzun olsaydı nolcaktı
işaret parmağım kısa.
02 Yorumla
+1 yılBen de zekiler diye duymustum
00 Yorumlaoha bnm biraz uzun şoktayım :D eşcinselim :D :O
01 Yorumlayüzük parmagım daha büyük
00 YorumlaSöz dövmiycez seni :)))
01 YorumlaEvet, işaret parmağım yüzük parmağımdan daha uzun.
00 Yorumla
+1 yılyüzük parmağım az daha uzun.
00 Yorumlaohhh ucuz kurtulduk :)
02 Yorumlaikiside aynı ne olcak şimdi :)
09 Yorumlabenim yüzük parmağım daha uzun
00 YorumlaUzun hem de fark edılır sekılde
01 Yorumla- +1 yıl
abovvv :D :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılya benim ikiside aynı boyda ne olacak şimdi?
00 Yorumlaİyi kurtulduk eşcinseli görünce kalbime iniyodu .d
00 Yorumla
+1 yıleğilimlilermiş n demek
01 Yorumla- +1 yıl
Yani eşcinsel olmaya yatkın, olabilir.
- Devamını Gör (6)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem