biri tipik esmer biri genel de sarışın
karakter olarak mesela ne gibi farkları var iki bölge erkekelri arasında tercihiniz hangisi olurdu
karakter olarak mesela ne gibi farkları var iki bölge erkekelri arasında tercihiniz hangisi olurdu
Ne kadar malca bir soru bu mantaliteyi ne zaman değiştireceksiniz yok doğu yok Karadeniz yok ege alevimi sunnimi kurtmu turkmu lazmı cerkezmi hiç insan ve adam gibi bir kişi aramak aklınıza gelmez mi kültürlü bilgili ve en önemlisi insan olması ahlakıda bacak arasına sokup değerlendirenler gibi sizde insanlığı bölgelere sıkıştırmayın yürekli olun biraz insanca dokunun insan yüreğine.
En yakışıklı benim.
bence de kdfhgdfj
Bazı insanları anlayamıyorum tamam anladık sana gore bazı insanlar dogustan bilmem kac sıfır onde.Ancak sadece hangi üye oldugunu gösterecek kadar cesaretiniz bile yok.Lafı ortaya atıp kacın oyle.
Karadeniz sirvesile konusan bir esmer cok sympathisch oluyo ja, ama heryerin yakisiklisi olur, yasadi yerle alakasi yok.
Cevap
9Cevap
şimdi arkadaşım doğu erkekleri namuslarına her zaman düşkünlerdir fakat soruna gelirsek karadeniz olabilir diye düşünüyorum
namusuna herkez düşkün
ne laka
Doğu erkekleri çok yakışıklıdır illaki her şehirde var yakışıklılar çirkinler.
senin beni niye engelleediğini biliyorum senide tanıdım sen Türk erkeklerinin hepsini esmer sanmıyormuydun o yüzden ruslar yakışıklı filan diyordun
Önce insan olsun Sonrada süt beyazı kaymak gibi olsun :D
yakışıklılığın böylgeyle alakası yok..ama bence ikisi arasında karadenizliler yakışıklı
ben karadeniz kızı istiyorum daha çok veya akdenizv veya ege bölgesi :)
Niye diğer bölgelerdeki erkekler boyacı çocuğu mu :D
Iki coğrafyadan da diğelim. Bir fikrim yok.
tercihin peki
yakışıklılık görecelidir.
evet göreceli misal sen değilsin
allah razı olsun :)
Trakya erkekleri yakışıklı ;)
karadeniz erkeği candır benim gibi
biz neyiz*
sen nesin onu kendine sor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar