işte,okulda, sokakta, alışverişte ve diğer yerlerde gördüğünüz ve 'karizmatik ya' dediğiniz bir kız oldu mu?
Görünüş ve davranış olarak ne tür kızlar bu sınıfa girer?
Görünüş ve davranış olarak ne tür kızlar bu sınıfa girer?
Cümleleri kısa , net ve öz tutar. Gerektiği zamanlarda sadece içten gülümser , ama kakara kikiri yapmaz cıvıtmaz. Bakışlarını iyi kullanırlar "Oorda duracan işte" bakışını güzel yaparlar :D Giyimlerinde renk cümbüşü yoktur, uyum esastır. adımları emindir, duruşları dik, ve gözleri hep, ne yapacağını gayet iyi bildiği sinyalini verir. Hem gizemlidir, hem de garip bir güven verir. Hemen farkedilir ama farkediliyor olması onu pek ilgilendirmez, sadece işine bakar.Şımarık davranmaz ama ezik de davranmaz. Güçlü görünür. İnsanlar onlarla bir şekilde iletişime girmek istediğinde önce tereddüt eder bir kez daha düşünürler. Korkutucu görünürler ama aslında hak gözetirler gayet adildirler, doğru olanı yaparlar. Çantalarını ellerine alışı, güneş gözlüklerini takışı, çıkarışı adımlarını atışı.çok emindir. Karşısındaki insanla münakaşaya girmez, yapması gereken birşey varsa yapar, eğer birşey yoksa ezici bir şekilde gülümser ve ortamı terk eder. Makyajdan elbiseden bilmemneden bahsetmez. Sadece alır giyer ve kendilerine yakıştırırlar, basit şeyler üzerinde konuşmazlar. Konuşanı dikkate bile almazlar. Boş işlerin insanı değillerdir. İşte bir nebze anlattım sanırım ;)
evet güzel anlatmışsın teşekkürler:)
rica ederim :)
Karizmatik kız denince dış görünüş olarak kendine has tarzı olan, makyaj yapmayı fazla sevmeyen doğal güzellikten hoşlanan, insanlarla ilişkisinde her zaman sevecenlik ön planda olan, yapmacık hareketlerden kaçınan kızlar geliyor aklıma.
olmamı asil kız derim ben. konuşması düzgün, dik durur. labali davranmaz, eğlenerek yaptığı 2-3 şey vardır. kabaca özellikleri bunlar.
teşekkürler
lider özelliğide taşır. nedemek
Giyim ve bakış tarzına göre güzel olan her kız karizmatik olabilir
bakış tarzı nedir?
Cevap
5Cevap
ben dışardan çoh karizma görünüyom da pek sayılmam yani sevdiklerime karşı şeker kız candy oluyom ya.
Karizma bir bakis,durus ile saglanacak bir sey degildir aslinda.
Karizma en basta basariyi gösterir.
Is alaninda en cok özellikle de.
karizmatik olmaz seksy sevimli şuh havalı ya da ortaya karışık olur karizmatik erkek olur.
Hemcinslerinden tavır ve düşünceleriyle ayrılan kızdır heralde :))
dış görünüş olarak?
ben çoh garizmayım bacım...jhgjjf
ciddi cevaplıycak olursam kate moennig çok karizmatik mesela...;)
Şuna havalı desek daha güzel olur bence :)
dimi havalıdır o aslen
özlem tekin karizmatik bence
neden peki?
dövmeleri duruşu falan güzel o hafif erkeksiliği gerçi biraz yaşı geldi ama yinede karizma
Karizmatik değil cazibeli kız olur bence :)
hmm sanmıyorum
tamam o zaman :D
Karizmatik kız olmaz "Vamp Kadın " olur.
o nasıl olur ?
oluyor hakikaten
nasıl oluyor mesela?
evet bencede
Popüler ve lider
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar