iş ortamında çok dikkat çekici giyindiğinizde, bu durumun farkında olmanıza rağmen ister istemez gözü size takılan ama utanarak bakan bir erkekten bile niye rahatsız oluyorsu
Senin gibi erkekler yüzünden erkek hakları berbat durumda işte. Kadın çok açık dekolte veriyorsa erkek de buna 2-3 saniye, uzun bir süre olmamak kaydı ile bakabilir. Kadınların kendisi bile bakıyor. Sen bu soruyu bu şekilde saçma sapan bir şekilde sorarak kızların eline koz veriyorsun. "masum mudur" ne demek ya, masumdur tabii, bunu tartışmaya açman bile saçma. Kadınların davranışını eleştirecek şekilde başlık atmak gerekirken, erkeğin bakışını tartışma konusu yapacak şekilde konu açıyorsun. Tabi bunu anlayacak zeka nerde sende. Erkek hakları bu yüzden kötü durumda işte. Bu soru böyle mi sorulur? Böyle bir perspektifle bakarak bu soruyu sorarsan kızlar da erkeklerin bu davranışına çatar yorumlarda olduğu gibi. Propaganda yapmayı bilmiyorsunuz.
Bence dekoltenin amacı bu zaten. Kadınlar her zamaki gibi yine herkese gösteririm ama istediğime ikram ederim zihniyetiyle yaklaşıyor. Ama bakmak ayrı bir şey, kadının bunu giyme amacı bunu görsünler beğensinler ben istediğimle paylaşayım. Tabi erkek gibi erkek hemcinslerim gözleriyle bile tamamına erdirdikleri için rahatsız oluyor kadınlar.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kadınların bu durumu doğuracağını, tahmin etmesi zor olmayan bir şekilde frikik vereceği bir giysiyle ortalıkta fink atması , belli ki onları rahatsız etmeyen bir sonuç olarak karşımıza çıkıyor. Erkekler de bakmamli gözünü sakınmalı üstelik günah , haram. Bu da böyle biline...
Yoldan hep tofaş geçse dikkatimi öekmez ama 1tane ferrari geçse bakarım çünkü dikkatimi çekiyo insanların yüzünü hep görüyoruz bakmıyoruz ama kızlar dekolte giyince dikkat çekiyo ve bakıyorum ama ima ederek bakmıyorum sonra kafamı çeviriyorum ama dikkat çekiyo ben dethpool kıyafetiyle gezsem bakmıcakmı insanlar sanki 😂😂
Her cins karşı cinsin hoş görünen dikkat çeken heryerinr bakmak istiyor ve bakıyor. Bajan da bakılan d bundan cok hoşlanıyor. Sadece etraf bilmesin diye masumca bakmak lazım. Hissetmesinde mahsur yok ama gozunü kaçırır gibi yapıp tekrar tekrar kaçamak yaoarak bakmalı... Tadı orada zaten 😙😘😎
Erkeklerin bakmasi cok normal birsey aslinda. Evet oyle direk kro gibi bakmaktan bahsetmiyorum tabi ki ama yine de dikkat cekiyor haliyle. Ne kadar masum veya iyi niyetli olsa da neticede erkektir, illa ki goz kayar.
Dekolte ne için var? Bakılmak için ama öyle öküz gibi değil. Bakışla içinin yağını eritilmeli.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
ya evli bir kadin baska erkeklerin ilgisini cekmek icin giyiyor bazen onlara karsiyim.. bu soruyu kadinlara sorman abes bence onlara sorsan 10 kez hacca gitmis pece takan tipler.. tek kotu haberim su kadinlarin bu taktiklerini arkik erkeklerde ters tepki verebiliyor acacak yerleri bir gun kalmayacak haberleri yok.
bazen kadın olarak benim bile dikkatimi çekiyor ve ister istemez bakıyor insan rahatsızlık vermemek gerek dekolte giydi diye de rahatsız etmeye kimsenin hakkı yok
ya bir yürü git anacım şimdi dekolte giydiniz eyvallah bizde o zaman dar tayt giyelim önümüzün belli olduğu halk linç eder be sen neyin kafasını yaşıyorsun istediğini giyer siz bakmıyacakmışsınız sokakta atletli dar kısa şortlu erkek görünce sapık diyen kız çok aslanım...
@dengesizponcikl67 Ne saçmalıyorsun sen, erkekleri duygusuz birer robot yerine mi koyuyorsun. Çok açık giyinmiş bir kıza 2-3 saniye bakabilir bir erkek, gayet normaldir. Sen erkelerin anatominisi bilmiyorsun ve umursamıyorsun. Erkek düşmanı bir feministsin çünkü.
@Aysegül677 Kadın çok açık dekolte veriyorsa erkek de buna 2-3 saniye, uzun bir süre olmamak kaydı ile bakabilir. Kadınların kendisi bile bakıyor. Bu sitede tangalı foto paylaşan kızlar var, popo yanakları gözülüyor. Erkek boxerla foto paylaşsa sapık dersin ama, kadınlar yapınca bir şey demiyorsun. Sen iki yüzlü erkek düşmanı bir feministsin.
En İyi Cevaplar