Yurtdışında da İstanbul’da da, en marka en pahalı yerlere bile baktığım halde neden bulamıyorum abi ben bu kıyafetleri?😬

belli bir tarz ya da stil sahibi olmak çok daha farklı. yakışıklı ve iyi bir fiziği olduğu için taşıyor şu anda giydiği kıyafetleri, ortalama herhangi bir erkek giymiş olsa bu kadar güzel durmaz
ilk resimde biraz salaş kıyafetler tercih etmiş ve herkese de yakışmıyor bence salaş giyim ama ikinci resimdeki kıyafetlerden ben bir şey anlamadım muhtemelen gündelik hayatta birisinin üzerinde görsem "bu ne şimdi böyle?" derim. o yüzden bir tarz sahibi olmak istiyor isen tek kişiye bakma
olabilir tabiki de onun da etkisi de vardır bir nebze ama internettin de etkisi ile kültürel hayatın getirdiği çoğu farklılıktan kalktı ortalıktan artık, moda her yere yayıldı neredeyse. yine de ikinci resimdeki kıyafetler bana biraz tuhaf geldi, yine de zevk meselesi sonuçta. ayrıca bulamıyor isen internetten sipariş vere de bilirsin
Yurt dışı derken neresi? Bu tarz şeyler satan mağzalar var.
Almanya sanırım böyle konularda en heterojen ülke. Altdaki hele şu an her yerde mevcüt. “Tracht Jacke Männer“ yaz google O tarz bkr çok jeket cıkıcaktır.
Giysende sana yakisir mi sanki o benim askim
Gay mi ben kizim mal sadece erkek profilinde actim
Haklisin özür kaba olmamaliydim
Sizi everelim biz 😂😂😂
@bambAşka1iyim siz nasil uygun gorduyseniz
Topitoplar sizi 😂😂
Cevap
1Cevap
Hani bu çuval giyse yakışır😃Ben öyle görüyorum😃
Biliyorum görmüştüm😃
Bence diktirebilirsin.
Soru sormuştun.