maksimum minimum ve ortalama bir şey söylerseniz mutlu olurum bi türlü kafamdan ölçemedim malsam demek ki. not:1.90 kaşlıyım boy takıntım yok ayakkabı takıntım var bayılıyorum topukluya. En yüksek topuklu ayakkabı kaç cm?en yüksek topuklu ayakkabı kaç cm
Topuklu ayakkabılar boyu olduğundan kaç cm daha uzun gösterir ?
Bende 12 cmlik var bir hevesle aldım ama hiç giyemedim yürüyemiyor insan. Ama aynı ayakkabıdan alan bir arkadaşım harika bir şekilde yürüyor. Yani kız 12 cm uzamış oluyor. Bence sevdikten sonra boyun önemi yok benim eniştem 190 eşi 150 çok tatlı duruyorlar. NOktayla virgül gibiler 30 yıllıkta evliler. En yüksek topuklu ayakkabı gizli platform olanlar sanırım. Bayağı yüksek duruyorlar.
5-6 cm uzatır topuklular. En yüksek topuklu ayakkabı kaç cm tam bilmiyorum ama çok yüksek topuklu ayakkabılar gördüm. Ama insan onlarla çok zor yürür. Bu yüzden platformlu ayakkabılar hem uzun gösteriyor hem rahat.
Eşim 167 topuklu giydiğinde 178-180 oluyor. Ben de 170 im bana çok rahat 7-8 cm fark atıyor. en yüksek topuklu ayakkabı kaç cm tam olarak bilmiyorum ama bayağı yüksek topuklu ayakkabılar var. Platform dedikleri daha yüksek oluyor sanırım.
minimum -15 maksimum -15 ( yürünebilen ölçüler bunlar ) Daha yüksek topuklu ayakkabılarda var. Ama onalrda yürümesi çok zor olur. Benim verdiğim ölçüler ideal olanlar.
5 ile 20 cm arası olur topuklu boyu çok aşırı yüksek topuklular var genelde her kadın aşırı yüksek topuklu ayakkabı tercih edemez 10 santim felan tercih ederler
yoo nerden böyle bir kanıya vardın ki ? sadece kızlar giydiklerinde ve giymediklerinde ki boy farkını ölçemedim ve merak ettim. sana bayılıyorum nikneymine ithafen ehe.
Hic bayan sozcugu gecmemiste sorunda ordan sordum. Valla kisa topukta var platformda var . Tercih senin. Ama herzaman yuksek topuk seksidir. Kisa topuk anane isi
En İyi Cevaplar