Sa biopsisi yaptırdım ama biopsi alınan yerde saç çıkmıyomuş

4 mmlik alındıı ama saçın o bölgeden çıkmıycağını sonradan kendi sormamla öğrendim çok şaşırdım çok dökülmeler vardı mecbur kalınıldı denildi de zaten saçımda açıklıklar vardı kör değildi o asistan neden böyle bişey verdi neden söylemedi söyleseydim yaptırmazdın dedi bana mercimek büyüklüğünde çok abartıyosun dedi ama bir telin bile önemi var bende zaten saçım açıktıı şikayet ettim başhekimliğee yanlış beyan vermişş bu olay haziranda olduu çok canım sıkkın paranoya olduum kafa derimi uyuşturup yaptılar şimdi o iğnenin içinde ne vardı diye paranoya oldum psikolojim bozuldu resmen nefret ediyorum kendini doktor sanan şebeklerden saç kıran değilim kortizon öneriyolar biopside bişey çıkmıyo yaptın mı iğneyi diyolar kortizonu hayır diyorum başka yedaci uygularız bu saçkıran değil diyolar insanın sağlığı saçı bu kadar mı kuymetsiz nasıl kortizonu kolayca vurdurtuyosun sen yaa kendi başlarına gelmediğinden umursamıyolar o biopsiyi yaptıran dengesize kendini benim yerime koy diyorum koymuyorum diyor şerefsiz adi sürtük işte şikayet ettiim biraz burnunu sürtmüşer o kadar biopsi yaptıran var mı saçtan
Güncellemeler
+1 yıl
dökülmeler aniden olduu biopsi yaptırdım genetik vs denilmedi çıkmadıı rapordaa genetiklik stres sonrası kronik telogen effilium oluşmuş dedii saçı seyrek açık olan var mıı kızlarrr neler yapıyosunuz psikolojikmen çok etkileniyorum bıktım saçla uğraşmaktann bir ara minoxil kullandım bıraktım mahvettii drların deneme tahtasına döndüüm maalesef keşke hiçbişi kuyllanmasaydım saçımaa belki bu kadar seyrelmezdii
Sa biopsisi yaptırdım ama biopsi alınan yerde saç çıkmıyomuş