arkası şeritli böyle ve kıyafeti giyince sırtınız görünüyor öyle bir elbise
aynı elbise değil ama bu şekilde üzerime yapışıyor benim de
elbise çok hoş ve iddialı. mutlaka ince ve yüksek topuklu bir ayakkabı ile giymelisin. boyunu bilmiyorum elbise mini mi? eğer miniyse uygun renkte bir ince çorapla da kombinini tamamlayabilirsin. bu arada affına sığınarak bir şey sormak istiyorum. göğüs kısmına gözüm takıldı, kendiliğinden sütyenli mi? sanki sütyen takmaya gerek kalmayacak bir yapısı var gibi geldi de. sonuç olarak elbise güzel ve saçlar da uzun, salınmış maşalı veya düz olursa hoş olur :)
çook teşekkür edeirm yorumların için, evet kendinden sütyenli bir yapısı var aldığım yerde kadın giyme içinden sütyen dedi ama ben hiç öyle bişeye alışkın değilim :D başka bir yol bulurum onun için elbet, elbiseyi biraz kısaltacağım ben çok mini olmayacak öyle çok kısa sevmem çünkü yani sanırım yorum yapan kızlar da ya da diğer erkekler de yanlış anladı biraz ben hiç bu elbisenin kızı değilim aslında ama ilk defa bunu beğendim ve almak istedim :D neyse yorumların için çoook teşekkür ederim :))
sen tüm olumsuz yorumlara kulağını tıka ve elbiseni rahatça giy. madem heves etmişsin içinde kalmasın, eminim çok yakışacaktır :) elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım kendiliğinden sütyenliyse bence de giyme yani ikinci bir askının görünmemesi daha güzel olur ve dediğim gibi eğer elbiseyi kısaltacaksan ince çorapla çok zarif görüneceksin :)
teşekkür ederim ya bir erkekten bunları duymak çok güzel, kızlardan ümidimi kestim çünkü neden beğenmediler anlamadım :(
çünkü elbisen o kadar iddialı ki seni kıskandılar neden olcak başka :) sana tüm samimiyetimle söylüyorum. korkmadan taşıyabilirsen harika görünceksin :)
farkettim iddialı diye ama zaten bunu yerine göre giyeceğim öyle kendini gösterme çabasında olan kızlardan değilim ki ya :/ kızlar da eğer gerçekten kıskandılarsa, ilk defa olarak kıskanılmak hoşuma gitti diyebilirim :P yorumların için çok teşekkür ederim tekrardan :)))
kıskanılmak kimin hoşuna gitmez ya havanı at biraz :) fit bir vücudun var sanırım. elbise vücudumu sarıyor demişsin ve çoğu kız bu elbiseyi taşıyamaz. muhtemelen kendileri giyemeyeceği için senin de giymene engel olmaya çalışıyorlar. özel günler için çok hoş bir elbise. özellikle gece konsepti için ince topuklu ve siyah çorapla çok dikkat çekici bir hale getirecek seni. bu kıyafetle yürürken cesur ol yeter :)
teşekkür ederim bana çok moral verdin ya :))
rica ederim her elbise güzeldir, taşımasını bilene :) boy-kilo falan kaç bu arada? onu göre ayakkabının yüksekliğini falan da belirleyelim hazır yardımcı olmaya başlamışken işi tam yapıyım :)
uzmanlık alanınmış gibi konuştun :D boy 170 kilo 50 benim :)
sayısız bayan giyim mağazasında ve pentide çalıştım yani evet uzmanlık alanım :) erkekte de çalıştım ama kadın kombinleri konusunda daha iyiyim. fiziğine bir maşallah diyip sussam yorumumu anlarsın heralde? :D
anladım neyse :))
ahah 10 cm'den yüksek topuklu giyme ama topuğun kalın olmasın. ne kadar ince o kadar asil tamam? :)
tamam anlaşıldı :))
harika :) ayrıca çorap giyceksen ayakkabının burnunun kapalı olmasına çok dikkat et. çorap varken parmak uçların görünürse başarısız kombin kabul edilir. buna da dikkat edersen hazırız artık :)
ederim tabiki :D teşekkür ederim :))
tekrar rica ederim sana kolay gelsin bir başka soruda karşılaşırsak yine görüşmek dileğiyle, iyi akşamlar hoşçakaal :)
o 3. linkteli ayakkabı çok güzelmiş öyle bişey alabilirim belki ya :O
bo model elbise ile sizinde beğendiğiniz topuklu ayakkabı çok şık olur .elbisençok abiye değil .bu model ayakkabı çok şık olur .süper ince çorap olabilir ten rengi ama hiç olmaması daha hoş olmalı .
Elbise pek tipim değil ama almışsın bir defa yardımcı olmak gerek; Bu Ayakkabı: link
Çanta: link
Küpe ve bileklik: link
link
link
Umarım beğenirsin canım aklıma bunlar geldi:)
takılar çoooookkk güzel tam düşündüğüm gibi şeyleri önermişsin :D
ama ayakkabıyı bilemiyorum :) yine de çok teşekkür ederim :)))
bi de neden beğenmedin elbiseyi merak ettim tipin değil diye mi güzel değil diye mi elbise?
çanta çooooooooookkk güzel de gene ayakkabıyı bilemiyorum :D ayakkabıda kolay beğenmiyorum ondan olabilir ama seçtiğin takılar ve bu ikinci ayakkabı çok güzel ya böyle kombinleyebilirim sanırım :))
ay çok teşekkür ederim güzel önerilerin için :)
Cevap
6Cevap
Elbiseyi çok beğendim. Güncellemede paylaştığın gibide kombinleyebilirsin aslında.
link buda güzel olabilir saçlarını link buradaki gibi yapmalısın bence.
ilk verdiğin link açılmıyor başka bir şekilde görebilmem mümkün mü acaba onu :(
peki teşekkür ederim o site sanırım paylaşımları sadece üyeleri görebilsin diye yapmış :))
elbise güzel sacin kisaysa ac ve kahkulun varsa yana at uzunsa at kuyrugu süet canta veya rugan canta aykkabilarida ona göre sec ama rugan rugani bogar
teşekkür ederim elbise lacivert ya seçeceğim ayakkabı çanta da mı o renklerde olsun?
çok teşekkür ederim :))
yani fena değil
sıkı at kuruğu yakışır
altınabu tarzı topuklu hoş olur link
teşekkür ederim at kuyruğunu ben de düşündüm çünkü sırtının görünmesi güzel olurdu aslında :)
Guzel degil,kotu degil elbise.Basic topuz,Siyah eyeliner,siyah far,siyah mascrara,dudak cream,mor onu acik topuklu ince ayakkabi,siyah kucuk basic nighty canta,siyah ve silver bracelets guzel olur.
Elbiseleri beğenmedim..Bedava verseler giymem..Hiç bir saç şekli,ayakkabı ve kombin de durumu kurtaramaz gibime geliyor.. Tabi zevkler ve renkler meselesi..
peki neden beğenmedin merak ettim?
bence bebat bir elbise üzerinde görmedik yakışıp yakışmayacagı konusunda birsey diyemem ama yooo kattiyen giymeyecegim bir elbise tavsiyede etmem:((((
neden peki yani nesi kötü?
ya üzerime tam yapışan bir elbise nette model üzerinde resmini bulsam koyacaktım size buraya linkini ama kötü durmuyor arkası üzerine tam yapışıyor aralıklardan sırtın görünüyor falan önü de tam oluyor yani bana...
çook sade artı bu tür elbisenin modası yok yaa cok eski bir elbiseymiş gibi duruyo daha modern zamna uygun bir elbise bulabilrsin bence ama hersey senin zevkine kalmış
eski mi :(
tamam ya bana sen bir tane kendi zevkinde bir elbise linki atabilir misin?
tamam atarım
yeni üye oldugum için link atamıyorum ama trendyoldaki elbiseler daha iyi
hm evet levelden dolayı atılmıyor
peki teşekkür ederim şimdi bakacağım trendyoldakilere de :)
Ablacım Elbiseyi Nereden Aldınız Çok Abartılı Bir Kıyafet Bence.
ablam be işte bir yerden aldım çok beğendim tabiki yerine göre giyecem her yerde giyilmez bu farkındayım :D
:DD
yok bunu kesinlikle giyemessin izini vermiyorum:) buranın namusu benden sorulur:9
niye ya :D
çok açık izin vermiyorum :9 onay vermiyorum
İçindekiyle daha güzel olur diye düşünüyorum.
nasıl içimdekiyle?
ha bence yakışıyor :D beğendim kendi üzerimde yani :D
:D teşekkür ederim daha çok kızlardan öneriler bekliyordum ama kimse gelmedi soruma :(
yine de sana da teşekkürler ;)
neden beğenmedin merak ettim de söyler misn kızlar cevaplamadı da?
evet buyur söyle ben anlamadm neden beğenmedi kimse ya :S söylersen sevinirim bilmiş olurum sebebini yani..
:D elbisenin tarzı o ya böyle ne bilym manyak bir tarzı var bence elbisenin ondan hoşuma gitti benim de sıradan değil yani ve bu güzel :D yine de erkeklerin bakış açısını bilmek güzel teşekkür edeirim :D
rihana concwpt mutlaka tasli bir canta olsun :)
Balo felanmi yoksa Nisan elbisesi mi
yoo beğendim aldım nasıl olsa özel bir gün bişey olur balo da olabilir giyerim diye :D
1. daha güzel 2. de çok ön plana çıkarır o bölgeyi
1. ve 2. aynı zaten önü ve arkası şeklinde
beğenmedim
hiç mi güzel değil yani?
Pek hoş değil
neden ya? :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar