Çirkin kızların hiç mi şansı yok arkadaşlar ?

Selam öncelikle arkadaşlar ben 18 yaşındayım ünlü bir özel okulda okuyorum ama güzel bi kız değilim 1.58 boyundayım 61 kgyim tip olarakta baya esmerim yüzümdede cildimle ilgili problemler var çirkinim yani.Göz var nizam var işte.Okulumuzda ve sınıfımızdaki bütük kızlarda güzel arkadaşlar gerçekten sınıf 18 kişi 7 kız var 1 i benim geri kalan 6sı çok süper şahane fizik sahibiler.1.72 altında kız yok sınıfta.2 si şarışın 4 ü kumral.Ama gerçekten çok güzeller hem yüz hem fizik olarak ben bile bakıyorum bazen bacaklarına yani.Bide çok havalılar ya kızların yürüyüşünde bile bi hava var.Okadar havalı olmayı çok güzel olmakla beraber nasıl başarıyolar anlamıyorum.11 erkek var 11 ide onların ağzına girecek yani hepsi onları memnun ve mutlu etmek için peşinden koşuyor.Abartmıyorum geçen bi tane kızın kalemi yere düştü.Erkeklere bakarak etek var çorapda yok alamıycam bi verirmisiniiiz dedi. tam 5 tane erkek kalemi almaya çalıştı.Bu kızlar benide dışlıyolar.Okuldaki kızlarda hep çok güzel en çirkinleri benim heralde.Sınıfın erkekleride hep yakışıklı karizma erkekler benim hiç sevgilim olmadı.Hiç şansım yokmu arkadaşlar ? O kızları gördükçe ve o erkeklerin onlara karşı kibarlık ve centilmenlikten kırıldığını görünce kendimden tiksiniyorum cidden.
Çirkin kızların hiç mi şansı yok arkadaşlar ?