Selam öncelikle arkadaşlar ben 18 yaşındayım ünlü bir özel okulda okuyorum ama güzel bi kız değilim 1.58 boyundayım 61 kgyim tip olarakta baya esmerim yüzümdede cildimle ilgili problemler var çirkinim yani.Göz var nizam var işte.Okulumuzda ve sınıfımızdaki bütük kızlarda güzel arkadaşlar gerçekten sınıf 18 kişi 7 kız var 1 i benim geri kalan 6sı çok süper şahane fizik sahibiler.1.72 altında kız yok sınıfta.2 si şarışın 4 ü kumral.Ama gerçekten çok güzeller hem yüz hem fizik olarak ben bile bakıyorum bazen bacaklarına yani.Bide çok havalılar ya kızların yürüyüşünde bile bi hava var.Okadar havalı olmayı çok güzel olmakla beraber nasıl başarıyolar anlamıyorum.11 erkek var 11 ide onların ağzına girecek yani hepsi onları memnun ve mutlu etmek için peşinden koşuyor.Abartmıyorum geçen bi tane kızın kalemi yere düştü.Erkeklere bakarak etek var çorapda yok alamıycam bi verirmisiniiiz dedi. tam 5 tane erkek kalemi almaya çalıştı.Bu kızlar benide dışlıyolar.Okuldaki kızlarda hep çok güzel en çirkinleri benim heralde.Sınıfın erkekleride hep yakışıklı karizma erkekler benim hiç sevgilim olmadı.Hiç şansım yokmu arkadaşlar ? O kızları gördükçe ve o erkeklerin onlara karşı kibarlık ve centilmenlikten kırıldığını görünce kendimden tiksiniyorum cidden.
Cevabın nedir?
Senin tek yapman gereken şey 3-5 kilo vermek , biraz bakım , biraz aksesuar istersen renkli lenste takabilirsin emin ol bu farklılığını hemen fark ederler ayrıca öbür kızlardan ayrı takılmanın dez avantaj olduğunu biliyorum ama her dez avantajın iyi ir yanı vardır senin avantajın ise tek takılmanın insanı cool göstermesidir. Ayrıca duruşun yürüyüşünde çok önemlidir, yürürken kafanda ağır birşey varmış sende onu taşımaya çalışıyormuşçasına dik yürüyeceksin ve her zaman yüzün ifadesiz olacak ifadesizden kastım (dudaklar kapalı, gözler ileriye dönük kaş baş oynamıyor) ayrıca kaşlarınıda çok çok hafif çatarak yürü kaşını çatarken sadece sen hisset çattığını o derece hafif olsun yani, ayrıca elini cebine koyarak yürü ama ellerin cebinin dibinde olmasın bileğin 4 cm kadar dışta olsun.
Lise hayatın bitene kadar bunu uygula sonrası kolay.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
o erkekler o kızları bir elde etsin ondan sonra 2 gün sewgili olurlar ayrılırlar ne centilmenlik kalır ne birşey boşwer o kızlar yada erkekler daha hiçbir şeyin farkında değiller zaten farkında olsalar kızların güzelliğine değil içine bakarlar sende kendine bakım yap elinden geleni yap .. unutma sırf güzel olduğun için biri seni sewmesin seni sen olduğun için biri sewsin .. hiç arkadaşın yok mu ki ? arkadaşınla çık alışweriş ne biliyim kuaföre git sana yakışan bir saç modeli kestir yani tarzını değiştir başın yerde gezme o zaman kimse senin güzelliğini göremez ..
00 Yorumla
+1 yıl1. En büyük şanssızlığın özel okulda okumak. Ben de Türkiye'nin önde gelen özel okullarından birinde--ne yazık ki burslu olarak--okumuştum ve insanların nasıl dış görünüşe taptığını ibret ile görmüştüm.
2. Boy konusuna gelince. Senin boyun bence gayet ideal. Minyon kadınlardan hoşlanan çok sayıda erkek var.
3. Güzellik ve çirkinlik kişiye göre değişen unsurlardır. Bu nedenle ben kendini çirkin olarak nitelendirmeni doğru bulmuyorum.
4. İnsanı eşsiz yapan şey kusurlarıdır. Bir el halısında mutlaka ilmek atlanmıştır. Nasıl bu atlanan ilmek bu halıyı eşsiz ve değerli kılarsa, insanı da eşsiz ve değerli kılan şey kusurlarıdır.
5. Güzellik gelip geçidir insanlık kalıcıdır.121 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyok anam bu boyla guzellıkle ılgılı bırsey degıl ben oncekı sevdıgım gayet guzeldı ama olmadı kıza teklıf etmeden bır baskasına verdıler kızı sonrakı ıse ınan çok çirkindi ama oda olmadı yanı gonul u guzellık cırkınlık aramıyor ama suda var çirkin kızlar daha şanşlı oluyorlar çünkü güzele teklif etmeye çekınıyor erkekelr havalı olur felan dıye orta halli kızları bakıyrlar ve ask baslıyor bırden ama senın olmamasının sebebı kader ben guzele takıldım cırkınıde ınan ama hıc bırınde olmadı olmayınca olmuyor bekleyeceksın belkı bırgun olur ama dedım gıbı kader bazıları cindy olsa yıne olmuyor bu biraz insanın kaderıyle ilişkili bir konu boşa sıkıntı etme ;)
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
34Cevap
+1 yılçirkinsen ne olmuş yani önemli olan mutlu olabilmek başkalarının ne düşündügü önemli degil sende onların düşündügün gibi düşünürsen hep üzülürsün mesela bende engelliyim boyum 135 hiçbir kız beni sevmedi ama ne olmuş yani hayat devam ediyor kendini sevmen lazım senide seven birileri çıkar Allah herkesi güzel yaratmış çok güzel olupta ağlayanlar var nice engelli insanlar var göremeyen duyamayan konuşamayan yürüyemeyen bunları düşün şükret sonra zaten mutlu olacaksın bir kardeşin olarak beni dinlersen sevinirim unutmaki biz şimdi sınavdayız seninde sınavın böyle hayat kısa hayatın tadını çıkar gülümse
30 YorumlaBoy konusunda pilates ile boyunu daha uzun gösterebilirsin. Zira muhtemelen kambur duruyorsundur bu özgüvenle. 3-4 cm pilatestir spordur uzasan -ki spor büyüme hormonuyla ilişkilidir diye biliyorum, öyle oturupta uzamanı beklemek çok saçma- ayakkabılarını da 2-3 cm uzun gösteren cinsten alırsın. Bak iki dakkada sana 5-6 cm falan kazandırdım :D Biraz kilo vermelisin, tabi bu da sporla ilgili. Yüzün için falan bir uzmana görün, cilt maskeleri uygula. O baktığın kızlar kim bilir nasıl da acı çekiyordur zayıflıcam, güzel görüncem falan diye -.- Sen de acı çek. Acı çekmezsen, acı çekersin...
11 Yorumla- +1 yıl
Şu yorumların içinde en mantıklı en iyi cevabı sen vermişsin bayildim cidden 👍🏻♥
Öncelikle güzelim ergenlik döneminde erkeklerin ibrelerinin her anlamda tavan yaptıgı evreleridir..Bu bağlamda söylenir ki güzellik fizik cinsel çağrısım aracıdır onlar için ve engel olmazlar kendilerine..Gençler karakteri olgun insanlarla fiziki güzellik konusunu ayırt edemiyolar malesef..Güzel bir kızla ya da yakısıklı bir çocukla cıkan kişilerde genelde kıskançlık krizlerine girip elindekinde olurlar..Sen iyi ol hoş ol gerisini boskoy..İlla güzel olmak diyosan eğer yaşınla beraber fiziğin ve yüzünde değişicektir kimbilir daha büyüyosun..Şu vardır; Erkekler güzelliği biraz daha ön planda tutarlar kızlarda önemli değil deselerde tipin onlar içinde önemi vardır..Sen profilini bozma canınıda sıkma..Ama kendinide salma bakımlı ol biraz..Zamanı gelince herşey olur.
10 Yorumlaböyle düşünme lütfen. kime göre çirkinsin? üç beş tane kız delisine göre mi? bugün dünyanın en güzelleri arasında gösterilen bazı bayan oyuncuları inan hiç beğenmem ve çok çirkin bulurum hem fizik hem de yüz olarak ama bu onların gerçekten çirkin olduğu anlamına gelmez. sadece bana göre çirkinler. sen o kadar güzel, o kadar harika, o kadar tatlı, o kadar şirin bir kızsın ki bunu birgün farkedecek biri karşına mutlaka çıkacaktır ve o kişi senin eşin olacaktır... üzme kendini ve çok güzel bir kız olduğunu kabul et, çünkü öylesin... herşey gönlünce olsun...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmecnunla leylanın hikayesini biliyosundur herhalde Zamanın Halifesi dillere destan olan Leylenın güzelliğini merak eder, emir verip huzuruna getirtir.
Leylayı gören Halife şaşkınlık içerisinde
-Mecnunun uğruna aklını yitirip, deli-divane olduğu Leyla senmisin. Halbuki senin diğerlerinden bir farkın yok.. der.
Bunun üzerine Leyla;
-Sus!dedi.
Çünkü Sen Mecnun değilsin ... sonuç olarak seni seven biri mutlaka çıkacaktır ve dış görünüş geçicidir inan bana .. seni dış görünüşün için seven sevmesin zaten. ve herzaman haline şükret ya herhangi birşey vucudunda eksik olsaydı .10 YorumlaSen önce kendine güven!
Sen çirkin değilsin, güzelsin bi'kere.
Dünyada Allah'ın yarattığı hiçbir varlık çirkin değil ki sen çirkin olasın.
Sınıfındaki erkeklere gelince onların o yaşta kan beyinlerinin yerine başka yerlerde toplanıyor. Takma sen, onları kıstas olarak görme.
.
Sen güzelsin, inan bu söylediklerime ve güven kendine.20 YorumlaYa saçmalamayın Allah aşkına kime göre güzel kime göre çirkin...
Ayrıca çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır.
Düşünsene bir çiçeğe gübresini suyunu ilacını verince ne kadar güzel olur ama vermezsen bakımını yapmazsan çiçek solup gider ve iğrenç bir görüntüye bürünür...
Ha ayrıca bir japon atasözü vardır;
aşık bir adam sivilceyi gamze görür...
Çirkinliği düşünme psikolojini düşün kesinlikle kendine doğru şekilde bakarsan dünyalar güzeli olursun.bu sorun psikolojik.31 Yorumla- Moda & Stil konusunda 944 cevap paylaştı.
+1 yılÇirkinim diye ezilip büzülme.. Elinden geldiğince kendine saçına başına özen göster.
Konuşman ve derslerıne ılgın sebı ön plana çıkarır..
Ezilip büzülürsen mutsuz olursun. Dur bakalım hem çok gençsin.. Kilonu kontrol altına bır kere salma kendıne.
Tamam mı.. Espri yap gül.. Dışlamazlar fakat sen buzuldukçe dışlandım sanırsın..10 Yorumla - Moda & Stil konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHer insanın güzel bir yanı vardır bunu unutma.Belki sen onlardan çok daha iyi birisindir.Sanırım sen kendin de bazı eksiklikler olduğunu düşünüyorsun.Biraz dikkat ederek kilo verebilirsin mesela.Cilt bakımı yaptırarak cildinin daha ışıltılı ve bakımlı görünmesini sağlayabilirsin.Herşey boy değildir bunu unutma derim.
31 Yorumla - Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞükretmeyi bileceksin öncelikle.Kabullenmesini bileceksin.Hepimiz Allahın gözünde eşitiz.Allah güzelinde canını alıyor çirkinin de zenginin de fakirin de gideceği yerler hep aynı.Kimsenin üstünlüğünden söz edilemez.
Çok şahane görüntüye sahip insanlar da gördüm ama inan ki bir fark yok 15 dakika sonra bütün sihir kaybolup gidiyor yerini başka şeylere bırakıyor20 Yorumla Kızım Sana Bi Tavsiye Cirkin Kız Yoktur Bence Sadece BakımSIz Vardır Bence Bi Kapan Bak Yüzün Ortaya Cıksın Güzelliğinin Farkına Varacaksın Boy Konusu Da Erkek Olsaydın Problem Olurdu Fakat Kız Olduğun İçin Cok Önemli Deyildir Neydi Bi Kız Vardı Feriha Mıydı Neydi Okızın Boy Kısa Ama Cok Takicisi Var Kapan Bi Bak Kendine Hadi Adiyoss xD
10 Yorumla
+1 yılçirkin kızlar genelde fiziklerini düzgün tutmak ve fit olmak zorundadırlar ki bi yanları kötü madem bi yandanda dikkat çekebilsinler mümkün olduğunca dişimsi giyin dar giyin açık giyin ki en azından kendine dişi olarak baktırtabil madem yüz güzelliği olarak baktırtamıyorsun geriye tek bir alternatif kalır...
10 YorumlaModa & Stil konusunda 898 cevap paylaştı. Bir insanı çirkin yapan kendidir. Sen çirkin değilsin kendini çirkinleştirmeye çalışıyorsun. O havalı kızların güzel olması kendilerine değer vermelerinden kendilerini sevmesinden kaynaklanıyor. Eğer sende kendini seversen kendine değer verirsen güzelleşirsin.
20 YorumlaKilo fazlan var biraz sanırım canım. Boyun o kadar kısa değil.
Özel bir okulda okuduğuna göre sanırım durumun iyi.
Spor salonuna yazıl, cilt bakımlarına git. yüzünde ki problemleri düzelttin mi, fiziğini de sportif bir hale soktun mu.. ehh biraz da kendine bakıp bu özgüvensizlikten kurtulursan bence o kızlardan bir farkın kalmaz.00 Yorumlasenide beğenen biri çıkar elbet karşına..takma bukadar.. hayat o sınıftaki insanlardan ibaret değil.. dışarde elsiz kolsuz..sokaklarda aç susuz yatan insanlar var..haklısın böyle insanların arasında kendini ezik hissetmen doğal... sadece takma kafaya derslerine yoğunlaş..
20 Yorumlaya havali olma otomotik olyor cünkü cok simartiliyorsun bilmoyrsun hangisine baksam hepsi kosuyr pesinden cok güzel bi duygu... Belki bu duyguyu tatmicaksin hic bi zaman ama
nedense mutlu olanlar hep cirkinlerdir bunu unutma.. Sen gün gelir en yakisklisi ile evlneirsin ve sana cok deger verir...
hep mutsuz olan biz güzelleriz ... buda bi gercek etrafina bak derim10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılObjektif yorum yapmak istiyorum.Sana ne dersem avutma gelecektir.Buradaki herkeste avutmaya çalışmış seni kendine güven falan filan.Sen eğer anlattığın gibi bir kızsan ki en yakın örneği bizim sınıfta dışlanmak çok normal.Onu da dışlıyorlar çünkü.Çirkinliği bırak yüzüne bakılır bir yanı yok çünkü.Yakışıklı erkek bulmak senin için hayalden de öte bir nirvana herhangi bir erkek bulmak bile senin için bir lüks.Kendine güvenmen insanların gözünde seni daha da itecektir.Üzerine düşeni yap ve büzül.
33 Yorumla- +1 yıl
-100 benden sana bu iğrenç yorumun için.
Cevap sahibi+1 yılhe yav he yav he he yav
- +1 yıl
Ya objektif olman hoş güzel ama keşke kıza yardimci olmayi da deneseydin
Gizli Üye(30-35)+1 yıleee öyle oluyor yapcak bişey yok bende görüyorum mesela bizim arkadaşların sevgilileri var benim hiç olmadı senin gibiyim kendimi çirkin buluyorum. Millete kızlar iltifat eder senin için ölüyorum bitiyorum der bizde yok öyle bişey eh işte idare edersin bile demediler de neyse
10 Yorumla
+1 yılsadece kısa va öz tatlım beklentilerini alçak tut ördeksen ördek isteyeceksin kugunun pesinde kosmayacaksın;)
30 YorumlaÇirkinlik kimine göre büyük bir eksiklik , kimine göre sadece bir eksiklik.Adı üstünde çirkinlik , eksikliktir.
Söylesene bu eksikliğini nasıl örtersin ? Ya da bir sürü fazlalık arasında görünmez hale sokarsın ?00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaklıma şey geldi.bir zamanlar bizim sınıfta da senin tipinde bir kız vardı seni bilmiyorum ama o kadar çirkindi kiii...ama kız bi havalıydı görmen lazım saçının bakımını yapar eteğini kıvırır havalanır herkesle arkadaş oldu kız sen de havalanmak istiyorsan yap bir şeyler ayrıca neredeyse bütün erkekler o kızın peşinden koşuyorlardı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılah be tatlım..
güzellik-çirkinlik anlayışın farklı senin.
ne çirkinler gördüm konuştukça güzelleşen.
insanın iyi niyeti yüzüne yansır,için güzelse bi ışıltın olur yüzünde.ve mutlaka farkedilisin.20 Yorumla
+1 yılolmaz olur mu? çirkin kızlar iyi bir giyim ve bakımla en önemlisi şahsiyetleriyle adamı döverler. Eğer hem yüz hem de vucut kötüyse ya iş kadını olurlar ya da akademisyen.
10 Yorumla
+1 yılKendine güven, çirkin kız değil kendini yanlış ifade eden kız vardır. Saç kesimini yüzünün şekline ayarla ten rengine uygun giysiler giy ve en önemlisi kendin ol...
00 YorumlaCok zor bi durummm ne desemm fikrinn degişmezzz bırakk inceldigi yerden kopsun herşeyy ..
20 Yorumla5 sene sonra bu yazdıklarına okulda geçen hayat hikayene gülüp ben ne malmışım ya diyceksin emin ol üzüldüm şeylere bak diyceksin.
00 Yorumlaeinsteinde tipsizdi ama çakmadıgı karı kız yoktu herşey tip değilmiş
kusura bakmayın argo oldu bıraz..11 YorumlaMinyon ve esmer tipli kızların çirkin olanına daha rastlamadım yüzün çok kötü olabilir bu bakımsızlıktan kaynaklanır bakımını yap yeter en azından benimkisi gibi sadece estetik ile halledebilecek sorunların yok
00 Yorumla
+1 yılbu ülkede damacanın bile gideri var, seni de beğenen bulunur elbette :(
00 YorumlaSenin o okulda olman problem o okuldan ayrıl zaten her okulda bi gruplaşma olur veya onları takma kafana illa sevgilin olacak diye bişey yok zmanı gelir olur
00 Yorumlaben o sınıfta olsam senle çıkardım, okulu çalkalardık senle iyimi :)
00 YorumlaÜzüldüm bu soruya, sen kendini çirkin gördükten sonra kimse güzelliğini göremezki!
10 YorumlaYanlış yerdesin..))
Bu senin değil,bulunduğun ortamın problemi..00 Yorumla
+1 yılen şanslıları bence sevdikleri çok seviyor onları el üstünde tutuyor...merak etme biliyozda konuşuyaz...kızım.)
00 Yorumla
+1 yılHic takma..sen kendine dikkat edersen ozen gosterirsen degise bilirsin..en onemlisi de kendinden emin olmak...sansin neden olmasin..
10 YorumlaKlasik bi laf çirkin kiz yoktur bakimsiz kiz vardir :D
00 Yorumla
+1 yılNefret ederim çirkin kızlardan , gözlerimin midesi bulanıyo resmen.
35 Yorumla- +1 yıl
bi sinek mi vızıldadı
- +1 yıl
küstah:/
- +1 yıl
Gözlerimin midesi nedir ya ciddi kalamadim bjr an k. b
canım yaaa yapma off aynı durumdayım seni cok ii anlıorum
00 Yorumla
+1 yılçirkin şansı diye bişey var. hayır var sana kötü demelerinde (hayyam)
00 Yorumla
+1 yılburada sana çıkma teklifi ediyorum benimlede çirkin olduğum için çıkan yok bende ççirkinim sana çıkma teklifi ediyorumm
00 Yorumla
+1 yılBence böyle düşünme.insanın kalbi güzel olsun kalbi sevsin yeter gerisi hikaye :)
00 YorumlaÇirkin kadın yoktur. Kendine bakım yap ilgi göster ...
00 Yorumlao erkeklerin saflığı takma kafana sen
20 YorumlaAsil sans onlarda yiaa.
20 Yorumla
+1 yılOnları bana yönlendir bi sen =)
00 Yorumla
+1 yılbenim yanımda var:-))
başkalarını bilmem00 YorumlaÇirkin ya da güzel herkes şansını kendi yaratır.
00 Yorumla
+1 yılSadece şu Güzellik göreceli bir kavramdır ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende kalbi güzel birini istiyorum hayatımda
00 Yorumlacanım yaaa
00 Yorumla
+1 yılyanlış düşünüyorsun
11 Yorumla- +1 yıl
Hayır doğru düşünüyor
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi