Arkadaşlar izmire yaz geldi:) evimizin terasında güneşlenicem ama beyaz tenliyim dün yürüyüşe çıktım yarım saatte yüzüm kızardı şimdi güneşlenicem artık ama yüksek faktörlü krem kullanıcam ama bronzlaşmak için ne sürmem gerek :( bilemiyorum
Cevabın nedir?
güneş kremi kullan. O değilde avonda bir bronzlaştırıcı sprey vardı almıştım beyaz tenliydim sıkıyodum vücuduma yayıyordum elimle 5 dk sonra bronzlaşıyordum ::D yıkayınca geçiyordu bence kalıcı değilde geçici şeyler dene çünkü genelde insanlar beyaz tenlilere daha çok ilgi çekiyo :D pişman olma sonra
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılten rengine, tipine uygun güneş kremi + kakao yağı. kakao yağını eski bir şişeye koy püskürtmeli cinsten. güneşlenirken azıcık sür bronzlaşmasını iistediğin yerlere. hem kalıcı olur hem de iyi bronzlaşırsın.
00 Yorumla
+1 yılBen de bembeyzım ve geçen yaz bi güzel haşlandıktan sonra töbe ettim bronzlaşmaya tenimle barışığım bronzlaştırıcı mendiller kremler falan var sanırım bi bak istersen.
00 Yorumla
+1 yılBeyaz tenli olduğun için hemen kızarırsın.Bunun için yüksek faktörlü bir ürün kullanman gerekli.Anthelios 50 spf losyon alırsan cildin en iyi şekilde korunur.Eczanelerde bualbilirsin 300 ml olandan al.
00 Yorumla
beyaz ten kadar erkeklere hoş gelen birşey yok... esmer güzel hoş oluyorda... kılosunda beyaz tenli bir bayanı her erkek ister... ama tercih senin
01 Yorumla- 1 yıl
Lan bize ne sizden rüyadan uyanın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
9Cevap
aman yanmış tavuk gibi olma :))) çok yavaş bi şekilde bronzlaşman lazım çünkü beyaz tenliler de bronzluk değil direk kıpkırmızı bir hal alınıyor
20 Yorumla
+1 yılkrem sürmemen gerek .. sürsen bile düşük faktör kullan ..
20 Yorumla
+1 yılbeyaz tenliler bronzlaşmaz,kızarır.ben tavuk gibi oluyorum o yuzden en iyisi bembeyaz kalmak.herkes dalga gecio hic mi denize gitmiosun diye :D
00 Yorumlakrem değil..güneş yağı sürmelisin
ama fazla kalam azar azar11 Yorumla- +1 yıl
deme öyle deme...
+1 yıl:(((((...
yaz, güneş, güneşlenmek... :(((((((01 Yorumlahavuc yagsii gercekten ise yariyorrr dene derim
00 Yorumla
+1 yılkakao yağı beyaz tenliysen hızlandıracakdır..
00 Yorumlakakao ve havuç yagı..çok etkili bronzlaşmalarda.
30 YorumlaKrem kullanman yeterli bronzlaşmak için.
02 Yorumla
Soran+1 yılne kremi
İnşallah hasta olmazsın.
00 Yorumlakola sür yat..ama beyaz tenden vazgeçme.
02 Yorumlagüneş kremi sür ama çok güldüm:)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsolaryuma girr bnce en mantıklısı o
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsolaryuma gitmen daha iyi olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkola sür
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi