Arkadaslarimdan istatisliklerden we ekşi sozlukten edindigim werilere gore asiri seksi olma cabasinda aşırı dar we dekolteli acik giyinen hatunlari ucuz we tek gecelik gorduklerini biliyorum bir cogunun yatakta we karakterlerinde goruntulerindeki iddiayi sergileyemediklerini we bunun disinda mutewazi giyinen we acikligini we dekoltesini seksapelitesini yerinde kullanan kadinlari daha zeki we daha disi seksi bulduklarini belirtebilirim..
Ben geri kafaliyim😇 kadını seksi yapan şey dışarıda değil içeridedir.. Mesela memeleri fora olan kadınlar var plajda dönüp bı daha bakasim gelmiyor ama mutfak önlüğü cezbeder beni! ya da ne bileyim ombreli saçlar yerine topuz! Upuzun boyalı tırnaklar yerine içi tertemiz orta tırnak diyelim hadi biz ona😇Bı tebessüm.. hoş bir sada! Başbaşa iken şartlar başka tabii😇😎
Ben yapım sevdiğim insanla başbaşa iken dişiliğimi kadınlığımı ön plana çıkarırım. Örneğin sevgilin sende ve çok seksi bir kıyafet giymiş makyajlı kokulu evde o şekilde , gelip senin kucağına otursa bir buse kondursa , şuh bakışlar eşliğinde😊
Kadın çiçekti hani. Ne ara böyle sükseli şatafatlı şeyler önemli oldu. Hep doların haltı bunlar herkesi değiştirdi herkesi. Bende değiştim mesela artık Tl ye başka gözle bakar oldum.
Toplum bilinci gelişmiş ve bazı şeylere doymuş bir birey veya kitle oluşmuş ise istersen çıplak gez onemsizdir. Ancak seksi görünmek ile seks istiyor ha la bu diye düşünen zihniyetler kadina meta mal gözü ile görmeye devam edecek nihayetinde tecavüz darp hep olucaktir. bu ülkede kadın olmak zor.
Fizik çok önemli. Uzun ve düzgün fiziğe sahip kadınlar ne giyse muhteşem gözükür. Her türlü dekoltede yakışır. Fizik konusunda şanslı değilseniz bu durumda deneme yanılma en doğru yöntem. Çünkü herkesin güzel bir yanı var onu ön plana çıkarmalı.
simdi butun malı tezgaha dökmek yerine göstermelikleri tezgaha gerisini tezgah arkasina koymak daga hos bir göruntu saglar yani diyceyim mini sort mini badi giyen bikisi kacamak dekolteleri olan bir elbise ile daha seksi görünebilir
çok garip kızlar bile kıyafet konusunda daha çok Seksi tercih yapmış. Fakat giyim bir tarz meselesidir Seksi olma olgusu değildir bana göre bileği biraz yukarısa kot keten farketmez pantolun üstüne badi tişört ayakkabı spor gayet sade bir çekiçilik bence ve şöyle düşünün denizde mayolu bir kıza bakmazdı kimse kıyafet daha çekici gelirdi örneğin ama artık mayo yerine bikini yaptılar ilerde kadınlar kızlar için ne gibi planları var bu modacıların bilmem artık :-)
Bir kadının seksi olabilmesi için önce bir seksapalitesinin olması gerekir. Seksapalitesi yüksek kadınların ne giydiğinin bir önemi yoktur. Türbanda taksa çarşaf da giyse, mini etek giyen birinden daha fazla dikkat çekebilir.
Aslında olay vücutta bitiyor şimdi göğüs kalça varsa kişi bana göre iç çamaşırsız düz bir elbise giysin beline de kemer detayı katsın oldu bitti her türlü dikkat çeker kendine baktırır
Karakteri çirkinse bir kadının ne giyerse giysin çekici olamaz. Bir kadını en çekici yapan şey karakteridir. Nasıl biri olduğudur. Kibar olması, iyi kalpli olması, hümanist olması vs bunlar önemli.
Yazin beyaz elbiselerin cok ayri bir agirligi var, yatica kirmizi etek uzerine dekolte siyah bir bluz cok şık oluyor. 38 beden bir hatunda kot-polo gomlek babet, saclar arkadan bagli cok hoş, Yazlik elbisede lerde renkler canli severim. Bir yemekte siyah dar kesim boydan hafif bir mini elbisenin karizmasi baska
Anladim, sizin olgun ve akilli bir kadin oldigunuz belli , sort olabilir tabi ben konu acilmisken genc kizlarin aşiri kisa kot sartlar ile seksi degil itici oldugunun farkinda olmaleri icin yazdim aslinda
Bence toplum içinde benim kadınım hanımefendi olacak ben kıskanç insanım benim gördüğümü başkası görmeyecek ne anlamı kalır yoksa? Ozelimizde evde derin göğüs dekoltesi veya iç çamaşırsız direk tshirt filan fena tahrik ediyor. Kırmızı renkte bir iç camasır görünce de aklım direk seks e gidiyor. Dar jean de hoşuma gidiyor ama derin yırtmaç li bir elbise ya da bir mini havale geçirtebilir
Şimdi bu çok güzel bir soru Kadın çorap giysin zaten seksi o dantelli güllü çoraplar varya ah ah Onu bulanı altına boğmak lazım Dedeme giydirsem 5 dakika da harcarım adamı 🤣
valla kim ne derse desin Hatunlarımız bunu bizden çok çok daha iyi biliyor çünkü yeri geldiğinde teseddürle bile son derece kadınsı ve sexy görünebiliyorlar o yüzden şu veya bu diyemicem
kadın kendi seksiliğine uygun elbise giyerse daha seksi olur mesela sen salaş bir etek üzerine askılı bir bady ile çok seksi olursun ama yıtrık kot şort ve salaş tişört ile itici olursun
Bence kadınsı ile seksi görünmek farklı. Kadınsı dersen etek , elbise vs. Ama seksi dersen bunun Yanında şort ve t-shirt ile de seksi olabilirsin, ama uyum , kombine çok önemli
En İyi Cevaplar