Gece dışarı çıkarken bir erkek neler giyebilir? Kız: gece dışarı çıkıyoruz aşkım! ben: (içimden) yandın olum.

Arkadaşlar bir konuda görüşlerinizi almak istiyorum kızlar için tekstilde sınırsız kıyafet var çoraplarıyla taytlarıyla bile binbir çeşit kılığa bürünebiliyorlar. Erkeklere bakıyorum eski filmlerden beri aynı gömlek ceket pantolon jean tshirt bitti :D Sorum şudur, kız arkadaşınız giyindi gece çıkıyorsunuz güzel bir gece elbisesi siz erkekler ne tercih edersiniz? mevsim yaz mekanlar sıcak ceket işkence?

Klasik olarak ben şunları tercih ediyorum sık bir gömlek altına likralı bir spor pantolon ne kumaş gibi duruyor nede jean gibi koyu renkler tercihim genelde altına (lacoste-zara tarzı markaları tercih ediyorum) 2.alternatif spor ceket içine v yaka düz beyaz tshirt (dar) altına uyarsa jean uymazsa yine spor bir pantolon ? siz neler düşünüyorsunuz bilmiyorum ama ne giyersek giyelim asla erkekler için yeterli değil gibi
Gece dışarı çıkarken bir erkek neler giyebilir? Kız: gece dışarı çıkıyoruz aşkım! ben: (içimden) yandın olum.