Kadın giyimiyle ilgili bencem dikkat çektiği için erkeklerin giyimiyle de alakalı bence yazmak istedim. Kadınlar, giyim konusunda erkeklere nazaran daha başarılı ve daha zevkli oldukları için genelde kimsenin beğenmediği kıyafetleri dahi kendilerine yakıştırabiliyorlar. Buna karşın erkeklere yakışmayan veya erkeklerin, kendilerine yakıştırmayı hiçbir zaman beceremediği bazı kıyafetler vardır.
1. V Yaka Tişörtler
Göğüs dekoltesi hanımlara yakışır :) Bu tarzdaki bir giysinin neyle kombin edileceğini bilemiyorum. Bence diğer hem cinslerim de bilemiyor. O nedenle, tercih etmeyiniz.
2. Sivri Burun Ayakkabı
Bazen kelimeler kifayetsiz kalır ve görüntüler her şeyi anlatmaya yeter. Şu an o durumu yaşıyoruz. Bu tarz ayakkabılardan en fazla kızlar nefret ediyor. Mahalle kabadayısı izlenimi oluşturuyormuş.
3. Düşük Bel Pantolon
Daha çok ergenlik dönemini hırçın bir şekilde yaşamakta olan çocuklarda rastlıyoruz bu tarz pantolonlara... Uzak durunuz.
4. Rengarenk Giysiler
Ne kadar cıvıl cıvıl değil mi :D ? Bana göre erkeklerin en azından renk açısından bir ağırlığının olması gerekir. Bu rengarenk elbiseler, hanımların üzerinde güzeldir. Bırakınız onlar giysin.
5. Kıvrık Paçalı Pantolonlar
Bunun neden yapıldığını anlayamıyorum. Sadece erkekler değil, hanımlar da paça kıvırıyor. Bu nedenle bu sorun, sadece erkeklere özgü değildir ve hanımları da ilgilendirmektedir.
Söylediğim gibi hanımlar görsellik taşımayan giysileri dahi kendilerine yakıştırabilir, ancak erkeklerde durum farklıdır. Yakışmıyorsa yakışmaz. Bu nedenlerle, bencemize konu olan giyim eşyalarından uzak durunuz.
Bencen güzel olmuş eline sağlık resmen benim en nefret ettiğim giysileri yazmışsın ya. Özellikle sivri burun ayakkabı ve düşük bel pantolondan gerçekten nefret ediyorum. Kırmızı, yeşil ya da sarı gibi renklerde olan kıyafetlerde itici oluyor erkeklerde bence erkekler giymemeli.
İlk iki maddeye katılmıyorum.. V yaka bir body , düzgün bir vucuda çok yakışır.. dekolte de değildir.. V yaka siyah ya da beyaz bir body üzerine harika kanvas cesetlerle kombinasyonu yapılabilir.. V yaka body candir.. Gorseldeki salaş bol v yaka.. ona lafım yok, ben de giymem.. İkinci maddedeki ayakkabı çok şık bir takım elbise ayakkabısıdır, ciddi ve şık olunmadı gereken bir ortamda kaliteli bir takım elbise altında çok hoş durur.. Takım elbise kullanmak bir sanattır.. Gayet şık bir ayakkabı.. ama sadece takım elbise ile kombinasyonu edilirse.. Bu iki madde hariç katılıyorum.
Paça kısmına bu görseli ve sivri burun ayakkabı kısmınada bu görseli eklesen daha doğru olurdu. Çünkü seçtiğin görseller fazla itici değil nedeni ise sondaki kombinin doğru yapılması ve diğer görseldeki ayakkabının çok sivri olmaması. Benim attığım ayakkabı hiç bir kombinde güzel durmaz ve o paça katlama modasına Arda hiç bulaşmamalıydı diyorum. Anlatmak istediklerin aslnda aynıydı ama dha etkili görseller beklerdim. Eline sağlık yinede.
Açıkçası erkeklere ağır abisiyse biraz sivri burun yakışıyor conversi herkes sevmeyebilir sonuçta orasını pek sevmedim açıkçası birde pembe ve farklı renk giyen erkekler var çok tuhaf oluyor içim açılmıyor daralıyor gördkçe Düşük bel konusuna gelelim eski afrikalardan kalma bir şey bir olarak biliyorum V yaka konusu hiç ve yaka giymedim genelde yuvarlak tercihimdir aklıma takılanlar bunlar teşekkürler bence için...
Erkek arkadaşım paça kıvıran ve sürekli v yaka giyen biri. Tekrar gözden geçirme gereği hissettim okuyunca 😂 hoş olabiliyor doğru kombinlendiğinde bence. Yine de emeğine sağlık doğru noktalara değinmişsin.
Bence kişiden kişiye göre değişir, diyelim ki bir takım elbise bana çok yakışır fakat sana yakışmaş, bu kendine yakıştırmak ile de alakalı bir durum diye düşünüyorum aslında.
Fizik ilede alakalı bir şey, ve karşı kişilerinde yakıştırması ile alakalı bir durum, kişinin ne giydiği önemi yok bence, çünkü yakışan da oluyor yakışmayanda fakat benim önerim tabiki klasik ve sadelikten yana...
Paça kivirmak nedir ya.. dükkanini su basmış esnaf gibi geziyolar ortada. Bide uzun pantolunun pacasini kiviranlar var. Onlarda fakirin önde gideni. Gidip o kisa pacali pantolon alacak parasi yok. En onemlisi modaya uyuyosan tam uyacaksin. Sacma sapan is yapiyolar. Komik
renkli giyinen, küpe takan saç sakal uzatan streç giyen erkegi sevmem. erkek adam gibi giyinir. nazik olmalı bayanlara büyügüne saygıda kusur etmemeli kısaca erkek adam gibi olucak.
Ya bazı kıvrık pacali pantolonlar iyi duruyor gerçekten sempatik geliyor ama bazıları takım giyiyor mesela altına o kıvrık pacali pantolonlar dan giyiyor yetmiyor bide rugan tarzı ayakkabı giyiyor dönme gibi dolaniyolar ortalıkta
V yaka tişört cılız bir erkeğin üzerinde öyle görünür ama sen birde beni gör :D Sivri burun için bir şey diyemem zevk meselesi sonuçta her insan aynı zevkleri taşımıyor.
Bigün takılalımmı senle şeker shey? Mor v yaka tshirtimin altına düşük bel sarı pantlonumu dizlere kadar kıvırıp beyaz bizon derisinden sivri burun ayakkaplaamla kombinlicem? 😂😂
V yakayı giymesinde sakınca yoktur ayrıca o gösterdiğiniz sivri burun ayakkabı takım elbisenin altında hoş durur klas durur bana göre onun dışındakilere katılıyorum
En İyi Cevaplar