Merhaba! Önceki bence'me (Oje Desenleri Yapımı) yoğun ilgi geldiği için çok mutlu oldum ve 2. yazımı da çıkarmaya karar verdim. 
Yukarıdaki desenin yapımı çok basit. Gerekli malzemeler herhangi bir renk oje, beyaz ve siyah oje, tel toka ve kürdan. İlk başta ojeyi bir ya da iki kat sürüyoruz. İYİCE kurumasını bekledikten sonra tel tokayla (daha büyük olmasını istiyorsanız ojenin ucuylada yapabilirsiniz.) iki nokta koyuyoruz. Sonra o da kuruduktan sonra kürdanla ortasına, yanına veya aşağısına nokta koyuyoruz. Sonra kalıcı olmasını isterseniz şeffaf oje sürüyoruz.

Yapımı verilmiş zaten. Noktalar için oje fırçasının ucunu, kürdanı veya tel tokanın yuvarlak ucunu kullanabilirsiniz.

Bu çok şirin birşey. İlk açık renk ojeyi sürüyoruz, sonra beyazla ortasını boyuyoruz. İki tane siyah nokta koyuyoruz. Turuncu veya kırmızı ojeyle ayaklarını ve gagasını yapıyoruz. Şeffaf ojeyle üstünden geçiyoruz.

Birşey dememe gerek yok heralde. One Direction değil, farklı ünlülerlede yapabilirsiniz.

BONUS: Bu desen değil. Ama gayet şık bence. Adı çatlayan oje. Golden Rose, Flormar veya Oriflame adında bir internet sitesinden bulabilirsiniz. Bende Oriflame'den var. Gayet memnunum.
Desen buldukça devamını getireceğim. Yorumlarınız benim için çok değerli. Görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
En İyi Cevaplar