Güzellik & Bakım Bu tırnaklar adam olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor El ve tırnak tipim çok çirkin ince ve uzun olmasını isterdim ama kısa ve geniş yapısı var bende ilk defa bu kadar uzattım tırnağımı ve manikür yapmayı düşünüyorum. Badem şekil olur mu dersiniz bu tırnaktan Bu tırnaklar adam olur mu? Cevapla Tırnak Soruları Manikür Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Parlayanyıkılış Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Benim tırnaklar gibi aynı hatta benim tırnaklar daha geniş 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hiç manikür yaptırdın mı peki? Yapsam bişeye benzer mi acaba Yorumla Parlayanyıkılış 1 yıl Yooo umursamıyorum Yorumla
barandx Takip Et Xper 5 Yaş: 39 1 yıl bir şey diyim mi bence parmakların ve tırnağın efso çok güzel 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ben hiç ama hiç beğenmiyorum Yorumla barandx 1 yıl Birde oje sürdün mü taş gibi olur 😍 Yorumla
strsftgb8 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Beyaz halkaların olmaması dikkat çekti. Vitaminsizlik olabilir. 0 6 Yorumla İyiinsanlarhalavar 1 yıl Beyaz halka vitaminli mi demek Yorumla strsftgb8 1 yıl Sağlıklı birinde olması lazım galiba. Bende de gitmiş :( Yorumla İyiinsanlarhalavar 1 yıl Bende tam tersi sanıyodum Yorumla strsftgb8 1 yıl @İyiinsanlarhalavar öyle miydi ki 😂😂😂Yalan bilgi de çok. Güvenilir bir hekime sormak lazım. Yorumla İyiinsanlarhalavar 1 yıl Hekimlere de güvenmem ben vitaminli olarak kabul ediyorum 🤣 Yorumla Soran 1 yıl Beyaz halkaların olması vitamin eksikliği diye biliyorum ama yanlış da olabilir Yorumla
visneeeee Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl törpüyle gayet güzel olur 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Kuaföre gidicem inşallah olur ya Yorumla
Alexander_Great Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Beyaz kısımları keserseniz güzel görünür 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Onları bilerek uzattım şekil verebilmek için Yorumla
Oeororkrk Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Hamarat kız eli bu 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Cidden öyleyim 😬 ama hem hamarat hemde bakımlı olsun istiyorum Yorumla Oeororkrk 1 yıl Protez tırnak yap sende güzel olur Yorumla Soran 1 yıl Onu yapamam kapalıyım ben Yorumla Oeororkrk 1 yıl Hadi ya günahmı ki Yorumla Soran 1 yıl E tabi su geçirmediği için abdest kabul olmuyor boy abdesti falan Yorumla Oeororkrk 1 yıl İstediğinde çıkaramıyon mu onu Yorumla Soran 1 yıl Zor ya Yorumla Oeororkrk 1 yıl Gece yatarken de zor olur o takılır her yere Yorumla Oeororkrk 1 yıl Günaydın Yorumla Oeororkrk 1 yıl Ordamısın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Benim tırnaklar gibi aynı hatta benim tırnaklar daha geniş
Hiç manikür yaptırdın mı peki? Yapsam bişeye benzer mi acaba
Yooo umursamıyorum
bir şey diyim mi bence parmakların ve tırnağın efso çok güzel
Ben hiç ama hiç beğenmiyorum
Birde oje sürdün mü taş gibi olur 😍
Beyaz halkaların olmaması dikkat çekti. Vitaminsizlik olabilir.
Beyaz halka vitaminli mi demek
Sağlıklı birinde olması lazım galiba. Bende de gitmiş :(
Bende tam tersi sanıyodum
@İyiinsanlarhalavar öyle miydi ki 😂😂😂
Yalan bilgi de çok. Güvenilir bir hekime sormak lazım.
Hekimlere de güvenmem ben vitaminli olarak kabul ediyorum 🤣
Beyaz halkaların olması vitamin eksikliği diye biliyorum ama yanlış da olabilir
törpüyle gayet güzel olur
Kuaföre gidicem inşallah olur ya
Beyaz kısımları keserseniz güzel görünür
Onları bilerek uzattım şekil verebilmek için
Tırnakların gayet iyi
Hamarat kız eli bu
Cidden öyleyim 😬 ama hem hamarat hemde bakımlı olsun istiyorum
Protez tırnak yap sende güzel olur
Onu yapamam kapalıyım ben
Hadi ya günahmı ki