Güzellik & Bakım 15 gü Dumanlı göz makyajı hangi göz rengine yakışıyor sizce? s SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor #Flormar Dumanlı göz makyajı hangi göz rengine yakışıyor sizce? Cevapla Makyaj Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
leyla2100000 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 98% 15 gü Benim gozlerim koyu yesil yapinca cok yakisiyor ve sadece goz rengiyle degil biraz goz yapisylada ilgisi var aslinda gozkapagi dusuk kisilere genelde yakismaz 1 0 Yorumla
Selinaorselin Takip Et Guru Yaş: 18 , eic 99% 13 gü Her göz rengine yakışır, önemli olan göz şekli diye düşünüyorum. 2 0 Yorumla
whitechocolatemocha8 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 15 gü Renkli gözlere yakışıyor mavi ve yeşil misal bana çok güzel oluyor (mavi)🙂 1 0 Yorumla
Xhaxx Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 63% 15 gü Her renge yakışır. Ben kendime çok yakıştırıyorum. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Benim gozlerim koyu yesil yapinca cok yakisiyor ve sadece goz rengiyle degil biraz goz yapisylada ilgisi var aslinda gozkapagi dusuk kisilere genelde yakismaz
Her göz rengine yakışır, önemli olan göz şekli diye düşünüyorum.
Renkli gözlere yakışıyor mavi ve yeşil misal bana çok güzel oluyor (mavi)🙂
Yeşil veya ela rengi gözlere.
Çekik gözlere ve renkli gözlere.
Harika duruyor bence kadınlarda
Her renge yakışır. Ben kendime çok yakıştırıyorum.
Ela göz rengine yakışıyor.
Ela yeşil
Göz renginden cok göz sekli önemli
Elaa
Açık kahve ve ela
renkli gözlere
Kahverengi süper bence
Kahve rengi gözlere
Kahve
Her göze yakışır güzel yapılırsa
Elaa.
mavi yeşil