Güzellik & Bakım 17 gü Favori oje renginiz nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Benim beyaz Favori oje renginiz nedir? Cevapla Nedir Soruları Oje Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
s SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 16 gü Güzellik & Bakım konusunda 312 cevap paylaştı. Benim ojede bir sürü favori rengim var aslında. Kırmızı rengi çok seviyorum ojede pembe tonlarını ya da beyaz tonlarını. 1 0 Yorumla
yaymuuyyy Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% 17 gü Pure pastel 606 benim vazgeçilmez ojem. Gerçekten bu tonlarda olan ojeleri çok seviyorum gayet hoş duruyorlar. 3 0 Yorumla
XtheWorldStarX Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% 14 gü Bordo, siyah ve gri oje renklerini severim, bana yakışıyor. 1 0 Yorumla
Yol_Çekecektin Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 17 gü Hepsi birbirinden berbat ve tırnakları kötü gösteriyorlar 0 0 Yorumla
NavistaTatarov Takip Et Xper 4 Yaş: 25 16 gü Rakı beyazı, bordo ve lacivert en çok kullandığım renklerdir 2 0 Yorumla
ManolyaHanımm Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 17 gü Kullanmiyom 2 1 Yorumla Soran 17 gü Neden Yorumla
senemmm26 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 17 gü Bordo 3 1 Yorumla Asfgfdff 17 gü Elini yerim Yorumla
Gizli Üye (36-45) 17 gü Ayaklarda peki 1 2 Yorumla Soran 17 gü Yine beyaz Yorumla Cevap sahibi 17 gü Çok severim çok şık duruyor Yorumla
muzsuzsüt Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 17 gü bordo siyah 2 1 Yorumla Asfgfdff 17 gü Yees Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Benim ojede bir sürü favori rengim var aslında. Kırmızı rengi çok seviyorum ojede pembe tonlarını ya da beyaz tonlarını.
Pure pastel 606 benim vazgeçilmez ojem. Gerçekten bu tonlarda olan ojeleri çok seviyorum gayet hoş duruyorlar.
Bordo, siyah ve gri oje renklerini severim, bana yakışıyor.
Hepsi birbirinden berbat ve tırnakları kötü gösteriyorlar
Rakı beyazı, bordo ve lacivert en çok kullandığım renklerdir
pembe alt tonlu renkleri seviyorum
kırmızı ve nude pembe tonları
Beyazın tonları ve nude tonlar.
Bordo çok yakışıyor kızlara
Kullanmiyom
Neden
Oje çok saçma geliyo bana ya
Bordo
Elini yerim
Ayaklarda peki