Güzellik & Bakım 17 gü Siyah ruju çekici buluyor musunuz? s SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor #Flormar Siyah ruju çekici buluyor musunuz? Cevapla Ruj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
hayırsız_hergele Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 17 gü Satanistler kullanıyor çürümüş cesetin dudağı gibi tiksinç ki ruj fondöten ve kınadan tiksiniyorum ben 2 0 Yorumla
severobeni Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 17 gü Siyah ruj rengi için korkunç bir tercih yakışanı da görmedim 1 0 Yorumla
HzFloki Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 95% 17 gü Berbat ötesi bir tercih olarak görüyorum artı olarak ben rujlu sevmiyorum ya 😅 1 0 Yorumla
Sözlerin_prensesi Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 17 gü Yok güzel değil ya sanki bı dudağı var Başka bir şey yokmuş gibi 😂 1 0 Yorumla
ledowth Takip Et Xper 1 Yaş: 20 17 gü yani buluyorum ama koyu kırmızı daha çekici geliyor. 1 0 Yorumla
TheMedeni Takip Et Master Yaş: 40 , eic 82% 17 gü Siyah oje fena değil ama siyah ruj kesinlikle hayır 0 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 34 , eic 43% 17 gü Ruj değilde siyah oje kesinlikle çekici 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 17 gü Eeeevet ama bana yakışmıyor denedim. 1 0 Yorumla
deniideni Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 17 gü Ben tercih etmiyorum ama kimisine yakışır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Satanistler kullanıyor çürümüş cesetin dudağı gibi tiksinç ki ruj fondöten ve kınadan tiksiniyorum ben
Siyah ruj rengi için korkunç bir tercih yakışanı da görmedim
Berbat ötesi bir tercih olarak görüyorum artı olarak ben rujlu sevmiyorum ya 😅
Yok güzel değil ya sanki bı dudağı var Başka bir şey yokmuş gibi 😂
yani buluyorum ama koyu kırmızı daha çekici geliyor.
Siyah oje fena değil ama siyah ruj kesinlikle hayır
Çok nadir yakıştığı çıkar
Ruj değilde siyah oje kesinlikle çekici
Eeeevet ama bana yakışmıyor denedim.
İnanılmaz kötü buluyorum
Evet, kalite kokuyor.
Kırmızı kadar değil
Ben tercih etmiyorum ama kimisine yakışır
Buluyorum ama kendim de değil
Aşırı itici görünüyor siyah ruj sürenler
gotikler de guzel duruyo
Ay hayır 🤦🏼♀️