Güzellik & Bakım 20 gü Sizde rujların renklerini birbirine karıştırıp sürüyor musunuz? s SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor #Flormar Sizde rujların renklerini birbirine karıştırıp sürüyor musunuz? Cevapla Ruj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
m Redamancy-4 Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 20 gü evet bazı renkler gerçekten birbirini güzel tamamlıyor 1 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% 20 gü Kadın da mat kırmızı veya bordo çok iyi oluyor karıştırmayın yahu 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% 20 gü Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. sürerim. mesela farklı renk bi ruj sürüyorum onun üstüne kırmızı suruyorum 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 20 gü Beğenmediğim ama atmayada kıyamadığım ruj için yapıyorum bunu 1 0 Yorumla
buuurakkk Takip Et Xper 6 Yaş: 29 19 gü Buna çok şaşırdım. Siz kadınların daha ne var, makyaj yeniliği birbirine karıştırmak mantıklı mı bilemedim, riskli olmasın. 1 0 Yorumla
u Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 18 gü Bazen evet. Glosslarla karıştırınca güzel oluyor. 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 18 gü Evet kırmızının üzerine kahverengi ruj sürüyorum dengeliyor. 0 0 Yorumla
La_llorona Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 20 gü Hayır. Rujlarımı karıştırmayı sevmiyorum 😄 1 0 Yorumla
aarurora3434 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 18 gü Özel zamnalar için kırmızı ve bordo olsun lütfen. :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
evet bazı renkler gerçekten birbirini güzel tamamlıyor
Kadın da mat kırmızı veya bordo çok iyi oluyor karıştırmayın yahu
sürerim. mesela farklı renk bi ruj sürüyorum onun üstüne kırmızı suruyorum
Beğenmediğim ama atmayada kıyamadığım ruj için yapıyorum bunu
Buna çok şaşırdım. Siz kadınların daha ne var, makyaj yeniliği birbirine karıştırmak mantıklı mı bilemedim, riskli olmasın.
Bazen evet. Glosslarla karıştırınca güzel oluyor.
Evet kırmızının üzerine kahverengi ruj sürüyorum dengeliyor.
Çok güzel bir fikir😍🤩
Yapmamıştım da deneysel
Hayır çünkü 40 çeşit rujum var
Hayır. Rujlarımı karıştırmayı sevmiyorum 😄
Karıştırıp sürmem.
Özel zamnalar için kırmızı ve bordo olsun lütfen. :)
Hahahha bunu hangi kız yapmıyor ki
Üstüne sürüyorum
Evet yaparım bazen☺️
Denemedim
Eevet
yoo ne alaka
Hayır
Evet daha ekonomik ve sıradışı renkler 💄❤️
Hayır.
Bazen renk kombinasyonları yapıyorum.
Hayır
Hayır ben tek renk seviyorum.