Güzellik & Bakım 23 gü En sevdiğiniz makyaj malzemesi hangisi? Beklenen_şarkı Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Ben parlak rujları seviyorum En sevdiğiniz makyaj malzemesi hangisi? Cevapla Ruj Soruları Makyaj Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
s SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 22 gü Güzellik & Bakım konusunda 312 cevap paylaştı. Benim en sevdiğim makyaj malzemesi ruj. Her alışveriş yaptığımda mutlaka alırım. Bir diğer olmazsa olmazım ise eyeliner , rimel ve göz kalemi. 1 0 Yorumla
cancanjan Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 99% 22 gü kızla öpüştüğümde dudağıma yapışmayanı... 1 0 Yorumla
tutkidogru Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 23 gü Saten rujları seviyorum ne mat olsun ne parlak 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 23 gü Çok pahalı bu meret 1 2 Yorumla Beklenen_şarkı 23 gü O resimdekinden ben de yok Yorumla Cevap sahibi 23 gü Maybelinne indirimli 999tl düşün! Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Benim en sevdiğim makyaj malzemesi ruj. Her alışveriş yaptığımda mutlaka alırım. Bir diğer olmazsa olmazım ise eyeliner , rimel ve göz kalemi.
Ruj ve maskara
Eyeliner bide kahverengi ruj.
kızla öpüştüğümde dudağıma yapışmayanı...
Saten rujları seviyorum ne mat olsun ne parlak
Allık ve ruj 💄
Çok pahalı bu meret
O resimdekinden ben de yok
Maybelinne indirimli 999tl düşün!
Rimel
Ruj ve maskara
Maskara
Maskara ruj kapatıcı
Eyeliner
ruj, gloss
Maskara