Güzellik & Bakım 23 gü Göz makyajınızda mor tonlarını çok sık kullanır mısınız? s SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor #Flormar Göz makyajınızda mor tonlarını çok sık kullanır mısınız? Cevapla Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
m Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 23 gü Kullanmak çok istediğim ancak her kullandığımda sanki gözüme yumruk yemişim gibi gösteren o renk😂 neyseki simli açık morlara doğru yönelerek sorunu çözdüm👌 1 0 Yorumla
tutkidogru Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 23 gü Kullanmam. Kahve veya kiremit tonlarını tercih ediyorum daha çok 1 0 Yorumla
Minebkr Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 23 gü Daha çok kahve tonları daha çok yakışıyor çünkü 1 0 Yorumla
GlossKadın Takip Et Xper 1 Yaş: 27 23 gü Bana yakışmıyor daha çok toprak tonlarını severim ve kendime yakıştırırım. 1 0 Yorumla
vaalidaa Takip Et Xper 4 Yaş: 23 23 gü Pembe mor gibi tonlar güzel duruyor sade dokunuşlarla 1 0 Yorumla
Nonamebabeeyy Takip Et Xper 1 Yaş: 24 23 gü Gözüm zaten yeterince mor. Mor kullanmak yerine morları kapatmaya çalışıyorum 😌 1 0 Yorumla
delikız59 Takip Et Xper 5 Yaş: 18 23 gü Mor güzel durmuyor kahve tonları daha güzel duruyor 1 0 Yorumla
ÇölAslanıı Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 102% 23 gü Tabiki genelde yumruk 👊 atiyoz mos mor oluyo 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% 23 gü Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. hayir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kullanmak çok istediğim ancak her kullandığımda sanki gözüme yumruk yemişim gibi gösteren o renk😂 neyseki simli açık morlara doğru yönelerek sorunu çözdüm👌
Kullanmam. Kahve veya kiremit tonlarını tercih ediyorum daha çok
Daha çok kahve tonları daha çok yakışıyor çünkü
Bana yakışmıyor daha çok toprak tonlarını severim ve kendime yakıştırırım.
Pembe mor gibi tonlar güzel duruyor sade dokunuşlarla
Gözüm zaten yeterince mor. Mor kullanmak yerine morları kapatmaya çalışıyorum 😌
Mor güzel durmuyor kahve tonları daha güzel duruyor
Hayır çok kapalı bir renk
Dayak yemiş gibi duruyor o bende
Hayır kahve tonlarını kullanıyorum
neredeyse hiic mor ttoon kullanmiyorum
Evet kullanıyorum tâbi şekerim.
Koyu renkler tercihim
Hayır kahve ve şeftali tonları iyidir.
Hayır nude tonlarda seviyorum…
Tabiki genelde yumruk 👊 atiyoz mos mor oluyo