Güzellik & Bakım 19 gü Flormar'ın rujlarının kalıcılığından memnun musunuz? s SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Ben çok memnunum aşırı iyi 🤩#Flormar Flormar'ın rujlarının kalıcılığından memnun musunuz? Cevapla Ruj Soruları Memnuniyet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (45 üstü) 17 gü Flormar'ın reklam yüzü olacak kadar güzel ve ayrıca iyi kalplisin 1 2 Yorumla Cevap sahibi 17 gü @edameda06 ve sen.💐 Yorumla s SilverBlooming 16 gü Teşekkür ederim. 😊 Yorumla
GlossKadın Takip Et Xper 1 Yaş: 27 18 gü Hemde fazlasıyla memnunum kalıcık olarak kesinlikle tercih edilecekse Flormar olmalı. Şimdiye kadar çoğu kozmetik ürününden şikayetçi olmadım. 1 0 Yorumla
m Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 18 gü İki rengi var kalıcılık güzel. 1 0 Yorumla
TheMedeni Takip Et Master Yaş: 40 , eic 81% 19 gü Ruj kullanmak zorunda kalmak istemiyorum abla 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% 18 gü Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. memnunum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Flormar'ın reklam yüzü olacak kadar güzel ve ayrıca iyi kalplisin
@edameda06 ve sen.💐
Teşekkür ederim. 😊
Hemde fazlasıyla memnunum kalıcık olarak kesinlikle tercih edilecekse Flormar olmalı. Şimdiye kadar çoğu kozmetik ürününden şikayetçi olmadım.
İki rengi var kalıcılık güzel.
Kalıcı oluyor.
Ruj kullanmak zorunda kalmak istemiyorum abla
Ruj kullanmıyorum sjdj
Çok değilim bazı ürünleri uçup gidiyor sanki
Çok memnunum
Değişiyor hepsi aynı değil ya
memnunum
Bazıları güzel bence
Almadım hiç
Guzelben seviyorum
Hayır Mac kullanıyorum o bile kalıcı değil