Güzellik & Bakım 27 gü Mavi gözde siyah eyeliner kötü mü duruyor? s SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor #Flormar Mavi gözde siyah eyeliner kötü mü duruyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 34 , eic 43% 27 gü Mavi gözlü kadının eyeliner çekmesine gerek yok. 1 0 Yorumla
tier012 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 27 gü Bi tık açık tonlar daha hoş duruyor kahverengi mavi gri vs 1 0 Yorumla
gecenin_kralicesii Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 27 gü Kötü durmaz göz rengini daha da ortaya çıkarır 1 0 Yorumla
AlininAnnesi72 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 25 gü Evet yaaa sarışın olunca siyah ne alaka diyon ben ama esmere çok keskin ince offff🤌🤌 0 0 Yorumla
ladycurio Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 95% 27 gü Güzel duruyo aksine ama ince ve düzgün çekilirse 1 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% 27 gü eyeliner a genel olarak gicigim. 1 0 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 35 , eic 89% 27 gü Hayır tam tersi çok yakıştırıyorum... 1 0 Yorumla
Tango-Charlie Takip Et Xper 3 Yaş: 29 25 gü Bu soruyu bu fotodaki güzel sormamıştır bence 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% 27 gü Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. durmuyo 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Mavi gözlü kadının eyeliner çekmesine gerek yok.
Bi tık açık tonlar daha hoş duruyor kahverengi mavi gri vs
Kötü durmaz göz rengini daha da ortaya çıkarır
Evet yaaa sarışın olunca siyah ne alaka diyon ben ama esmere çok keskin ince offff🤌🤌
Güzel değil de sana yakışır
Güzel duruyo aksine ama ince ve düzgün çekilirse
Güzel duruyor resimde
eyeliner a genel olarak gicigim.
kahverengi daha çok yakışır
Hayır tam tersi çok yakıştırıyorum...
Kötü degil
guzel
Durmuyor
Sana yakışır
Gayet hoş duruyor
Ayyy nerde o güzellik