Güzellik & Bakım Sizce hangi allığı almalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor soğuk alt tonlu pembe allık istiyorum sizce hangisi daha güzel? dior allık armani allık ysl allık Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler1 yıl dior aldımm Sizce hangi allığı almalıyım? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 312 cevap paylaştı. Dioru tercih edebilirsiniz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Dior alma Olm paranin kaynağı ne ya 😭😭 0 4 Yorumla Soran 1 yıl ya 15 tane allik alacagima 2-3 tane guzel kaliteli alligim olsun diye dusunuyorum ben bi de dior kotu mu ya yeni rengi hosuma gitmisti Cevap sahibi 1 yıl Dior alma dedimm Soran 1 yıl niye ki Soran 1 yıl normalde ysl alicaktim ama stoklari hicbi yerde yok mecbur artik stok gelince alirim
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. armani 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Dioru tercih edebilirsiniz
Dior alma
Olm paranin kaynağı ne ya 😭😭
ya 15 tane allik alacagima 2-3 tane guzel kaliteli alligim olsun diye dusunuyorum ben bi de dior kotu mu ya yeni rengi hosuma gitmisti
Dior alma dedimm
niye ki
normalde ysl alicaktim ama stoklari hicbi yerde yok mecbur artik stok gelince alirim
armani
2 çok iyi
Dior
ikinci
Dior