Güzellik & Bakım 29 gü Abartıldığı kadar var dediğiniz makyaj malzemesi hangisi? s SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor #Flormar Abartıldığı kadar var dediğiniz makyaj malzemesi hangisi? Cevapla Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Parlayanyıkılış Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 29 gü Benim ruj çok fazla var ve sürekli kaybediyorum geçen Maybelline rikit ruj aldığım gün kaybettim 1 0 Yorumla
Bromantic Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 29 gü Sadece güneş kremi ve cilt temizleme toniği jeli var 🤓 1 0 Yorumla
Sözlerin_prensesi Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 29 gü Ben sadece güneş kremi tercih ederim artık makyaj işine baksın 😂 1 0 Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 47% 29 gü Tek bildiğim kadınlara kırmızı rujun ne kadar çok yakıştığı. Abartılması gerekilen makyaj malzemesi ünvanını tek başına hak ediyor bence 0 0 Yorumla
smokehunter Takip Et Xper 1 Yaş: 35 29 gü MAC Fix+ Spray, hem makyajı sabitlemek hem de cildi nemlendirmek için çok iddialı bir ürün. 1 0 Yorumla
deliikarı Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 27 gü Beaulis zipit 172 numarası ve 332 numarası aşırı iyi balim 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% 28 gü Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. maybelline ruj bence.. hani super stay yazan çalkalanan rujdan 0 0 Yorumla
Dearhead Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 28 gü Genellikle popüler markalarda çok tercih ediliyor makyaj malzemelerinde 0 0 Yorumla
pembeboyalıodam Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 29 gü Cherry rengi ruj, gerçekten begeniyorum 🍒 1 0 Yorumla
hynjinnnn Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 29 gü Maybeline kapatıcı 05 pembe alt tonlu olam 1 0 Yorumla
Okerasude Takip Et Xper 7 Yaş: 50 , eic 96% 29 gü Kırmızı ruj ve kırmızı oje fazlasıyla var 1 0 Yorumla
Uzaktaki_Anılar Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% 29 gü Bana göre hepsi. Ben doğallıktan yanayım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Benim ruj çok fazla var ve sürekli kaybediyorum geçen Maybelline rikit ruj aldığım gün kaybettim
Sadece güneş kremi ve cilt temizleme toniği jeli var 🤓
Ben sadece güneş kremi tercih ederim artık makyaj işine baksın 😂
Tek bildiğim kadınlara kırmızı rujun ne kadar çok yakıştığı. Abartılması gerekilen makyaj malzemesi ünvanını tek başına hak ediyor bence
MAC Fix+ Spray, hem makyajı sabitlemek hem de cildi nemlendirmek için çok iddialı bir ürün.
Beaulis zipit 172 numarası ve 332 numarası aşırı iyi balim
maybelline ruj bence.. hani super stay yazan çalkalanan rujdan
Genellikle popüler markalarda çok tercih ediliyor makyaj malzemelerinde
Cherry rengi ruj, gerçekten begeniyorum 🍒
Makyaj malzemem yok
Maybeline kapatıcı 05 pembe alt tonlu olam
Sevmiyorum makyaj malzemelerini
Kırmızı ruj ve kırmızı oje fazlasıyla var
cherry rengi her şey çok var
Loreal'in rujları. 😍
Cam makyaj seviyorum o yüzden krem fondöten
Ruj seviyorum en çok