Güzellik & Bakım En sevdiğiniz makyaj malzemesi ne? u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 54 Yapay Zekaya Sor Çok makyaj yapan biri değilim. Arada rimel kullanmak güzel oluyor. Geçenlerde bu rimeli aldım, çok da sevdim. Görüntüsü de çok tatlı 🥰💖 En sevdiğiniz makyaj malzemesi ne? Cevapla Makyaj Soruları Rimel Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 312 cevap paylaştı. En sevdiğim makyaj malzemesi ruj. Her alışveriş yaptığımda illa ruj alırım. Birde eyeliner ve göz kalemi çok severim. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. lip balm tabi ki de sürmeden dışarı adım atmam. umarım doğru yazmışımdır 1 6 Yorumla u Aybuke6 1 yıl Haha yakışır 😂 u Barış_LonelyForever 1 yıl doğru dedim dimi 😂 var öyle bir şey u Aybuke6 1 yıl Dudak nemlendiricisi😂 u Barış_LonelyForever 1 yıl ha iyi bari güzel bir şey demişim 😂 valla bunu kullanırım aslında ben u Aybuke6 1 yıl Kışın özellikle kullanmak lazım ya😅 u Barış_LonelyForever 1 yıl Haklısın 😅
Carvel Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Ruj ve rimel olmazsa, olmazım, olmadan dışarı çıkmam 🤣🤣 1 5 Yorumla u Aybuke6 1 yıl Süslü kızımız 😂😂 Yorumla Carvel 1 yıl 🤣🤣 Yorumla Carvel 1 yıl İlk defa troll yaptım çok iyiymiş 🤣🤣 Yorumla u Aybuke6 1 yıl Hayırlı olsun 😂 Yorumla Carvel 1 yıl Sağol Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Güle güle kullan. Ruj ve oje yakışıyor kadınlara. 1 1 Yorumla u Aybuke6 1 yıl Teşekkür ederim 😂 Yorumla
Aşkoşişko Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Kirpiklerimi belirginleştirdiği için rimel diyorum ama rujda güzel 2 0 Yorumla
Hayatiste666amk Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Ruja bayılırım hatta tüm makyaj malzemeleri olmasın bir tek ruj olsun yeter bana 💄 1 0 Yorumla
deniideni Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Makyaj yapmayı sevmem Ben ruj ve rimel kullaniyorum sadece 1 0 Yorumla
Gulso2860 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl Hafif turuncu far maskara dudak kalemi az öz mükemmel makyaj 1 0 Yorumla
redbulkanatlandirir Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Makyaj yapmiyorum haliyle makyaj malzemem yok 1 0 Yorumla
Umutkarca Takip Et Xper 7 Yaş: 103 , eic 76% 1 yıl Ruj kadınıyım kesinlikle sarışın olmamla ilgili sanırım açık kumralım rujsuz ölü gibi oluyor yuzum😅 1 0 Yorumla
wouldliketobeLulu Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Benim için olmazsa olmaz göz makyajıdır ve onun da olmazsa olmazı rimel tabi ki 🙃 1 0 Yorumla
αℓαуςıкυş Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Ben de fazla yapmıyorum göz kalemi, ruj 1 0 Yorumla
papatyamm97 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 1 yıl Rujjj sürekli ruj o yoksa dudak kremi kullanıyorum 2 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. ruj severim 1 0 Yorumla
Gizemnurr9 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% 1 yıl Patlatıcı 1 1 Yorumla Gizemnurr9 1 yıl Parlatıcı yazacaktım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
En sevdiğim makyaj malzemesi ruj. Her alışveriş yaptığımda illa ruj alırım. Birde eyeliner ve göz kalemi çok severim.
lip balm tabi ki de sürmeden dışarı adım atmam. umarım doğru yazmışımdır
Haha yakışır 😂
doğru dedim dimi 😂 var öyle bir şey
Dudak nemlendiricisi😂
ha iyi bari güzel bir şey demişim 😂 valla bunu kullanırım aslında ben
Kışın özellikle kullanmak lazım ya😅
Haklısın 😅
Ruj ve rimel olmazsa, olmazım, olmadan dışarı çıkmam 🤣🤣
Süslü kızımız 😂😂
🤣🤣
İlk defa troll yaptım çok iyiymiş 🤣🤣
Hayırlı olsun 😂
Sağol
Güle güle kullan. Ruj ve oje yakışıyor kadınlara.
Teşekkür ederim 😂
Kirpiklerimi belirginleştirdiği için rimel diyorum ama rujda güzel
Ruja bayılırım hatta tüm makyaj malzemeleri olmasın bir tek ruj olsun yeter bana 💄
Makyaj yapmayı sevmem Ben ruj ve rimel kullaniyorum sadece
Hafif turuncu far maskara dudak kalemi az öz mükemmel makyaj
Makyaj yapmiyorum haliyle makyaj malzemem yok
Ruj kadınıyım kesinlikle sarışın olmamla ilgili sanırım açık kumralım rujsuz ölü gibi oluyor yuzum😅
Benim için olmazsa olmaz göz makyajıdır ve onun da olmazsa olmazı rimel tabi ki 🙃
Ben de fazla yapmıyorum göz kalemi, ruj
Makyaj yapmıyorum sdfsdfdf 😃
Benim ihtiyacım yok ya
İyeliner ve ruj
Rimel, eyeliner ve ruj
eyeliner rimel ve rujjjj
İyeliner olmadan kapıdan çıkmam 👀
Allık ve ruj olabilir
Highlighter kirmizi ruj kapatici maskara
Rujjj sürekli ruj o yoksa dudak kremi kullanıyorum
Rimel
ruj severim