Güzellik & Bakım Ojelerimin rengi nasıl güzel mi? Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor 💅🏻💚 Güncellemeler1 yıl Arkadaşlar hayatım boyunca siyah oje sürmedim ojemin rengi siyah değil yeşil Ojelerimin rengi nasıl güzel mi? Cevapla Güzellik Soruları Oje Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. evet güzel renkler bence. 1 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Güzel fakat canlı renkler (kırmızı gibi) daha bir güzel olurdu 1 2 Yorumla Tubaacelyaaa 1 yıl Kırmızıyı daha dün sürdüm:) Yorumla u MustiEmre 1 yıl Anladımm farklılık iyidir 🙂 Yorumla
YasinTR Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Siyah gibi göründüğünden pekte iyi bir renk seçimi değil. İdare eder. 0 3 Yorumla Tubaacelyaaa 1 yıl Siyah değil yeşil Yorumla YasinTR 1 yıl Zaten siyah gibi göründüğünden dedim. Yorumla Tubaacelyaaa 1 yıl Yoo değil basbaya yeşil Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Profil fotoğrafındaki üstünle aynı. Senin gözlerin de renkli olduğu için yakışır. Güzel olmuş 0 3 Yorumla Tubaacelyaaa 1 yıl Ojemin rengi siyah değil yeşil Yorumla Tubaacelyaaa 1 yıl Teşekkür ederim 🙏🏻 Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Rica ederim ☺️ ben de siyah demedim ki zaten. Kıyafetinle aynı dedim Yorumla
illyada_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Yeşilin güzel bir tonu 1 1 Yorumla Tubaacelyaaa 1 yıl Sonunda biri yeşil demiş:) Yorumla
Mutsuzluğunnotası Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Yüzük çok hoş 1 1 Yorumla Tubaacelyaaa 1 yıl Teşekkür ederim 🙏🏻 Yorumla
Birazsesizlik Takip Et Yoda Yaş: 125 , eic 100% 1 yıl Güzele ne yakışmaz 1 1 Yorumla Tubaacelyaaa 1 yıl 😘❤️ Yorumla
cglakinin Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Güzel 1 2 Yorumla cglakinin 1 yıl Buna nasıl siyah dersiniz ya dkdhkdj kör müsünüz Yorumla Tubaacelyaaa 1 yıl Dimi Yorumla
chocos3 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl daha açık bir renk güzel olabilirmiş koyu gitmemiş 0 7 Yorumla Tubaacelyaaa 1 yıl Çok koyu değil fotoğrafta öyle çıkmış Yorumla chocos3 1 yıl ben onu bilemem hanımefendi gördüğümü söylüyorum alsfjkas Yorumla Tubaacelyaaa 1 yıl Efekt var Yorumla chocos3 1 yıl tamam ablacım anladık nerden bileyim ben :D Yorumla chocos3 1 yıl ellerin güzel ve açık tenin var koyu renk yakışmaz diye düşünüyorum açık renk daha iyi olabilirdi Yorumla Tubaacelyaaa 1 yıl Yok koyu ojeler bana daha çok yakışıyor teşekkür ederim Yorumla chocos3 1 yıl ne demek yine beklerim xd Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. guzel 1 0 Yorumla
yasinaylinkankalar Takip Et Xper 4 Yaş: 31 1 yıl siyah ojeye hic alisamadim. 0 4 Yorumla Tubaacelyaaa 1 yıl Siyah değil yeşil Yorumla yasinaylinkankalar 1 yıl o kadar yesil ki siyahin yerini almis. :) Yorumla Tubaacelyaaa 1 yıl Hayır normal bir yeşil fotoğraftaki efekt koyu çıkarmış ssjjsjj hiç siyaha da benzemiyor Yorumla coolerkek3434 1 yıl Eyvah renk körüsünnn Yorumla
sidar55 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 1 yıl Klasik siyah başka renk yap kırmızı 0 5 Yorumla Tubaacelyaaa 1 yıl Ne siyahi hayatım boyunca hiç siyah oje sürmedim rengi yeşil Yorumla sidar55 1 yıl Yeşilmi sürdün ben siyah olarak görüyorum Yorumla sidar55 1 yıl Ama ellerin güzel Yorumla Tubaacelyaaa 1 yıl Ne siyahı yeşil Yorumla sidar55 1 yıl Özür dilerim güzel olmuş bidahakine kırmızı şurup atsana ellerin çok güzel Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Çok mu aradın bu rengi ziyaret yeşili 0 1 Yorumla Tubaacelyaaa 1 yıl Yoo Flormardan aldım ayrıca fotoğrafta kötü çıkmış Yorumla
coolerkek3434 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 1 yıl İdare eder 0 3 Yorumla coolerkek3434 1 yıl Herkes siyah yazmış kotu yeşil değil mi ya Yorumla Tubaacelyaaa 1 yıl Evet yeşil Yorumla coolerkek3434 1 yıl İyi bari renk körü değilmişim😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
evet güzel renkler bence.
Güzel fakat canlı renkler (kırmızı gibi) daha bir güzel olurdu
Kırmızıyı daha dün sürdüm:)
Anladımm farklılık iyidir 🙂
Siyah gibi göründüğünden pekte iyi bir renk seçimi değil. İdare eder.
Siyah değil yeşil
Zaten siyah gibi göründüğünden dedim.
Yoo değil basbaya yeşil
Profil fotoğrafındaki üstünle aynı. Senin gözlerin de renkli olduğu için yakışır. Güzel olmuş
Ojemin rengi siyah değil yeşil
Teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim ☺️ ben de siyah demedim ki zaten. Kıyafetinle aynı dedim
Yeşilin güzel bir tonu
Sonunda biri yeşil demiş:)
Yüzük çok hoş
Teşekkür ederim 🙏🏻
Güzel görünüyor.
Renk kötü ama elinde guzel durmus
Güzele ne yakışmaz
😘❤️
Güzel
Buna nasıl siyah dersiniz ya dkdhkdj kör müsünüz
Dimi
daha açık bir renk güzel olabilirmiş koyu gitmemiş
Çok koyu değil fotoğrafta öyle çıkmış
ben onu bilemem hanımefendi gördüğümü söylüyorum alsfjkas
Efekt var
tamam ablacım anladık nerden bileyim ben :D
ellerin güzel ve açık tenin var koyu renk yakışmaz diye düşünüyorum açık renk daha iyi olabilirdi
Yok koyu ojeler bana daha çok yakışıyor teşekkür ederim
ne demek yine beklerim xd
Ben başka bir şey merak ediyorum
Çok güzelll 🫠
Yeşil daha guzel durmuş
Güzel
Güzel evet
guzel
Evet güzel
Çok güzel
Değil
Güzel
Güzel bence okey
Güzelmiş 💅🏻
Egzotik
siyah ojeye hic alisamadim.
Siyah değil yeşil
o kadar yesil ki siyahin yerini almis. :)
Hayır normal bir yeşil fotoğraftaki efekt koyu çıkarmış ssjjsjj hiç siyaha da benzemiyor
Eyvah renk körüsünnn
Klasik siyah başka renk yap kırmızı
Ne siyahi hayatım boyunca hiç siyah oje sürmedim rengi yeşil
Yeşilmi sürdün ben siyah olarak görüyorum
Ama ellerin güzel
Ne siyahı yeşil
Özür dilerim güzel olmuş bidahakine kırmızı şurup atsana ellerin çok güzel
Harika görünüyor
Beğenmedim.
şıkkk
kötü seçim bence
hayır kötü