Güzellik & Bakım Siyah rujda favori görüntünüz hangisi mat mı parlak mı😎🖤? tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 63 Yapay Zekaya Sor #selamgençlik ☕☕#Siyah rujun hangisi daha etkileyici? Mat mı parlak mı 😎🖤?#Siyah ruj sizce kırmızı ruju yenebilir mi? Bence yener sizce 😎🖤?#tubasueda 🍀🗝️ Siyah rujda favori görüntünüz hangisi mat mı parlak mı😎🖤? Cevapla Ruj Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Aslında siyah ruju hep mat görürüz ama ben parlak daha çok beğendim şu an. Yere sürülmüş zift gibi duruyor mat olan. Parlak daha seksi, siyah deri kombin yapmış bir pop star gibi 😂🖤✨ 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Ben kadınlara en çok siyah parlak ruju yakıştırıyorum :) 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ben kadınlarda siyah ruj yakıştıramadım doğrusu, ama iki seçenekten biri seçilecekse kadınlarda siyah mat ruj iyi gider diye düşünüyorum. 1 0 Yorumla
Dürrüşehvar56 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Mat olan ruj değilde kömür sürmüş gibi duruyor parlak olan daha güzel. 1 0 Yorumla
tırttırtıl Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl ikisinin ortasını bulsunlar mat çok mat parlak rugan ayakkabı gibi 1 0 Yorumla
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et Guru Yaş: 82 , eic 99% +1 yıl Siyah ruj hiç kullanmadım, ama eğer kullansaydım mat olanı tercih ederdim. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Siyah ruj almstm bir kez sürdm dudaklarımı kuruttu denemedm bile igrencti icine kömür atmıslar sanki 1 0 Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Parlak olsun disko topu yanarli dönerli olayım 1 0 Yorumla
bateristartist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl bence ruj parlak olmalıparlak ruj daha çekici ve seksi geliyor gözüme 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Fotoğraftakilerin hepsi neden çok itici ya, pembe ve kırmızıdan vazgeçmeyin kızlar 1 4 Yorumla tarık8181hsh +1 yıl Pembe ruj cocuksu değil mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olgun gözüken kızlar sürdüğü zaman güzel oluyor Yorumla tarık8181hsh +1 yıl Tüh, peki Yorumla tarık8181hsh +1 yıl Bi mesaj atar mısın Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Hiç tercih ettiğim bir renk değil siyah ruj.. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. parlak 1 0 Yorumla