Güzellik & Bakım Son zamanlarda en viral olan ruj hangisi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor En viral olan ruj hangisi?#EdamedaMakyajTrendleri 💄 #MaybellineNewyork 💋 Güncellemeler+1 yıl Bence kiko rujları glossları 😏 Son zamanlarda en viral olan ruj hangisi? Cevapla Ruj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Siyah renkli rujlar bence 1 0 Yorumla
Komplebeyin Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Oldum olası rujdan nefret ediyorum nedenini ben de bilmiyorum. 1 0 Yorumla
Sky_Walker Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl Bilmiyorum da bu şeftali ve tonlarını nedense bi indiremiyorlar zirveden sanki. 1 0 Yorumla
BağımsızBiri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kadınlar artık fazla parlak olmayan gül pembesi tonlarında açık kırmızı kullanıyor 1 0 Yorumla
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Maybelline Newyork tüm dudaklarda görüyorum:) 1 0 Yorumla
Abazansavaryeni Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 71% +1 yıl bilmiyorum 5 yıldır aynı ruju kullanıyorum. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. kikonun glosları olabilir 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. kırmızı ve nude 1 0 Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Lip glossların değeri çok geç anlaşıldı 1 0 Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Senle aldığımız çokseldi😀 0 7 Yorumla Edameda06 +1 yıl Benle ne aldın ya sen anlamadım pardonnnn? Yorumla Bischocolata +1 yıl Ruj aldık ya çoksel yani çok güzeldi 😀 Yorumla Bischocolata +1 yıl Espriyi mahvettin espri katili Yorumla Edameda06 +1 yıl Burada espiri nerede? Yorumla Bischocolata +1 yıl Boş ver.😊 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ben bu sitede 1 kişi hariç kimseyle buluşmadım. O yüzden yazdığınız şeylere dikkat edin. Bu yazdığını okuyan da seninle buluştum falan zanneder yani. Espiriye benzer bir tarafı da yok ayrıca. Nezaketen iyi davranıyoruz diye bkunu çıkarmayın . Yorumla Bischocolata +1 yıl Bundan ilan ediyorum herkese bulunmadık benim hatam boknu falanda çıkarmak değil amacım. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Siyah renkli rujlar bence
Oldum olası rujdan nefret ediyorum nedenini ben de bilmiyorum.
Bilmiyorum da bu şeftali ve tonlarını nedense bi indiremiyorlar zirveden sanki.
Kadınlar artık fazla parlak olmayan gül pembesi tonlarında açık kırmızı kullanıyor
Maybelline Newyork tüm dudaklarda görüyorum:)
Koyu bordo olan yakişiyor, kumrala tabi
Ben liftergloss lara taktım yaaa 😍😍😍
bilmiyorum 5 yıldır aynı ruju kullanıyorum.
kikonun glosları olabilir
Mac’in nude tonları😄
Black honey ve Pink honey bence
kırmızı ve nude
Kikonun glosları galiba.
Lip glossların değeri çok geç anlaşıldı
Senle aldığımız çokseldi😀
Benle ne aldın ya sen anlamadım pardonnnn?
Ruj aldık ya çoksel yani çok güzeldi 😀
Espriyi mahvettin espri katili
Burada espiri nerede?
Boş ver.😊
Ben bu sitede 1 kişi hariç kimseyle buluşmadım. O yüzden yazdığınız şeylere dikkat edin. Bu yazdığını okuyan da seninle buluştum falan zanneder yani. Espiriye benzer bir tarafı da yok ayrıca. Nezaketen iyi davranıyoruz diye bkunu çıkarmayın .
Bundan ilan ediyorum herkese bulunmadık benim hatam boknu falanda çıkarmak değil amacım.
Çiçekli simli rujlar
Kırmızı aşkına