Güzellik & Bakım Göz farında pembe tonlar mı daha güzel duruyor, kahverengi tonlar mı? u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Göz farında pembe tonlar mı güzel duruyor kahverengi tonlar mı Göz farında pembe tonlar mı daha güzel duruyor, kahverengi tonlar mı? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. pembe tonlar 1 0 Yorumla
Hicranreis Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Genelde kahverengi tonlar kullanıyorum, pembe çok iddiali kaçıyor yapamıyorum 😂 1 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Aynen bende genelde kahverengi tonları kullanıyorum. Günlük hayatta kahve tonları bence daha güzel duruyor. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bence ikiside ğüzel yerine ğöre yapılırsa ikiside ğüzel durur 1 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Aynen öyle günlük hayatta bence her iki tonda çok güzel gidebilir diye düşünüyorum ben. Çok doğal duruyor bu tonlar. Yorumla
Oğuzhanınkarısı Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl İkiside ama yerine göre 2 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Katılıyorum. Bence her iki tonda çok güzel ve doğal duruyor. Günlük hayatta kullanılır bence her iki tonda. Yorumla
imrasera_12 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 71% +1 yıl Ben kahverengı sevıyorum 1 2 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Evet bende kahverengi tonlarını seviyorum. Çok hoş duruyor genelde özellikle renkli gözde daha hoş duruyor. Yorumla imrasera_12 +1 yıl Evet her renge yakışıyor ya benm gözler kahverengi çok Seksi duruyor diğer renkler yakışmıyor bana Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sıcak alt tonluyum. Kahverengi çok yakışıyor onu yapıyorum genelde. Pembe tonlarını çok sevsem de bana yakışmıyor o yüzden kullanmıyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İkisi de pembe yaz kahve kış 1 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Evet bence her ikiside göz farında çok hoş ve çok doğal duran renkler. Günlük makyajda tercih edilebilir her ikiside. Yorumla
AltınGozluAdam Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Ten ve saç rengiyle alakalı bu durum 1 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kahverengi derim 1 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Evet bende çok seviyorum göz farında kahverengi tonları. Pembe tonlarıda bence göz makyajında güzel duruyor. Yorumla
zelalnisa Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl kahve tonları 1 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Evet kahve tonları gerçekten çok güzel ve çok doğal duruyor. Günlük hayatta en çok tercih ettiğim renkler genelde. Yorumla
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Kahve 1 2 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Evet kahve tonları bence çok daha güzel ve çok daha doğal duruyor diye düşünüyorum ben. Günlük hayatta tercih edilebilir. Yorumla Yokgibihersey +1 yıl Aynn canım kesinlikle 👍 Yorumla
sinem6727 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl kahve bence ama göz şekline göre değişir tabi 1 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Evet kahve tonları benimde çok hoşuma gidiyor gerçekten. Günlük hayatta bence kullanılabilir renkler. Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. kahverengi 1 0 Yorumla
kırmızıelbisee Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Bu nasıl makyaj aga 1 2 Yorumla meryemguzel +1 yıl Gayette harika bir makyajjj Yorumla kırmızıelbisee +1 yıl Bence makyajsız daha güzel kadınlar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
pembe tonlar
Genelde kahverengi tonlar kullanıyorum, pembe çok iddiali kaçıyor yapamıyorum 😂
Aynen bende genelde kahverengi tonları kullanıyorum. Günlük hayatta kahve tonları bence daha güzel duruyor.
Bence ikiside ğüzel yerine ğöre yapılırsa ikiside ğüzel durur
Aynen öyle günlük hayatta bence her iki tonda çok güzel gidebilir diye düşünüyorum ben. Çok doğal duruyor bu tonlar.
İkiside ama yerine göre
Katılıyorum. Bence her iki tonda çok güzel ve doğal duruyor. Günlük hayatta kullanılır bence her iki tonda.
Ben kahverengı sevıyorum
Evet bende kahverengi tonlarını seviyorum. Çok hoş duruyor genelde özellikle renkli gözde daha hoş duruyor.
Evet her renge yakışıyor ya benm gözler kahverengi çok Seksi duruyor diğer renkler yakışmıyor bana
Sıcak alt tonluyum. Kahverengi çok yakışıyor onu yapıyorum genelde. Pembe tonlarını çok sevsem de bana yakışmıyor o yüzden kullanmıyorum
İkisi de pembe yaz kahve kış
Evet bence her ikiside göz farında çok hoş ve çok doğal duran renkler. Günlük makyajda tercih edilebilir her ikiside.
Ten ve saç rengiyle alakalı bu durum
Kahverengi tonlar daha güzel olur
Kahverengi derim
Evet bende çok seviyorum göz farında kahverengi tonları. Pembe tonlarıda bence göz makyajında güzel duruyor.
kahve tonları
Evet kahve tonları gerçekten çok güzel ve çok doğal duruyor. Günlük hayatta en çok tercih ettiğim renkler genelde.
Kahve
Evet kahve tonları bence çok daha güzel ve çok daha doğal duruyor diye düşünüyorum ben. Günlük hayatta tercih edilebilir.
Aynn canım kesinlikle 👍
kahve bence ama göz şekline göre değişir tabi
Evet kahve tonları benimde çok hoşuma gidiyor gerçekten. Günlük hayatta bence kullanılabilir renkler.
Pembe
Kahverengi
Bordo yeşil mavi
Kahverengi tonlar
kahverengi
aşırı itici
Bu nasıl makyaj aga
Gayette harika bir makyajjj
Bence makyajsız daha güzel kadınlar