Güzellik & Bakım Kapatıcıyı ne şekilde sürersiniz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Concealerı ne şekilde sürersiniz göz altınıza?#EdamedaMakyajTrendleri 💄 #MaybellineNewyork 💋 Güncellemeler+1 yıl Ben C harfi şeklinde sürüp dağıtırım Kapatıcıyı ne şekilde sürersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Kapatıcı sürmem. ama kızlar genelde normal sürerler 1 0 Yorumla
Jdkflflfşdşdşdşd Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Bir tane pıt göz pınarıma bir tane pıt göz bitimine 1 0 Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Çok kullanmıyorum kapatmıyorum çünkü 😄 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. ben normal sürüyorum 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. Surmedim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kapatıcı sürmem. ama kızlar genelde normal sürerler
Bir tane pıt göz pınarıma bir tane pıt göz bitimine
Çok kullanmıyorum kapatmıyorum çünkü 😄
Kapatıcı hangisi oluyor sjsjs
Boyacı rulosuyla 😀😀😀
Saçma sapan şekilde
Nemlendiriciyle
Dekor marka 25 no rulo fırça.🫣
ben normal sürüyorum