Makyaj Trendleri Hiç ağır makyajla Habeş maymunu gibi oldunuz mu 😆? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Hiç ağır makyajla Habeş maymunu gibi oldunuz mu? 🤣#EdamedaMakyajTrendleri 💄 #MaybellineNewyork 💋 Güncellemeler+1 yıl Güncels Hiç ağır makyajla Habeş maymunu gibi oldunuz mu 😆? Cevapla Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hayır hiç olmadım ama sabah kalkınca öyle oluyorum aynaya bakıyorum tamam kapat diyorum :D 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😄😄
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl erkekler niçin yorum yapıyorlar bir de olmadık demişler ay bir de olsaydınız 😂 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl 🙄millet makyaj yapar şahane olur, ben makyaj yaparim yiltiz tilbenin köpeğine benzerim😒 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 🤣 Güldürdün beni kız 😆 Yorumla u inciitanesiii +1 yıl 😂😂 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Yok olmadım, ama gördüm etrafımda sanki pazara değil düğüne gidiyorlar sjsjs 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Çok abartılı makyajı sevmediğim için hic olmak kısmet olmadı 😂 1 0 Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Nereden buluyorsun böyle soruları şirine🙂🙃 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Anlık gelişiyor sjdjdj Yorumla Bischocolata +1 yıl 😀☕️ Yorumla
The_secret34 Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl Bayilirim supeiz yumurta gibi disi guzel ici belli degil suprizzz 😂😂😂 1 0 Yorumla
crrayzgirls Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Olmadım hiç 😄 1 1 Yorumla KS-Fucck +1 yıl Olursun yakinda 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır hiç olmadım ama sabah kalkınca öyle oluyorum aynaya bakıyorum tamam kapat diyorum :D
😄😄
erkekler niçin yorum yapıyorlar bir de olmadık demişler ay bir de olsaydınız 😂
🤣
🙄millet makyaj yapar şahane olur, ben makyaj yaparim yiltiz tilbenin köpeğine benzerim😒
🤣 🤣 Güldürdün beni kız 😆
😂😂
Yok olmadım, ama gördüm etrafımda sanki pazara değil düğüne gidiyorlar sjsjs
Çok abartılı makyajı sevmediğim için hic olmak kısmet olmadı 😂
Nereden buluyorsun böyle soruları şirine🙂🙃
Anlık gelişiyor sjdjdj
😀☕️
Bayilirim supeiz yumurta gibi disi guzel ici belli degil suprizzz 😂😂😂
Evet. ah mahalle kuaförleri pişmanlıktır😂😂
Ben çalıştığım otelde çok gördüm
Olmadım hayır😅
hayır olmadım