Güzellik & Bakım Bir ruj her dudakta farklı renk tonuna mı dönüşür? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Bir ruj her dudakta farklı renk tonuna mı dönüşür? Yani aynı ruj benim dudağımda farklı, başka insanın dudağında farklı renk gibi mi durur?#EdamedaMakyajTrendleri 💄 #MaybellineNewyork 💋 Güncellemeler+1 yıl Güncellemeler Bir ruj her dudakta farklı renk tonuna mı dönüşür? Cevapla Ruj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Bence dönüşebilir 1 0 Yorumla
Kaunis Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Her dudakta görüntüsü farklı oluyor, birine yakışan diğerine yakışmıyor. Tem rengiyle alakalı farklı renk tonunda görünmesi 2 0 Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Dudağın doğal rengi boyanın tonunu yani görüntü farklılığını etkiler, saç boyası da bir diğer örnek diyebilirim 2 0 Yorumla
brsdışgüç Takip Et Master Yaş: 56 , eic 82% +1 yıl en yakışan şekli senin dudaklarındada duracağı kesin 🤷♂️.. dudak yapısıylada alakalı sanırım..#1 feno. 1 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Evvet bu yüzdenki çok beğenip numarasını sorup aldığımız rujları beğenmiyoruz :D 1 0 Yorumla
Atarax17 Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 63% +1 yıl Mantık olarak durmaması lazım ama senin bildiğin bişey var sanki😄 1 6 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Herkesin alt tonu farklı o yüzden dudaktan dudağa dönüşür evet😅 mavinin üstüne sürdüğün kırmızıyla Morun üstüne sürdüğün kırmızı aynı durmaz öyle düşün😄 Yorumla Atarax17 +1 yıl @Fearlesgirll düşündüm beynim yandı, seni mor dudaklı hayal ettim 😄 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Beynin yansa da anladın bence 😅 Yorumla Atarax17 +1 yıl @Fearlesgirll anladim, sen böylede güzelsin😄 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl 😅🌸 Yorumla Atarax17 +1 yıl @Fearlesgirll 🌷🐈⬛ kedi seninmi Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Her dudak rengi farklı olduğu için ruj herkeste farklı durur tabiki 1 0 Yorumla
Highline Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Hayır üstüne 1 mm nin 10 da biri kadar katman oluşturarak sürüyorsunuz hepsi aynı tonda kalıyor 1 0 Yorumla
AnkaraaFB Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl hayır aynı durur muhtemelen, bu arada senı gormek ısterdım 0 0 Yorumla
Lisededin Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Her tende değişir duygular her tende değişir renkler 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Dönüşür evet çünkü her cilt farklk 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. dönüştüğünü düşünüyorum 1 0 Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Dudağın görüntüsüne yapısına bağlı kuzu. 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yaaağğniii durdum bi düşündüm ama evet sanırım 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. Farklı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bence dönüşebilir
Her dudakta görüntüsü farklı oluyor, birine yakışan diğerine yakışmıyor. Tem rengiyle alakalı farklı renk tonunda görünmesi
Dudağın doğal rengi boyanın tonunu yani görüntü farklılığını etkiler, saç boyası da bir diğer örnek diyebilirim
en yakışan şekli senin dudaklarındada duracağı kesin 🤷♂️.. dudak yapısıylada alakalı sanırım..#1 feno.
Evvet bu yüzdenki çok beğenip numarasını sorup aldığımız rujları beğenmiyoruz :D
Mantık olarak durmaması lazım ama senin bildiğin bişey var sanki😄
Herkesin alt tonu farklı o yüzden dudaktan dudağa dönüşür evet😅 mavinin üstüne sürdüğün kırmızıyla Morun üstüne sürdüğün kırmızı aynı durmaz öyle düşün😄
@Fearlesgirll düşündüm beynim yandı, seni mor dudaklı hayal ettim 😄
Beynin yansa da anladın bence 😅
@Fearlesgirll anladim, sen böylede güzelsin😄
😅🌸
@Fearlesgirll 🌷🐈⬛ kedi seninmi
Her dudak rengi farklı olduğu için ruj herkeste farklı durur tabiki
Hayır üstüne 1 mm nin 10 da biri kadar katman oluşturarak sürüyorsunuz hepsi aynı tonda kalıyor
hayır aynı durur muhtemelen, bu arada senı gormek ısterdım
Her tende değişir duygular her tende değişir renkler
Evet dudak rengine bağlı.
Dönüşür evet çünkü her cilt farklk
dönüştüğünü düşünüyorum
Herkesin cilt tonu farklı evet🍀🗝️
Dudağın görüntüsüne yapısına bağlı kuzu.
Yaaağğniii durdum bi düşündüm ama evet sanırım
Mavi olur
Evet.
Farklı
Evet tabiki
evet dönüşür
Zannetmiyorum