Güzellik & Bakım Hiç makyaj kontürü yapacağım derken yüzünüzü yeni dökülen asfalta çevirdiniz mi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Makyajda doğru kontür uygulamak oldukça zor ve çoğu insan kontür yapacağım derken yüzünü yeni dökülen asfalta çeviriyor. Siz de öyle oldunuz mu hiç?#EdamedaMakyajTrendleri 💄 #MaybellineNewyork 💋 Güncellemeler+1 yıl Hmm evet Hiç makyaj kontürü yapacağım derken yüzünüzü yeni dökülen asfalta çevirdiniz mi? Cevapla Makyaj Soruları Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Hayır yüzümü yeni dökülen asfalta çevirmedim 🤣 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂😂😂 u Barış_LonelyForever +1 yıl 😂🌸
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Ben kullanmıyorum o yüzden yapmadim ama birkere maskara yi kasıma felan bulastirmistim inek gözü gibi ahha 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 🤣 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Hayırrr allık oldu ama :D allık fazla da olsa kurtarıyor yine jdnsmxısm 1 4 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Sana seslenen kişiyi tanıyor musun😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl Platonik aşık olan işte geçenki 🤣 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl 🤣🤣🤣 o gizli değil miydi Yorumla Edameda06 +1 yıl Bi gizli oluyor bi açık oluyor ne bileyim ne yaptığı belli değil xjdjjd Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Bir kere yapmaya çalıştım aynı şu görsele koyduğun adama benzedim 2 0 Yorumla
WinchesTR Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Valla bir şey demek istemiyorum ama harbiden filli boya gibi geziyor cogusu 1 0 Yorumla
Kiyoçi Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl Hayır olmadı zaten ilk deneyimim başkasının üstündeydi 1 0 Yorumla
35-ÇILGIN-_-ADAM-35 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Öyle çok itiçiler bi kadının en güzel hali doğal halidir 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. kullanmadım canım 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yok 😂zaten çok anlamam makyajdan riske girmem 1 0 Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Allah korusun yüzüme o kötülüğü yaparmıyım hiç 😀 1 0 Yorumla
zelalnisa Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl evet dlsmlsk ama okadar kötü değildi ya mskdm 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. hayır hiç olmadı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır yüzümü yeni dökülen asfalta çevirmedim 🤣
😂😂😂
😂🌸
Ben kullanmıyorum o yüzden yapmadim ama birkere maskara yi kasıma felan bulastirmistim inek gözü gibi ahha
🤣 🤣
Hayırrr allık oldu ama :D allık fazla da olsa kurtarıyor yine jdnsmxısm
Sana seslenen kişiyi tanıyor musun😂
Platonik aşık olan işte geçenki 🤣
🤣🤣🤣 o gizli değil miydi
Bi gizli oluyor bi açık oluyor ne bileyim ne yaptığı belli değil xjdjjd
Bir kere yapmaya çalıştım aynı şu görsele koyduğun adama benzedim
Valla bir şey demek istemiyorum ama harbiden filli boya gibi geziyor cogusu
Hayır olmadı zaten ilk deneyimim başkasının üstündeydi
Öyle çok itiçiler bi kadının en güzel hali doğal halidir
kullanmadım canım
Yok 😂zaten çok anlamam makyajdan riske girmem