Güzellik & Bakım Aydınlatıcı pudra mı daha iyi, mat pudra mı? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Hangisi?#EdamedaMakyajTrendleri 💄 #MaybellineNewyork 💋 Güncellemeler+1 yıl #SS 🌸 Aydınlatıcı pudra mı daha iyi, mat pudra mı? Cevapla Pudra Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Aydınlatıcı pudra bence 1 0 Yorumla
1Garaguzzu Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yağlı cilde mat Kuru cilde daha parlak olabilir. Karmayda bence yine mat bitişli. 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl highlighter kız bu 🙄 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Biliyorum sonra fark ettim xd merakettimmişte +1 yıl 😀😀
jjiiggoolloo Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl 2 side Arada bir Değişiklik iyi geliyor insana 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. aydınlatıcı pudra 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. mat bence 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Aydınlatıcı pudra bence
Yağlı cilde mat
Kuru cilde daha parlak olabilir. Karmayda bence yine mat bitişli.
highlighter kız bu 🙄
Biliyorum sonra fark ettim xd
😀😀
Hmm bilmem kiii ikisini de severim 🤪
2 side Arada bir Değişiklik iyi geliyor insana
Mat daha doğal olur
Bebe pudrası
Mat..
Mat pudra
aydınlatıcı pudra
mat bence
Aydınlatıcı