Turuncumsu şeftali tonunda mat olmayan ama çok da parlak olmayan ruj arıyorum daa

Turuncumsu şeftali tonunda mat olmayan ama çok da parlak olmayan ruj arıyorum daa
Bu tonlar genelde şeftali tonları ve turuncu tonları. Gerçekten dudakta çok doğal duruyor bu renkte rujlar. New well'den alabilirsin istersen bu tonda ruj. Fiyatı biraz pahalı ama bu rujun aynı rengi. Hemde mat bir görünüme sahip bu ruj. Bende aynısını kullanıyorum ve gerçekten çok hoş duruyor bu tonlar bence rujda.
New well çok da pahalı bı marka değil ya sanki:d rujun ismi ne peki
Yani bence bir ruja göre biraz pahalı gibi. Ben genelde daha ucuza alıyorum rujlarımı o yüzden pahalı geliyor bana. Liquid lipgloss numarası ise 204
Cevap
6Cevap
Bu sadece ruj değil ama dudak kalemini de yaymış üstüne ruj sürmüş. Kiremit rengi rujla bunu elde edebilirsin.
Meybilline markasını önerebilirim
Ruj ismi ne ama
görseldekini bilmem ama genelde herkesin zevki başka sürü piskolojisine sahip değilsen yani bir kişi sarı seçtiysen sende mor seç neden sarıyı seçiyorsun robotmusun mesela
Ne sacmliyosun Allah için
kanka sen saf biri değilsen ozaman sende Alınganlıkmı var ben mi canımsın bilemedim Söz ne dersen o
Ne anlatiyon aq
neyse kanka boş ver diyorumki nasılsın halin vaktin yerindemi Allah Sağlık sıhat versin 😊
Defol diyorum
Saçlalı makarna ye daha etkili sonuc alirsin çok kötü renk be
Baya zevksizsin anlaşılan
Ldmfşsöfifmm kusura bakma ama gerçekten çok kötü duruyo ama sen bilirsin
Çok tatlı ama her dudakta farklı duruyor seninse eğer güzel
Maybelline peachy olabilir. Bu kadar turuncu değil ama benziyor.
Beaulis hot sun baya turuncu ona da bakabilirsin
tenine uyumlu en güzell ruj bence
Mac- velvet teddy
Bu ruju kullanıyorum 2 senedir hiç alakası yok
kalmadı
Komik misin
Değilim
Gorsel kime ait
Kecik yakışır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?