Güzellik & Bakım Melek desenli göz makyajı nasıl olmuş? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Melek desenli göz makyajı sizce nasıl olmuş?👼🏼🤍#EdamedaMakyajTrendleri 💄 #MaybellineNewyork 💋 Güncellemeler+1 yıl #SS 🤗 Melek desenli göz makyajı nasıl olmuş? Cevapla Makyaj Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Melek desenli göz makyajı bence çok güzel olmuş. 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Bence de barış 🕊 u Barış_LonelyForever +1 yıl 🌸🌸
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Uğraşmaya değmez. Dizi filmde oynamıyorsan tabi. 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Günlük hayatta olmaz zaten Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Güzel olmuş. Bayağı uğraştırdı sanırım. 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ben yapmadım ki, buldum sadece görseli Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Maskeli balo olsa bu yakışır 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet o tarz ☺️ Yorumla
whsinemm Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl Bunu nerde yapabiliriz ki 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Günlük hayatta olmayacağı kesin :d Yorumla whsinemm +1 yıl Özel gecelerde de olmaz ki anca bı festivalde djdjdn Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 🤣 Yorumla
seriatdinislamm Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Her göze yakışmıyor ya. Güzel değil. 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet her göze yakışmaz sanırım Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Yiaaa çok hoş görünüyor 😊 1 3 Yorumla ÜzgünÇocuk28 +1 yıl Sana çok yakışır Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet ☺️☁️🎨🤍 Yorumla everkeğii +1 yıl ☺️🙈 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Çok hoş bir görünüşü var 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Bence de 🤍 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Yapana helal olsun bune bea 1 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Sanat 🎨😂 Yorumla avcikaan +1 yıl Sen mi yaptın bunu Yorumla Edameda06 +1 yıl Hayır Yorumla avcikaan +1 yıl Peki Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Çok hoş ama günlük makyaj için değil :D 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet günlük olmaz 😂 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Melekler ve bulutlar bunu begendi 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl ☺️😇☁️ Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. güzel görünüyor 1 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😇🤍 Yorumla aysekaptan +1 yıl @edameda06 edacım melek olmuş Yorumla Edameda06 +1 yıl Ben değilim ki buuu Yorumla aysekaptan +1 yıl Emojine diyorum canim Yorumla Edameda06 +1 yıl Hı anladım 😀 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl cumhuriyet günü bile mi geç kalktın sen bakim :D 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ne alaka ne diyorsun Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşko kuşko duruyo 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Biraz öyleli 💅✨ Yorumla
ZurafaninBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hoş gözüküyor. 🌸 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤍💮 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Hoş bence 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Bence de Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Çok hoş olmuş 🍀🗝️ 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet 😇🕊️ Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Melek gibi 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😇 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Kim bu Yorumla Edameda06 +1 yıl Bilmem Pinterestten aldım Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. çok güzel olmuş 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Melek desenli göz makyajı bence çok güzel olmuş.
Bence de barış 🕊
🌸🌸
Uğraşmaya değmez. Dizi filmde oynamıyorsan tabi.
Günlük hayatta olmaz zaten
Güzel olmuş. Bayağı uğraştırdı sanırım.
Ben yapmadım ki, buldum sadece görseli
Maskeli balo olsa bu yakışır
Evet o tarz ☺️
Bunu nerde yapabiliriz ki
Günlük hayatta olmayacağı kesin :d
Özel gecelerde de olmaz ki anca bı festivalde djdjdn
🤣 🤣
Her göze yakışmıyor ya. Güzel değil.
Evet her göze yakışmaz sanırım
Yiaaa çok hoş görünüyor 😊