Güzellik & Bakım Kirpiklerim çok kısa, nasıl uzatabilirim? bilinmeyen_0511 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kirpiklerime maskara sürüyorum kimse anlamıyor o derece kısa Güncellemeler+1 yıl Badem yagı denicem Kirpiklerim çok kısa, nasıl uzatabilirim? Cevapla Kirpik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
gizliiiiing Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Az önce badem yağı kirpikleri uzatır mı diye araştırırken şimdi de bu soruya rastladım. Ben badem yağını deneyeceğim isterseniz sizde deneyebilirsiniz 0 1 Yorumla bilinmeyen_0511 +1 yıl Bence denicem vazalin deniyorum 1 ay denicem bakalım olucak mı Yorumla
Gizlidedikdaaa Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 87% +1 yıl Kiprik sürekli yenileniyor 0 26 Yorumla bilinmeyen_0511 +1 yıl Ama uzamıyor Yorumla Gizlidedikdaaa +1 yıl Sürekli dökülüyor ve yenisi çıkıyor, uzamak istese bile döküldüğü için pek uzayamaz Yorumla bilinmeyen_0511 +1 yıl Sagol cok morel oldu Yorumla Gizlidedikdaaa +1 yıl Kexodnxorn bazen gerçekler acı verebilir Yorumla bilinmeyen_0511 +1 yıl Bu cok acı veriyor Yorumla Gizlidedikdaaa +1 yıl Kipriğin ne kadar kısa olabilirki niye bu kadar takdın Yorumla bilinmeyen_0511 +1 yıl Cok kısa Yorumla Gizlidedikdaaa +1 yıl Üst göz kapağı kirpikleri daha yoğun, 8-12 mm uzunluğunda, kalın ve daha koyu renklidir. Alt göz kapağı kirpikleri ise daha seyrek, 6-8 mm dur. Yorumla Gizlidedikdaaa +1 yıl Kiprik ölçüsü bunlar, bence gayet yerindedir kipriklerin Yorumla bilinmeyen_0511 +1 yıl Bilmiyorum Yorumla Gizlidedikdaaa +1 yıl Ölç bi istersen aman dikkat et gözünü çıkarma LDNXKNED Yorumla bilinmeyen_0511 +1 yıl Nasıl ölcem Yorumla Gizlidedikdaaa +1 yıl Cetvelin yokmu Yorumla bilinmeyen_0511 +1 yıl Yok Yorumla Gizlidedikdaaa +1 yıl 😅 metre Yorumla Gizlidedikdaaa +1 yıl ya da boş ver, gözünü çıkarırsın falan Yorumla bilinmeyen_0511 +1 yıl Oha oda yok Yorumla Gizlidedikdaaa +1 yıl 😅😅😅😅millet burnum büyük diye takar sen gözükmeyen kipriğe takmışsım yav Yorumla bilinmeyen_0511 +1 yıl Cok taktım ya Yorumla Gizlidedikdaaa +1 yıl Yaşın 14-15 olsa tamamda yav 20 yaşın var 😅 boş ver takma Yorumla bilinmeyen_0511 +1 yıl Takmıyorum o kadar ya Yorumla Gizlidedikdaaa +1 yıl Çok belli evet Yorumla bilinmeyen_0511 +1 yıl Evt demi Yorumla Gizlidedikdaaa +1 yıl tabi Yorumla bilinmeyen_0511 +1 yıl 😌. Yorumla Gizlidedikdaaa +1 yıl 😁😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Az önce badem yağı kirpikleri uzatır mı diye araştırırken şimdi de bu soruya rastladım. Ben badem yağını deneyeceğim isterseniz sizde deneyebilirsiniz
Bence denicem vazalin deniyorum 1 ay denicem bakalım olucak mı
Kiprik sürekli yenileniyor
Ama uzamıyor
Sürekli dökülüyor ve yenisi çıkıyor, uzamak istese bile döküldüğü için pek uzayamaz
Sagol cok morel oldu
Kexodnxorn bazen gerçekler acı verebilir
Bu cok acı veriyor
Kipriğin ne kadar kısa olabilirki niye bu kadar takdın
Cok kısa
Üst göz kapağı kirpikleri daha yoğun, 8-12 mm uzunluğunda, kalın ve daha koyu renklidir. Alt göz kapağı kirpikleri ise daha seyrek, 6-8 mm dur.
Kiprik ölçüsü bunlar, bence gayet yerindedir kipriklerin
Bilmiyorum
Ölç bi istersen aman dikkat et gözünü çıkarma LDNXKNED
Nasıl ölcem
Cetvelin yokmu
Yok
😅 metre
ya da boş ver, gözünü çıkarırsın falan
Oha oda yok
😅😅😅😅millet burnum büyük diye takar sen gözükmeyen kipriğe takmışsım yav
Cok taktım ya
Yaşın 14-15 olsa tamamda yav 20 yaşın var 😅 boş ver takma