Güzellik & Bakım Makyajınız güzel olduğunda o makyajı hiç silesiniz gelmediği oluyor mu? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Makyajınızı çok beğendiğiniz gün sizin de o makyajı silesiniz gelmediği oluyor mu?Benim öyle oluyor 😬#EdamedaMakyajTrendleri 💄 #MaybellineNewyork 💋 Güncellemeler+1 yıl Güncels Makyajınız güzel olduğunda o makyajı hiç silesiniz gelmediği oluyor mu? Cevapla Makyaj Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Hiç makyaj yapmadım. ama kadınlar genelde silerler tabi ki de 1 0 Yorumla
TaylanAskın Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl makyajlı kadınları oldum olası hiç ciddiye almıyorum... çok itici geliyor. ve erkeklerden gördükleri ilgide sadece yapmacık oluyor. 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Hıı tm ™ Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Olmaz mı🫠 ama asla uyumam makyajla üşenirsem ikiye kadar uyanık kalıyorum ama asla yatmıyorum 😅 1 0 Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kadın olsaydım ve makyaj kulansaydım silmeye kıyamazdım bazen saçlarım öyle güzel şekil alıyorki duş alıp bozmak istemiyorum. 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Saçlarımı yaptığım da evet bozmak istemiyorum. 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Bilakis makyaj yüzümde yük gibi geliyor hemen kurtulmayı düşlüyorum🙂🍀🗝️ 1 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl E heralde ayol djdjdkd 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Jdjdjd 💅 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. evet oluyor 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. Oluyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hiç makyaj yapmadım. ama kadınlar genelde silerler tabi ki de
makyajlı kadınları oldum olası hiç ciddiye almıyorum... çok itici geliyor. ve erkeklerden gördükleri ilgide sadece yapmacık oluyor.
Hıı tm ™
Olmaz mı🫠 ama asla uyumam makyajla üşenirsem ikiye kadar uyanık kalıyorum ama asla yatmıyorum 😅
Kadın olsaydım ve makyaj kulansaydım silmeye kıyamazdım bazen saçlarım öyle güzel şekil alıyorki duş alıp bozmak istemiyorum.
Saçlarımı yaptığım da evet bozmak istemiyorum.
Bilakis makyaj yüzümde yük gibi geliyor hemen kurtulmayı düşlüyorum🙂🍀🗝️
E heralde ayol djdjdkd
Jdjdjd 💅
Makyajlı uyudugm günler oldu
Emek harcadiysam bide öfff 😂
Evet yaa çok kötü 🙈
Evet oluyo
evet oluyor
Oluyor