Güzellik & Bakım Hologram rujlar güzel mi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Hologram rujlar sizce nasıl duruyor?Böyleli 💜💙💫✨💖💙#EdamedaMakyajTrendleri 💄 #MaybellineNewyork 💋 Güncellemeler+1 yıl Gnceld Hologram rujlar güzel mi? Cevapla Ruj Soruları Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. bence güzel görünüyor uzay teması gibi :D 2 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Sade seviyorum. Kırmızı ve bordo herşeyden önce gelir. 1 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Görsel berbat farklı bir renkte daha iyi durabilir belki ama sanmam 1 0 Yorumla
_GeceMuhafızı_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kötü duruyor ancak tercih ve zevk meselesi 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. Normal 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. güzel 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
bence güzel görünüyor uzay teması gibi :D
Sade seviyorum. Kırmızı ve bordo herşeyden önce gelir.
Görsel berbat farklı bir renkte daha iyi durabilir belki ama sanmam
Palyaço dudağı gibi. Berbat
Ben mat ruj seviyorum
Hayır ben sevmiyorum tuhaf gözüküyor
Tarzim degil fazla abarti
Belki bir 80 Ler partisinde :)))
Ne yazık ki hoş durmuyor
Olabilir bazı ortamlarda gider 💙💜
😀😀bilmem güzeldir herhalde
Ben beğenmiyorum hiçte güzel değil
Kötü duruyor ancak tercih ve zevk meselesi
Degil