Aynen bende genelde hep sade makyajdan yanayım. Günlük hayatta hep sade bir makyaj yaparım ben. Genelde ağır makyajı özel bir yere falan giderken yaparım.
Aynen ya sade makyaj bence günlük hayatta daha kullanışlı oluyor diye düşünüyorum. Bende abartı makyajı pek seven biri değilim. Her zaman doğallıktan ve sadelikten yanayım.
Aynen öyle katılıyorum. En güzel bence sadelik ve doğallık. Ben pek abartı makyajı yapmayı seven biri değilim. O yüzden genelde hep sade ve doğal görünümlü makyaj yaparım..
Aynen bende genelde yazın daha renkli makyaj yaparım. Yani daha çok genelde pembe tonları kullanırım makyajda gözlerde ise mavi tonları o anki ruh halime bağlı genelde bu durummm
Aynen öyle benimde gideceğim yere göre değişir genelde bu. Eğer düğün ve davet gibi yerlere gidiyorsam makyajımı daha abartı yaparım normalde ise daha sade bir makyajı tercih ederimmm
Ben karşı değilim makyaj yapmayı çok severim ama asla abartı makyaj yapmayı seven biri değilim. O yüzden her zaman tercihimi doğal ve sade bir makyajdan yana kullanırım..
Aynen bende sadelikten yanayım ya. Hiç abartı makyajı oldum olası sevemedim. Bence en güzeli insanın doğal hali diye düşünüyorum. Abartı makyaj seven biri değilim.
Aynen bencede sade olmalı. Bende abartı makyaj yapmayı pek sevmem. İnsanın bence en güzel hali doğal hali diye düşünüyorum. Her zaman sadelikten ve doğallıktan yanayım.
Aynen önemli olan kendimizi doğal güzelliğimiz ile sevmemiz. Bende makyajlı halimi pek sevemiyorum. Allahtan güzelim yoksa hergün makyaj yapmak zorunda kalırdım..
Aynen bende her zaman makyajdan sadelikten yanayım. Abartı makyajı seven biri değilim ve kendime hiç abartı makyajı yakıştıramıyorum. O yüzden her zaman sade bir makyajdan yanayım.
Aynen öyle ya katılıyorum. Normal halleri ile düğüne falan gidiyorlar makyajlı ve abartı halleri ile markete falan gidiyorlar. Ben o anki duruma bağlı karar veririm genelde makyajıma falan.
Aynen sade ve doğal duran bir makyaj bence çok daha iyidir her zaman. Bencde abartı makyajı pek tercih etmiyorum bence doğallık ve sadelik çok daha iyidir.
Aynen sade bir makyaj her zaman daha iyi ve da doğal gösterir insanı. Abartı makyajı ben asla günlük hayatta falan kullanmam ya gerek yok sadelik güzeldir daha doğal duruyor.
Aynen sade bir makyaj bence çok daha güzel duruyor. Abartı makyaj yapmayı genelde seven bir insan değilim. Normal günlük hayatta bile hep sade ve doğal duran makyaj tercihim olur.
Aynen bende doğal duran makyajları seviyorum genelde günlük hayatta. Nude tonları veya pembe tonları günlük hayatta makyajda bence çok harika ve çok doğal gözüküyor.
Aynen benimde genelde gireceğim ortama göre değişir bu. Eğer gireceğim ortam özel bir yer ise o zaman makyajım bir tık daha ağır olur. Ama normalde sade bir makyajdan yanayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Sade makyaj her zaman daha hoş gadası
Doğallıktan yana
Yarine göre normalde makyajsız geziyorum özel bir yere gideceğim zaman yine aşırı abartmadan sade bı makyaj yapıyorum
Aynen bende genelde hep sade makyajdan yanayım. Günlük hayatta hep sade bir makyaj yaparım ben. Genelde ağır makyajı özel bir yere falan giderken yaparım.
sade hatta cogu zaman hic yapmıyorum tuhaf karsılıyolar bence dunyanın en normal olayı insanlar histerik
Aynen ya sade makyaj bence günlük hayatta daha kullanışlı oluyor diye düşünüyorum. Bende abartı makyajı pek seven biri değilim. Her zaman doğallıktan ve sadelikten yanayım.
sade olmalı doğal güzelliğinize destek vermeli
abartma doğal güzelliğinizi kapatır mumya gibi olursunuz
Aynen öyle katılıyorum. En güzel bence sadelik ve doğallık. Ben pek abartı makyajı yapmayı seven biri değilim. O yüzden genelde hep sade ve doğal görünümlü makyaj yaparım..
makyajın amacı doğal güzelliği destekleyerek açığa çıkarmaktır. bu da hafif makyaj ile olur
Renkli makyajı genelde enerhikmolduğum günlerde ve yazın yaparım ama genel olarak sadelikten yanayım
Aynen bende genelde yazın daha renkli makyaj yaparım. Yani daha çok genelde pembe tonları kullanırım makyajda gözlerde ise mavi tonları o anki ruh halime bağlı genelde bu durummm
Gideceğim yere göre değişir bu.
Günlük hayatta sade hatta hc ama özel bı yere giderken şık ve özel makyaj şart bnce
Aynen öyle benimde gideceğim yere göre değişir genelde bu. Eğer düğün ve davet gibi yerlere gidiyorsam makyajımı daha abartı yaparım normalde ise daha sade bir makyajı tercih ederimmm
Oldum olası makyaja karşıyım herkes doğallığıyla güzel.
Ben karşı değilim makyaj yapmayı çok severim ama asla abartı makyaj yapmayı seven biri değilim. O yüzden her zaman tercihimi doğal ve sade bir makyajdan yana kullanırım..
Hiç olmamasından yanayım lakin olursa da hiç yokmuş gibi, yapılmamış gibi olsun
Aynen bende sadelikten yanayım ya. Hiç abartı makyajı oldum olası sevemedim. Bence en güzeli insanın doğal hali diye düşünüyorum. Abartı makyaj seven biri değilim.
Bence sade olmalı abartı olanlar hiç dikkatimi çekmiyor
Aynen bencede sade olmalı. Bende abartı makyaj yapmayı pek sevmem. İnsanın bence en güzel hali doğal hali diye düşünüyorum. Her zaman sadelikten ve doğallıktan yanayım.
Sadelik kesinlikle her zaman iyidir boya fıçısına düşmüş gibi makyaj yapmak gerçekten gereksiz.
Abartmama gerek yok. Rabbim yaratırken abartmış zaten 😀😅
Aynen önemli olan kendimizi doğal güzelliğimiz ile sevmemiz. Bende makyajlı halimi pek sevemiyorum. Allahtan güzelim yoksa hergün makyaj yapmak zorunda kalırdım..
Gözlerim iri zaten bi kalem sürsem cıkuyo ortaya ciltte güzel sadelik iyidir.
Hımm 🙂
Aynen bende her zaman makyajdan sadelikten yanayım. Abartı makyajı seven biri değilim ve kendime hiç abartı makyajı yakıştıramıyorum. O yüzden her zaman sade bir makyajdan yanayım.
Fıstık yeşili eyelinerım ve ben sadelikten yanayız sjssj
Ahahah yaaa fıstık yeşili ve sadelik bir arada olur mu hiç ayol 😄
Bende kırmızı rujum ile çok sade ve doğal olduğumu düşünüyorum
Bence gayet sade oluyor 😂😂 hafif bir eyeliner ve maskara sürüp dudaklarımı kendi renginde bırakıyorum mis gibi oluyor ahsjs
Giydiği şeye bağlı 👍🏻
Pijama kısa kol giyip düğün makyajı yapanlar var 😂
Aynen öyle ya katılıyorum. Normal halleri ile düğüne falan gidiyorlar makyajlı ve abartı halleri ile markete falan gidiyorlar. Ben o anki duruma bağlı karar veririm genelde makyajıma falan.
Palyaço olmaya gerek yok.
Sade, hafif ve doğal olmalı.
Kesinlikle katılıyorum. Gerek yok bence abartı makyaja falan ya. Bende çok makyaj yapmayı sevmem her zaman sadelikten ve doğallıktan yanayım..
Makyaj biraz sanat işi boyalarla o doğallıktan çıkmadan estetik olabilme sanatı
Biz yapmadigimiz icin pas geciyoruz tabi soruyu.
sade fresh makyaj her zaman daha çok tercih edilir abartılı çok yapma duruyor
Aynen sade ve doğal duran bir makyaj bence çok daha iyidir her zaman. Bencde abartı makyajı pek tercih etmiyorum bence doğallık ve sadelik çok daha iyidir.
Sadelik her zaman iyi
Aynen sade bir makyaj her zaman daha iyi ve da doğal gösterir insanı. Abartı makyajı ben asla günlük hayatta falan kullanmam ya gerek yok sadelik güzeldir daha doğal duruyor.
Kesinlikle canım 🥰
Sade ve şık olunmalı.
Aynen hem sade hemde güzel ikisi bir arada olabilir. Yani illa badana yapar gibi makyaj yapmaya falan bence hiç gerek yok diye düşünüyorum ben.
Sadelik, abartı yapanlar çok kötü duruyor
Aynen sade bir makyaj bence çok daha güzel duruyor. Abartı makyaj yapmayı genelde seven bir insan değilim. Normal günlük hayatta bile hep sade ve doğal duran makyaj tercihim olur.
Doğal makyajları seviyorum…
Nude tonlarda…
Aynen bende doğal duran makyajları seviyorum genelde günlük hayatta. Nude tonları veya pembe tonları günlük hayatta makyajda bence çok harika ve çok doğal gözüküyor.
Barbie bebek gibi olana kadar sürsün
Bence o kadar makyaja gerek yok ya. Tamam bende bir kız olarak makyaj yapmayı falan çok severim ama abartıya bence gerek yok ya hoş durmuyor çünkü.
Gireceğim ortama göre değişir. Genel de sade.
Aynen benimde genelde gireceğim ortama göre değişir bu. Eğer gireceğim ortam özel bir yer ise o zaman makyajım bir tık daha ağır olur. Ama normalde sade bir makyajdan yanayım.
Yakışana sadelik ama gereken yapılsın tabi sjsjsj
Yerine göre yapılması uygun olur
Sadelik seviyorum çoğu maymun kıçı gibi
Her zaman sadelikten yanayım
Sadelik varken b. kunu çıkarmaya gerek yok
sade makyaj ne güzel olur
Makyaj ne demek ki 🤔🤔
Sadelik
Sadelikten yanayım
Sade
Sade olsun lütfen
Sadelikten