Güzellik & Bakım Sevgilim neden renkli ojeler sürmüyorsun diyor, bu renk kullanmak kötü mü? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Sevgilim neden renkli ojeler sürmüyorsun diyor bende soft renkleri daha çok seviyorum nedende kötü mü erkekler? Sevgilim neden renkli ojeler sürmüyorsun diyor, bu renk kullanmak kötü mü? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl bişii diyimmi, bu çok güzel. ve kendi tırnağın. ve sende zaten güzel olduğunu biliyosun.. belki sevgilin bile yok. 1 6 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl verzalit kaplama masa.. işyerindesin yani. Yorumla Soran +1 yıl Sen ne anlatıyon be abi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sevgiline de sen onu. sen ne anlatıyon diye.. ayrıca, abi deme lazım olurum, yaşım 29.. neyse. tırnaklar güzel.. Yorumla Soran +1 yıl 45 yaş üstü yazıyor pardon amca teşekkür ederim iltifat için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl amca diyor hala 🤷♂️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl demin yaşı 109 olan biriyle yazıştım mezardan yazıyor olması lazım dimi.. hay eline senin mevzuyu sapıttırdın.. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl el konusunda çok seçiciyimdir çok güzel bir elin var 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkür ederim Yorumla
BağımsızBiri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Merhabalar Hayır bence bu soft renkler daha güzel ama arada kırmızı falan sür ama bu renkler daha tatlı emin ol 1 0 Yorumla
Yas35olcak Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 80% +1 yıl Ben oje sevmem tirnak uzatmam amele gibi ellerim ama bence guzel raki beyazi 2 0 Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ona de ki sanane sana mı sorcam canım SÜRMEK İSTEMİYOR diye bağıra bağıra söyle. Benimki de bana demişti. Sürdum çok da güzeldim güzeldik terk etti gitti. İşine karismasin karışırsa sen sür madem çok seviyorsun de. 0 0 Yorumla
AKaKesKinKa Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Görseldekiler gayet güzel duruyor. Tenine uygun renkler sür. 1 0 Yorumla
47kiloyakadardevam Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Herkesin zevki farklı ona koyu renkler daha seksi geliyordur 1 0 Yorumla
sörfurkan Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl bende marjinal şeyler sevmiyorum 10 numara tırnak yapmışsın neyini beğenmemiş 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Ee cokzel işte bende nude tonlar seviyorum renkliler heryerde gitmiyor gibi 1 0 Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Tırnaklarına bayıldımmm çok güzeller uzunluğu olsun şekli olsun 1 1 Yorumla IgotWhatUneed +1 yıl Ayakların da böyle bakımlı mı çok merak ettim Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bence çok hoş duruyor. O biraz daha renkli şeyler seviyor demek ki. Kendisi sürsün 1 0 Yorumla
eyşantezcanatay Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl cok temiz guzel bi renkkk erkeklere fikrini sorma bence 1 0 Yorumla
SepulturaSoldier Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ya böyle elin varsa zaten ne sürersen yakışır ki 🥰 1 1 Yorumla SepulturaSoldier +1 yıl Maşallah Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl kırmızılar bordolar siyahlar görmek istemiş 😀 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kışın seviyorum onları merakettimmişte +1 yıl bende ojenin renginin mevsimi yok mesela yaz kış sürerim Soran +1 yıl Ne güzel merakettimmişte +1 yıl ama şanslısın bence sevgilin karışmıyor bazı dağ ayıları ojenin kırmızı bordo oluşunu bile kısıtlamaya çalışır :)
zeriko Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Nude renkler daha güzel ama arada bordo falan da dene 1 0 Yorumla
hakaarkan Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Kartal pençesi yapaydın bari güzel duruyor bu arada o anlamıyor zevksiz boş ver 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Yo iyi de diğer koyu tonlar daha çekici 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kombinlerim mevsimden ötürü hep açık renk koyu oje absürt duruyor ama çekici madem sürücez Yorumla
femboyboy Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Aaa oje rengi nedir. Nası yaptın tırnağını bende istiyorm 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sevgilini ne ilgilendirir abi ya bu kadar hayatınıza müdahale ettirtmeyin 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl renkliler daha çok etkileyici oluyor bu renkte güzel 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çok asil duryo bence ne öyle renkli çingen gibi adamin ruhu varoş 1 0 Yorumla
Zeynoozyn Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Renkli sür de adamın gözü gönlü açılsın😀 1 0 Yorumla
AnkaraKrali06 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Nefret ediyorum bu renkten 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne renk seviyosun Yorumla AnkaraKrali06 +1 yıl Koyu kırmızı Yorumla
Kani666 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Herkese de gitmiyor ama ben çok hoş buluyorum 0 0 Yorumla
tekbensorayimmm Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl evlere bak masllah 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkür ederim ☺️ Yorumla tekbensorayimmm +1 yıl ama neyse Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
bişii diyimmi, bu çok güzel. ve kendi tırnağın. ve sende zaten güzel olduğunu biliyosun.. belki sevgilin bile yok.
verzalit kaplama masa.. işyerindesin yani.
Sen ne anlatıyon be abi
sevgiline de sen onu. sen ne anlatıyon diye.. ayrıca, abi deme lazım olurum, yaşım 29.. neyse. tırnaklar güzel..
45 yaş üstü yazıyor pardon amca teşekkür ederim iltifat için
amca diyor hala 🤷♂️
demin yaşı 109 olan biriyle yazıştım mezardan yazıyor olması lazım dimi.. hay eline senin mevzuyu sapıttırdın..
el konusunda çok seçiciyimdir çok güzel bir elin var
Çok teşekkür ederim
Merhabalar
Hayır bence bu soft renkler daha güzel ama arada kırmızı falan sür ama bu renkler daha tatlı emin ol
Ben oje sevmem tirnak uzatmam amele gibi ellerim ama bence guzel raki beyazi
Ona de ki sanane sana mı sorcam canım SÜRMEK İSTEMİYOR diye bağıra bağıra söyle. Benimki de bana demişti. Sürdum çok da güzeldim güzeldik terk etti gitti. İşine karismasin karışırsa sen sür madem çok seviyorsun de.
Görseldekiler gayet güzel duruyor. Tenine uygun renkler sür.
Herkesin zevki farklı ona koyu renkler daha seksi geliyordur
bende marjinal şeyler sevmiyorum 10 numara tırnak yapmışsın neyini beğenmemiş
Ee cokzel işte bende nude tonlar seviyorum renkliler heryerde gitmiyor gibi
Tırnaklarına bayıldımmm çok güzeller uzunluğu olsun şekli olsun
Ayakların da böyle bakımlı mı çok merak ettim
Bence çok hoş duruyor. O biraz daha renkli şeyler seviyor demek ki. Kendisi sürsün
cok temiz guzel bi renkkk erkeklere fikrini sorma bence
Ya böyle elin varsa zaten ne sürersen yakışır ki 🥰
Maşallah
kırmızılar bordolar siyahlar görmek istemiş 😀
Kışın seviyorum onları
bende ojenin renginin mevsimi yok mesela yaz kış sürerim
Ne güzel
ama şanslısın bence sevgilin karışmıyor bazı dağ ayıları ojenin kırmızı bordo oluşunu bile kısıtlamaya çalışır :)
Nude renkler daha güzel ama arada bordo falan da dene
Kartal pençesi yapaydın bari güzel duruyor bu arada o anlamıyor zevksiz boş ver
Yo iyi de diğer koyu tonlar daha çekici
Kombinlerim mevsimden ötürü hep açık renk koyu oje absürt duruyor ama çekici madem sürücez
Aaa oje rengi nedir. Nası yaptın tırnağını bende istiyorm
Sevgilini ne ilgilendirir abi ya bu kadar hayatınıza müdahale ettirtmeyin
renkliler daha çok etkileyici oluyor bu renkte güzel
Bence zarif ve kibar duruyo
Çok asil duryo bence ne öyle renkli çingen gibi adamin ruhu varoş
Çok takı olmuşyaaaa şeker pembesimi
Renkli sür de adamın gözü gönlü açılsın😀
Bana da desenli sür diyor demekki öylelerine bakıyor..
Bence cok guzel.
Nefret ediyorum bu renkten
Ne renk seviyosun
Koyu kırmızı
Soft renkler saha güzel sadelik hep güzeldir
oje mi var tırnaklarında?
Herkese de gitmiyor ama ben çok hoş buluyorum
Sevgilin fantezi istiyor
Aslında n böyle renkler daha güzel
Bence güzel
Kötü değil
Ben bu tonları çok seviyorum