Çok kötü göstermiyor ama çok da güzel değil normal tavsiyem daha uzun tırnaklarla koyu renkli ojeleri kullanmanız kısa tırnaklarda daha böyle hafif renkleri sürebilirsiniz French yapabilirsiniz daha açık renkleri tercih edebilirsiniz ayaklar için de aynı şey geçerli ayaklarda da kare kesim pedikür yaparak tırnakları uzatarak mat siyah renkler güzel gösteriyor bunu da bilerek söylüyorum çünkü kendim ilişki terapisti ve masörüm sıklıkla bu konuları konuşuyoruz ve çalışıyoruz danışanlarım da ona istinaden size söylemek istedim o ukalalik taslamak adına söylediysem de bağışlayın lütfen
Ben kısa tırnaklara ojeyi hiç yakıştıramıyorum açıkçası ama tırnak senin, zevk senin. Sürmek istediğin hangi oje varsa sür gitsin. Bana ve benim gibiler bu durumda bk yiyip susmak düşüyor 😄
Tırnaklarını boyutu gayet normal o yüzden sürdüğün bordo oje yakışmış ojeyi gösteren şey tırnağın modelidir Tırnaklarının modeli güzel sürdüğün her ojenin yakışacağını düşünüyorum
görselde görünen çok hoş bence. uzun tırnak sevmeme rağmen kullanamıyorum maalesef ama ne yapalım kendimizi bundan mahrum mu edelim kızlar? bakımlı ellere her oje yakısır