Güzellik & Bakım Farı doğru sürebiliyor musunuz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Farı doğru sürebiliyor musunuz?#EdamedaMakyajTrendleri 💄 #MaybellineNewyork 💋 Güncellemeler+1 yıl Soru süperdir Farı doğru sürebiliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Sürmüyorum 1 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Evet krem far kullanıyorum. Oda çok pratik. Fotoğrafdaki Merve Görgöz'ün çok iyi far teknikleri var, çok başarılı buluyorum eskilerden. 1 0 Yorumla
yaren9703 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Far surmuyorum maks bronzeri veya alligi oylesine ustunden gecerim. Farlar cok abartili gorunuyo bazen 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Evet doğru sürebiliyorum. Bazen acaba renkler doğru kullanıyor muyum onu düşünüyorum. Renkleri kombinlemek bazen kolay olmuyor. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kendi yöntemimle süruyorm hafifce bence gayet dogru 1 0 Yorumla
Universe99 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Ben genelde arabada akşamları farları açıyorum olur mu öyle :D 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Sürmeye çalışıyorum🤡 çok suremiyorum 1 0 Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Nispeten diyelim egoist demesinler 😄 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. Kullanmiyorum 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. evet 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl O ne 0 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl Araba farı. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😏 arabada sen misşn Hangş markasın Yorumla Edameda06 +1 yıl Yav bu saatte ne diyorsunuz siz abi ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen diyorsun ben dinliyorum ablacığım hiç suçu bana atma Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤦♀️👊🏻 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sürmüyorum
Evet krem far kullanıyorum. Oda çok pratik. Fotoğrafdaki Merve Görgöz'ün çok iyi far teknikleri var, çok başarılı buluyorum eskilerden.
Far surmuyorum maks bronzeri veya alligi oylesine ustunden gecerim. Farlar cok abartili gorunuyo bazen
Evet doğru sürebiliyorum. Bazen acaba renkler doğru kullanıyor muyum onu düşünüyorum. Renkleri kombinlemek bazen kolay olmuyor.
Kendi yöntemimle süruyorm hafifce bence gayet dogru
Ben genelde arabada akşamları farları açıyorum olur mu öyle :D
Sürmeye çalışıyorum🤡 çok suremiyorum
Nispeten diyelim egoist demesinler 😄
Bence fotoğraftaki kötü ya
Maalesef düzgün süremiyorum 😔 😅😄
far genellikle dörtlüleri yakıyorum
Kullanmiyorum
evet
Evet
Evet.
O ne