Güzellik & Bakım Göz kaleminde hangi rengi seversiniz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Göz kaleminde hangi rengi seversiniz?#EdamedaMakyajTrendleri 💄 #MaybellineNewyork 💋 Güncellemeler+1 yıl #SS 🤍 Göz kaleminde hangi rengi seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Siyah tonlarını seviyorum ben 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Barbie pembesi sürmeyen erkek gitsin erkekliğini sorgulasın 😂 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Siyah ve renkli kalemler. Mor, yeşil, mavi. Diğer tatlı renklerde hoşuma gidiyor. 1 0 Yorumla
Delikanlikiz19 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 65% +1 yıl Gece mavisi favorim ama siyah da severim kahvede güzel oluyo yani 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. siyah 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Siyah tonlarını seviyorum ben
Barbie pembesi sürmeyen erkek gitsin erkekliğini sorgulasın 😂
Siyah ve renkli kalemler.
Mor, yeşil, mavi. Diğer tatlı renklerde hoşuma gidiyor.
Gece mavisi favorim ama siyah da severim kahvede güzel oluyo yani
Siyah tonları olabilir
Siyah ve beyaz
Sadece siyah
Siyah
Siyah…
neon sarı
siyah
Siyah iyi
kahve rengi
kahverengi
Siyah