Güzellik & Bakım Fazla highlighterden gözleriniz kanadığı oldu mu? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Her hangi birinin makyajında kullandığı highlighterin aşırı fazla olup miyop insanın bile fark edecek kadar parlamasından dolayı gözleriniz kanadı mı hiç? 🙄Bunu kendine neden yaptın 🙄#EdamedaMakyajTrendleri 💄 #MaybellineNewyork 💋 Güncellemeler+1 yıl Güncellll Fazla highlighterden gözleriniz kanadığı oldu mu? Cevapla Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Benim olmadı çünkü hayatımda hiç hihsglern kullanmadım 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Evet. O işyerine gelen kız öyle bir parlıyordu ki sanki güneşin ayda ki yansıması gibi görüyorduk yüzünü. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Bie kaç kere denk geldim. Kadının suratı gelecegımden daha parlaktı 1 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Bu nasıl bir haylaytır Allahın cezası bostan korkuluğu bile senden daha az korkunç olmuş 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Bakar bakmaz kafama ağrılar girdi 😳🙄 2 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. nefret ederim fazla olmasından.. 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. Abarti 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl edamedabedacedaçedadedafedagedahedajedakedaleda 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gecenin bu saatinde soru mu güncellenir 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Benim olmadı çünkü hayatımda hiç hihsglern kullanmadım
Evet. O işyerine gelen kız öyle bir parlıyordu ki sanki güneşin ayda ki yansıması gibi görüyorduk yüzünü.
Bie kaç kere denk geldim.
Kadının suratı gelecegımden daha parlaktı
Bu nasıl bir haylaytır Allahın cezası bostan korkuluğu bile senden daha az korkunç olmuş
Bakar bakmaz kafama ağrılar girdi 😳🙄
Bence gayet hoş bir parlaklk
nefret ederim fazla olmasından..
Böyle görselleri görünce korkuyorum 🤪🤪
Abarti
edamedabedacedaçedadedafedagedahedajedakedaleda
Gecenin bu saatinde soru mu güncellenir 😂
His duruyor kadinda