Güzellik & Bakım Makyajda elmacık kemikleri belirgin olmalı mı? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Makyajda elmacık kemikleri belirginleştirilmeli mi illa şart mıdır yani? Sizce yaniiii❓#EdamedaMakyajTrendleri 💄 #MaybellineNewyork 💋 Güncellemeler+1 yıl Gğmxdl Makyajda elmacık kemikleri belirgin olmalı mı? Cevapla Makyaj Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Bence gerekli değil ama makyajsız daha iyi 0 0 Yorumla
çarliabiniz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 74% +1 yıl Bence makyaj yapmak kadını farklı bir kişiliğe çevirmemeli. Çünkü kimisi öyle makyaj yapma alışkanlığı var ki tanıyamıyorsun 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Olmalı. Güzel görünüyor. Bana makyaj yaptığında belirgin olsun elmacık kemiklerim 🤣 1 0 Yorumla
Hi_Axi_Shey Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişiden kişiye göre değişebilir ben sevmiyorum mesela 0 0 Yorumla
MrsCanselll-_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Bence şart değil her türlü güzel duruyor 1 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Makyajsızda belli olsun. 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Poğaça yanaklının tekiyse benim gibi? Yorumla guapomorena +1 yıl Elmacık kemiğin olmasa da güzelsin sen. Yorumla Edameda06 +1 yıl 🙏🏻 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. bence gerek yok 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. olsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bence gerekli değil ama makyajsız daha iyi
Bence makyaj yapmak kadını farklı bir kişiliğe çevirmemeli. Çünkü kimisi öyle makyaj yapma alışkanlığı var ki tanıyamıyorsun
Olmalı. Güzel görünüyor. Bana makyaj yaptığında belirgin olsun elmacık kemiklerim 🤣
Kişiden kişiye göre değişebilir ben sevmiyorum mesela
Bence şart değil her türlü güzel duruyor
Böyle de uzaylı gibi durmuyor mu
Makyajsızda belli olsun.
Poğaça yanaklının tekiyse benim gibi?
Elmacık kemiğin olmasa da güzelsin sen.
🙏🏻
Bence makyaja gerek yok hoca ya.
bence gerek yok
olmalı
Olmaz
Yok olmamalı